Yllätä ystävä tai kumppani ystävänpäivänä 2022 – ystävänpäivälahjaideoita kahdelle

ystävänpäivälahja kumppanille tai ystävälle

Ystävänpäivä 2022 lähestyy! Ystävänpäivää juhlitaan tuttuun tapaan 14. helmikuuta. Tänä vuonna päivä osuu maanantaille. Maailmalla ystävänpäivä tunnetaan rakastavaisten juhlapäivänä, kun taas Suomessa tänä erityisenä päivänä on tapana juhlistaa myös ystävyyttä.

Halusitpa sitten muistaa ystävänpäivänä kumppania tai ystävää (tai vaikka molempia), meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ystävänpäivälahjaideoita. Kukat ja suklaa ovat ehkä se perinteisin ystävänpäivälahja, mutta meidän mielestämme ystävänpäivä ansaitsee vähän enemmän panostusta.

Lähde nauttimaan ihanista elämyksistä yhdessä ystävän tai kumppanin kanssa. Kokosin tähän artikkeliin viisi hauskaa elämystä, jotka soveltuvat ystävänpäivälahjaksi niin ystävälle kuin kumppanillekin.

5 ystävänpäivälahjaideaa 2022

Viiniä ja maalausta, tutustumista kuumaan ja hikiseen joogaan tai kelluntaa jäisessä ja tummanpuhuvassa vedessä… Tässä tulee viisi huikean hauskaa ystävänpäivälahjaideaa kahdelle:

Lasinpuhalluksen pikakurssi

Tulikuuma lasimassa odottaa puhaltajaansa! Mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa tärkeän ihmisen kanssa, kuin tutustumalla hauskaan harrastukseen. Jokainen osallistuja saa valmistaa kurssin aikana kaksi omaa lasiesinettä. Yleensä kurssilla puhalletaan esimerkiksi pulloja, lintuja tai paperipainoja.

Paint & Party -maalaustapahtuma

Hauska irtiotto arjesta taiteen parissa! Maalaustapahtuma järjestetään ravintolassa, joten maalaamisen ohessa on mahdollista nautiskella haluamaansa juomaa. Paint & Party -elämyksiä järjestetään Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä.

Arktinen kellunta

Arktinen seikkailu hyytävässä vedessä! Nimestään huolimatta kyseessä on kaikin puolin miellyttävä ja lämmin kelluntakokemus, sillä hyisessä ja tummanpuhuvassa vedessä kellutaan lämmin pelastuspuku päällä. Tämä ystävänpäivälahjaidea tarjoaa talven eksotiikkaa parhaimmillaan.

Tutustuminen hot joogaan

Tästä erittäin lämpimästä liikuntalajista voi nauttia iästä, koosta tai liikuntataustasta riippumatta! Tutustumiskäynti soveltuu ystävänpäivälahjaksi niin aloittelijalle kuin myös kokeneelle joogille. Joogaharjoitus on hyvin kokonaisvaltainen, ja sillä on positiivisia vaikutuksia kehoon ja mieleen.  

Kahvitasting

Helpotusta kahvihampaan kolotukseen! Kahvitastingin aikana tehdään tietomatka korkealaatuisen kahvin maailmaan ja maistellaan tietysti myös erilaisia kahveja. Tähän tastingiin voivat osallistua niin aloittelevat kahvinjuojat kuin myös kokeneet kahvinautiskelijat.

Kirjoittaja: Essi