12 treffi-ideaa Elämyslahjojen valikoimasta

elämyksiä treffeille

Kokosimme tähän artikkeliin 12 treffi-ideaa, joten treffitekemistä riittää vaikka vuoden jokaiselle kuukaudelle. Nämä elämykset soveltuvat niin ensitreffeille kuin myös pidempään yhdessä olleille pariskunnille. Treffi-ideoiden joukosta löydät hauskanpitoa ja aktiivisempaa tekemistä kuin myös vaihtoehtoja rauhallisempaan makuun. Nappaa tästä ideoita treffeille:

1. Hohtogolf

Yllätyksellisen hohtominigolfelämyksen aikana pääsette puttaamaan läpi 15 erilaista rataa. Osa radoista on varustettu kauhutehosteilla, joten jännitystä ei näiltä treffeiltä puutu.

2. Illallinen pimeässä

Kaipaako treffikumppanisi jotain täysin uutta ja ainutlaatuista? Vie hänet treffeille pilkkopimeään ravintolaan, jossa pääsette nauttimaan kolmen ruokalajin yllätysmenun. Pimeän illallisen jälkeen riittää puheenaiheita pitkäksi aikaa vielä treffien jälkeenkin!

3. Boulderointi

Boulderointi on loistava aktiviteetti treffeille, sillä pääsette tukemaan ja tsemppaamaan toisianne. Aiempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvita, mutta peruskuntoa on hyvä löytyä kohtalaisesti. Ehkäpä kiipeilystä tulee teidän yhteinen harrastus!

4. Treffit päin v*ttua

Jos ensimmäiset treffit ovat menneet päin v*ttua, niin toiset treffit voit viedä sinne ihan kirjaimellisesti! Treffien aikana tehdään luontoretki jääkauden muovaamaan luolaan, äiti maan kohtuun. Luontoretken lopuksi nautitaan illallinen meren rannalla. Nämä treffit jäävät taatusti mieleen!

5. Lasinpuhallus

tekemistä treffeille

Lasinpuhalluskurssilla pääsette tutustumaan lasinmuokkaustekniikkaan ja puhaltamaan omia, uniikkeja lasiesineitä. Miten olisi esimerkiksi juomalasintekokurssi, lasipallon puhallus tai maljakkokurssi?

6. Paint & Party

Paint & Party on suosittu maalaustyöpaja, jossa jokainen osallistuja pääsee herättämään henkiin taiteellisen puolensa. Toisessa kädessä sivellin ja toisessa kädessä viinilasi tai vaikka oluttuoppi, mikä voisikaan olla parempi tapa viettää ikimuistoista treffi-iltaa. Näistä treffeistä jää myös konkreettisia muistoja, sillä itsetehdyt taideteokset saa viedä kotiin.

7. Trampoliinipuisto

Jos toiveissa on vauhdikkaat ja lennokkaat treffit, miten olisi trampoliinipuistovierailu? Trampoliinipuistossa riittää hauskaa tekemistä kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

8. Huonepakopeli

Huonepakopelissä pääsette yhdistämään voimat ja laittamaan yhteistyötaidot todelliseen testiin. Teillä on yhteinen tavoite, jota kohti yritätte edetä huoneessa. Huonepakopelin jälkeen voitte jatkaa treffi-iltaa esimerkiksi ravintolassa tai lasillisten äärellä.

9. Kirveenheitto

Haasta treffikumppanisi leikkimieliseen kisailuun! Kirveenheitto on hauska ja jännittävä aktiviteetti treffeille. Kirveenheittokisaan voi osallistua jopa neljä henkilöä, joten miten olisi tuplatreffit kaveripariskunnan kanssa?

10. Tutustuminen hot joogaan

joogatreffit

Kokeilutunti soveltuu loistavasti niin aloittelijoille kuin pidempään muita joogamuotoja harrastaneille. Näiden treffien aikana hiki virtaa ja pääsette tekemään kokonaisvaltaisen harjoituksen keholle ja mielelle. Joogatunnin jälkeen voitte mennä esimerkiksi brunssille tai avantouinnille jatkamaan treffejä.

11. Kahvitasting

Jos olette treffikumppanisi kanssa kahvin ystäviä, tässäpä oiva vaihtoehto treffien aktiviteetiksi. Treffit kahvikupillisen äärellä on hyvin perinteinen tapa viettää erityisesti ensitreffejä. Kahvitastingin aikana pääsette maistelemaan erilaisia kahveja ja tutustumaan erilaisiin kahvinuuttotekniikoihin.

12. Ammuntaelämys

Jotkut sanovat, että ampuminen on paras harrastus mitä voi tehdä housut jalassa. Joten ei muuta kuin napakymppi tähtäimeen ja pyssyt paukkumaan. Ehkä Amorkin ampuu nuoliaan tämän elämyksen jälkeen!

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös 5 syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla illallista pimeässä.