Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Dinner in the Dark

Tervetuloa pimeään! Illallinen pimeässä on ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Tiesitkö, että Illallinen pimeässä on Elämyslahjojen kehittämä konsepti? Suomen lisäksi sitä järjestetään Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa. Suosituin vaihtoehto Suomessa on illallinen pimeässä kahdelle. Illallista pimeässä järjestetään kolmessa kaupungissa. Katso illallinen pimeässä Helsinki, illallinen pimeässä Tampere ja illallinen pimeässä Kouvola.

Selaa kategorioita
Näytetään: 12
Illallinen pimeässä – todellinen klassikkoelämys

Illallinen pimeässä on Elämyslahjojen todellinen klassikko. Illallinen pimeässä tarjoaa paljon kaivattua vaihtelua perinteisiin ravintolaillallisiin. Illallisella tarjoillaan kolmen ruokalajin gourmet-illallinen pimeässä ravintolassa. Pimeässä makuaisti vahvistuu ja gourmet-illallisen maut ja aromit tulevat esille täysin uudella tavalla näkökyvyn ollessa poissa pelistä. Illallinen pimeässä sopii lahjaksi esimerkiksi hääparille tai merkkipäiväänsä juhlivalle läheiselle.

Illallista pimeässä – kutkuttava illalliselämys pilkkopimeässä


Lahja sopii jokaiselle, joka rakastaa kulinaristisia nautintoja ja kaipaa uudenlaisia illalliselämyksiä. Illallista pimeässä järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Kouvolassa. Illallinen pimeässä on yksi Elämyslahjojen suosituimmista elämyksistä. Lähde sinäkin illalliselle pimeään tai lähetä ystäväsi testaamaan illallista!