12 treffi-ideaa Elämyslahjojen valikoimasta

elämyksiä treffeille

Kokosimme tähän artikkeliin 12 treffi-ideaa, joten treffitekemistä riittää vaikka vuoden jokaiselle kuukaudelle. Nämä elämykset soveltuvat niin ensitreffeille kuin myös pidempään yhdessä olleille pariskunnille. Treffi-ideoiden joukosta löydät hauskanpitoa ja aktiivisempaa tekemistä kuin myös vaihtoehtoja rauhallisempaan makuun. Nappaa tästä ideoita treffeille:

1. Treffit pimeässä – hohtogolf tai dine in the dark

Yllätyksellisen hohtominigolfelämyksen aikana pääsette puttaamaan läpi 15 erilaista rataa. Osa radoista on varustettu kauhutehosteilla, joten jännitystä ei näiltä treffeiltä puutu.

Kaipaako treffikumppanisi jotain täysin uutta ja ainutlaatuista? Vie hänet treffeille pilkkopimeään ravintolaan, jossa pääsette nauttimaan kolmen ruokalajin yllätysmenun. Pimeän illallisen jälkeen riittää puheenaiheita pitkäksi aikaa vielä treffien jälkeenkin!

2. Kuumia treffi-ideoita – saunaelämys tai tutustuminen hot joogaan

Lisää lemmen löylyä! Miten olisi treffit savusaunan lauteilla tai vaikkapa saunalautalla? Treffit saunassa ovat oiva tapa yhdistää rentoutuminen ja romanttinen hetki. Lempeät löylyt auttavat rentoutumaan, samalla kun keskustelu soljuu kevyesti.

Hot joogan kokeilutunti soveltuu loistavasti niin aloittelijoille kuin pidempään muita joogamuotoja harrastaneille. Näiden treffien aikana hiki virtaa ja pääsette tekemään kokonaisvaltaisen harjoituksen keholle ja mielelle. Joogatunnin jälkeen voitte mennä esimerkiksi brunssille tai avantouinnille jatkamaan treffejä.

joogatreffit

3. Treffit korkealla – boulderointi

Boulderointi on loistava aktiviteetti treffeille, sillä pääsette tukemaan ja tsemppaamaan toisianne. Aiempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvita, mutta peruskuntoa on hyvä löytyä kohtalaisesti. Ehkäpä kiipeilystä tulee teidän yhteinen harrastus! Myös kattokävely Tampereella ja reunallakävely Tallinnan tv-tornissa ovat hyviä vaihtoehtoja korkeiden paikkojen ystäville.

4. Luovat treffit – lasinpuhallus tai Paint & Party

tekemistä treffeille

Lasinpuhalluskurssilla pääsette tutustumaan lasinmuokkaustekniikkaan ja puhaltamaan omia, uniikkeja lasiesineitä. Miten olisi esimerkiksi juomalasintekokurssi, lasipallon puhallus tai maljakkokurssi? Tutustu myös Hot Date Workshop -lasinpuhallustyöpajaan.

Paint & Party on suosittu maalaustyöpaja, jossa jokainen osallistuja pääsee herättämään henkiin taiteellisen puolensa. Toisessa kädessä sivellin ja toisessa kädessä viinilasi tai vaikka oluttuoppi – mikä voisikaan olla parempi tapa viettää ikimuistoista treffi-iltaa? Näistä treffeistä jää myös konkreettisia muistoja, sillä itsetehdyt taideteokset saa viedä kotiin.

5. Treffit vesillä – vesijetin, SUP-lautojen tai polkuveneen vuokraus

Pidättekö vauhdista vai haluatteko mieluummin nauttia lämpimästä kesäpäivästä vesillä rauhalliseen tahtiin? Vesijetin, SUP-lautojen tai polkuveneen vuokraus voi yhdistää hauskanpidon, seikkailun, rentoutumisen ja yhdessäolon mahdollisuuden, mikä tekee niistä houkuttelevia treffi-ideoita.

6. Vauhdikkaat treffit – trampoliinipuisto

Jos toiveissa on vauhdikkaat ja sporttiset treffit, miten olisi trampoliinipuistovierailu? Trampoliinipuistossa riittää hauskaa tekemistä kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

7. Sushitreffit – sushikurssi

Sanotaan, että sushi on parasta deittiruokaa, sillä se lisää toisten treffien mahdollisuutta. Lähtekääpä siis haastamaan itsenne ja oppimaan sushin valmistuksen salat. Mikä parasta, kurssin jälkeen saatte nauttia itse valmistamanne sushit!  

8. Treffi-idea täynnä mysteerejä – huonepakopeli

Huonepakopelissä pääsette yhdistämään voimat ja laittamaan yhteistyötaidot todelliseen testiin. Teillä on yhteinen tavoite, jota kohti yritätte edetä huoneessa. Huonepakopelin jälkeen voitte jatkaa treffi-iltaa esimerkiksi ravintolassa tai lasillisten äärellä.

9. Lennokkaat treffit – tuulitunnelilento

Jos haluat, että treffit jäävät mieleen, valitse tuulitunnelilento treffien aktiviteetiksi. Vapaalentoelämys tuulitunnelissa simuloi laskuvarjohypyn vapaapudotusta, joten se on hyvin erityinen, jännittävä ja adrenaliinia nostattava kokemus.

10. Napakympit treffit – kirveenheitto tai ammuntaelämys

Haasta treffikumppanisi leikkimieliseen kisailuun! Kirveenheitto on hauska ja jännittävä aktiviteetti treffeille. Kirveenheittokisaan voi osallistua jopa neljä henkilöä, joten miten olisi tuplatreffit kaveripariskunnan kanssa?

Jotkut sanovat, että ampuminen on paras harrastus mitä voi tehdä housut jalassa. Joten ei muuta kuin napakymppi tähtäimeen ja pyssyt paukkumaan. Ehkä Amorkin ampuu nuoliaan tämän elämyksen jälkeen!

11. Treffit luonnon helmassa – luontoelämys

Lähde deittikumppanisi kanssa ulkoilemaan ja seikkailemaan luontoon. Voitte vuokrata vaikkapa kajakin ja ihailla maisemia vedestä käsin, kokeilla jääkelluntaa tai lähteä esimerkiksi ohjatulle norppa- tai revontuliretkelle. Upea luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia treffeille!

12. Lämpimät treffit – kahvi- tai teetasting

Jos olette treffikumppanisi kanssa kahvin tai teen ystäviä, tässäpä oiva vaihtoehto treffien aktiviteetiksi. Treffit kahvi- tai teekupillisen äärellä on hyvin perinteinen tapa viettää erityisesti ensitreffejä. Teemaistelun tai kahvitastingin aikana pääsette maistelemaan erilaisia kahveja tai teelaatuja ja tutustumaan erilaisiin valmistusmenetelmiin.

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös 5 syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla illallista pimeässä.