Viime hetken joululahjavinkit [joululahja helposti ja nopeasti netistä]

viime hetken joululahjavinkkejä

Joulupukki kolkuttelee pian ovelle, mutta joululahjat ovat vielä hankkimatta. Voi ei! Mikä nyt neuvoksi? Miten löytää viime hetken joululahjavinkkejä? Mistä saada joululahjat helposti ja nopeasti? Vastaus on aivan nenäsi edessä. Jatka lukemista, niin löydät kuusi viime hetken joululahjavinkkiä.

Kokosimme tämän artikkelin auttaaksemme sinua hankkimaan joululahjat helposti ja nopeasti viime hetkellä. Kaikki tästä artikkelista löytyvät joululahjaideat klikkaat hetkessä ostoskoriin ja ne saapuvat sinulle maksun jälkeen sähköpostiin muutamassa minuutissa.

1. Avoin elämyslahjakortti – paras viime hetken joululahja

Avoin elämyslahjakortti avaa lahjan saajalle yli 1600 elämyksen valikoiman! Lahjakortin saaja voi itse päättää, mihin elämykseen hän haluaa lahjakortin käyttää. Avoin elämyslahjakortti sopii jokaiseen budjettiin, sillä lahjakortin arvon päätät sinä (alkaen 10 euroa).  

2. Kahvitasting joululahjaksi kahvin ystävälle

kahvimaistelu

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa, ja kukapa ei rakastaisi kunnon kahvinautintoja! Elämys tarjoaa helpotusta kahvihampaan kolotukseen ja uusia makuelämyksiä erilaisten kahvien parissa. Tastingissa jaetaan myös parhaat vinkit täydellisen kahvikupillisen valmistamiseen. Kahvitasting sopii joululahjaksi niin aloittelevalle kahvinjuojalle kuin myös kokeneemmalle hifistelijälle.

3. Tuulitunnelilento joulupakettiin jännitystä kaipaavalle

Lentoelämys tuulitunnelissa on helppo ja turvallinen tapa nauttia lentämisen vapaudesta! Tuulitunnelilento simuloi laskuvarjohypyn vapaapudotusta, mutta se ei ole luoteeltaan yhtä hurja. Vapaalentoelämys tuulitunnelissa soveltuu joululahjaksi niin lapselle kuin aikuisellekin.

4. Romantiikkapaketti hotelli L’Embitussa joululahjaksi pariskunnalle

Kaipaako lahjan saaja romanttista irtiottoa ja kahdenkeskistä aikaa kumppanin kanssa? Tällä ylellisellä minilomalla pariskunta majoittuu uudessa hotellissa aivan Tallinnan sydämessä. Pariskunta pääsee nauttimaan myös kahden ruokalajin illallisen näköalaravintolassa ja rentoutumaan hotellin spassa. Hyvin nukutun yön kruunaa maittava aamiaispöytä. Mitä muuta sitä voisi romanttiselta kaupunkilomalta toivoa?

5. Paint & Party – hauskaa tekemistä joululahjaksi

viiniä ja maalausta

Irtiotto arjesta viinin ja maalauksen parissa! Paint & Party on Suomen suosituin ja hauskin maalaustyöpaja. Maalaustapahtumissa maalataan ohjaajan vinkkejä hyödyntäen ikiomat taideteokset ja samalla on mahdollisuus nauttia haluamiaan virvokkeita omakustanteisesti. Paint & Party -elämyksestä pääsee nauttimaan Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

6. Kultainen joulupaketti pukinkonttiin

Vain parasta joululahjaksi rakkaallesi! Tähän joulupakettiin on koottu erilaisia joululahjaksi soveltuvia elämyksiä, joista lahjan vastaanottaja saa valita mieluisimman. Kultaisesta joulupaketista löytyy elämyksiä kaikenikäisille, niin naisille, miehille, lapsille kuin isovanhemmillekin.

P.S. Jos mikään näistä joululahjavinkeistä ei sytyttänyt, verkkokaupastamme löytyy näiden lisäksi yli 1600 muuta elämyslahjaa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023! 🎄

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös ”Elämykset kiinnostaa, mut oispa rahaa.” – Esittelyssä viisi edullista entry level -joululahjaelämystä.