äitienpäivälahja-25-lahjaa-naiselle

Viisi elämystä äidille – ElämysLahjat tarjoaa ratkaisun lahjapulmiin

Äitejä muistetaan kerran vuodessa, mutta sen lisäksi he saavat myös joululahjat ja syntymäpäivälahjat. Korurasiat ja hajuvedet on siis jo varmasti annettu, mitä seuraavaksi?

 

Me tiedämme mitä äitisi haluaa, anna meidän auttaa! Esitämme tässä viisi suosittua valintaa äitienpäivälahjaksi.

 

1.     Champagne in the Sky — Unohtumaton kokemus Helsingin yllä

 

Oletko kuullut äitisi puhuvan kuinka kovasti hän haluaisi maistaa laadukasta ranskalaista shampanjaa? Entäs se kerta kun hän kertoi haluavansa syödä hyvistä raaka-aineista huolella valmistettua ruokaa, ehkä jopa Michelin-kokkien valmistamaa ruokaa? Mitä jos heität tarjoukseen vielä 50 metrin korkeuden? Uskallamme väittää, että täydellinen äitienpäivälahja on löytynyt, lahja joka nostaa niin äitienpäivän kuin itse äidinkin kirjaimellisesti arjen yläpuolella!

 

Dinner in the Sky on kansainvälinen spektaakkeli, joka kiertää 45 eri maassa ympäri maailmaa. Elämys saapuu myös tänä kesänä Helsingin sykkeeseen.

 

äitienpäivälahja-champagne-in-the-sky

Löydät tarkemmat tiedot täältä.

 

2.     Illallinen pimeässä — Illallismysteeri 

 

Kuka väitti, että ihmiset syövät silmillään? Vaikka se voi tietyissä tapauksissa olla totta, ja äiti on loihtinut mitä näyttävämpiä annoksia, ei tämä kulinaristinen nautinto vaadi ruuan näkemistä, vaan suorastaa evää sen. Pimeässä ruokailu vahvistaa makuaistimuksia ja on ehdottomasti tavallisesta ravintolavierailusta poikkeava kokemus äidille kuin äidille. Illallinen, joka syödään sormituntumalla…

 

Illallinen pimeässä on omintakeinen illallismysteeri, sillä illan menukin pidetään salassa äideiltä hämärän peitossa. Täysin, et joudu kuitenkaan ostamaan sikaa pimeässä säkissä. Paljastamme sen verran, että illallinen koostuu useasta ruokalajista ja jälkiruuasta. Myös sen voimme paljastaa, että ammattikokit loihtivat maukkaat ruuat tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, modernin eurooppalaisen keittiön ja ravintoloiden oman tyylisuunnan pohjalta.  Loput äitisi on selvitettävä itse!

 

 

 

äitienpäivälahja-illallinen-pimeässä2

 

Illallisia pimeässä järjestetään usealla eri paikkakunnalla.

 

Löydät tarkemmat tiedot täältä.

 

3.     ElämysLahjojen lahjakortti — Anna äidin itse päättää

 

Haluatko antaa lahjaksi elämyksen, mutta et ole täysin varma mistä lahjasta äiti pitäisi? Olet miettinyt pääsi puhki, mutta vaihtoehtojen karsiminen ei tunnu onnistuvan millään. Heitä pallo äidille ja annan hänen tehdä päätös itse. ElämysLahjojen lahjakortin avulla lahjansaaja voi itse valita haluamansa elämyksen. Ainoana ongelmana voi nousta valinnan vaikeus, sillä äiti pääsee valitsemaan yli 900 elämyksen joukosta.

 

Lahjakortin arvon voi määrittää vapaasti, viidestä eurosta ylöspäin.

 

Löydät tarkemmat tiedot täältä. 

 

äitienpäivälahja-lahjakortti

 

 

4.     25 elämystä naiselle — Naisille räätälöidyt lahjat

 

Kas tässä vastaus äitienpäivälahjan valintapulmaasi tänä vuonna – 25 elämystä naiselle on lahjapaketti täynnä toinen toistaan mielikuvituksellisempia elämyksiä! 25 lahjavaihtoehdosta löytyy taatusti jotakin jokaiselle ainutlaatuiselle äidille. Lahjavalikoima sisältää monta ihanaa elämystä kokovartalohieronnasta  ratsastusmatkaan.

 

Olisiko äiti tänä vuonna vailla fengshui-pikasiivousta, jossa fengshui-konsultaatiolla kodin energiat saadaan virtaamaan vapaasti, jolloin kodista saadaan yksinkertaisilla, mutta tehokkailla muutoksilla avarampi, viihtyisämpi ja tasapainoisempi. Nyt voi myös olla oikea hetki äidin repäistä oikein kunnolla ja heittäytyä benji-narun varaan. Toisaalta, myös klassiset ja vähemmän seikkailumieltä vaativat hieronnat ja hoidot tuovat rauhaa arjen kiireiden keskelle. Anna äidin itse valita, mitä hän tänä vuonna haluaa.

 

Löydä tarkemmat tiedot täältä.

 

 

äitienpäivälahja-25-lahjaa-naiselle

 

5.     Äitienpäivän brunssi kotiin toimitettuna — Tästä ei brunssielämys parane

 

Äitienpäivä on varmasti sopiva päivä antaa äidille rauha keittiöstä ja ruuanlaitosta. Kotiinkuljetettu Äitienpäiväbrunssi on niin ainutlaatuista ja varmasti mieleenpainuvaa, että sen on jokainen äiti ansainnut. Taidokkaasti rakennettu brunssi sisältää yli kymmentä eri ruokalajia.

 

Äitienpäivän brunssi on laadittu siten, että eri ruokatuotteet ovat tasapainossa, kokemuksella ja ammattitaidolla höystettynä. Brunssin makuyhdistelmät on koottu klassisen keittiön makuja kunnioittaen, unohtamatta modernia lähestymistapaa. Lopuksi annokset on ripoteltu runsaalla hyppysellisellä mielikuvista, jotta äitienpäivän brunssi tarjoaisi jokaiselle äidille täydellisen brunssikokemuksen!

 

äitienpäivälahja-äitienpäiväbrunssi

 

 

Löydät tarkemmat tiedot täältä.

 

Mitä tahansa valitset, tee äiti onnelliseksi

 

Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus tuoda äidin arkeen nostetta ja luoda äitienpäivästä unohtumaton kokemus. ElämysLahjat tarjoaa yli 900 lahjaidean valikoiman erityyppisiä ja erihintaisia lahjoja. Sinulla on mahdollisuus yllättää äiti huolella valitsemallamme lahjalla tai antaa äidin itse päättää mitä hän haluaa.

 

Tarvitsetko apua täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseen? Soita meille ja autamme mielellämme! Asiakaspalvelu: 09 315 76543 (ark. klo 9.00–18.00)