isänpäivälahja

Unohda tavaralahjat – anna isänpäivälahjaksi elämys

isänpäivälahjaIsä on varmasti ihminen, joka on useimmille meistä yksi elämämme tärkeimmistä henkilöistä. Monille parhaat hetket isän kanssa ovet ihan tavallisia päiviä, jolloin voi viettää yhdessä aikaa. Lapsena ne voivat olla leikkejä, jotka muuttuvat muistoiksi. Vanhetessamme ne voivat olla yhdessä käytyjä keskusteluja. Hän on henkilö, jolta opimme jokaisessa elämän vaiheessa jotain uutta ja josta meidän pitäisi olla ikuisesti kiitollisia.

Isä on meille teräsmies ja muistamme harvoin, että myös hän tarvitsee rentoutumista. Isänpäivä onkin oiva hetki muistaa se ja suorittaa isänpäivälahjan valinta sitä silmällä pitäen. Itse unohtaisin isänpäivänä sukat, kirjat ja muut perinteiset roinat ja hankkisin hänelle isänpäivälahjaksi elämyksen. Tai jos tarkemmin ajattelen, tarjoaisin hänelle yhteisen elämyksen. Näin hän saisi yhteistä aikaa kanssani, ikimuistoisen elämyksen ja rentoutumista.

isänpäivälahjaElämyslahjan valinnassa on vaikea antaa neuvoja. Sen voin kuitenkin kertoa, että niitä on ihan varmasti jokaisen isän makuun. Tunnet itse isäsi parhaiten, joten mieti, mikä voisi kiinnostaa juuri häntä. Jos minun isäni ei olisi vielä pilvien päällä katselemassa minua, veisin hänet ehdottomasti syömään ja ampumaan käsiaseella. Metsästystä rakastava isäni olisi varmasti tykännyt siitä, onhan hän yrittänyt saada minuakin innostumaan metsästyksestä. Eikä kyllä yhteinen ruoka hetki ravintolassa jutellen olisi sekään ollut hullumpi.

Kun siis mietit isänpäivälahjaa, muista, että yhteinen elämys on paras lahja mitä isänpäivälahjaksi voit antaa!

– Anu, elämyskirjoittaja