Äitienpäivän suosikkilahjat: nämä 5 elämystä ovat äidin mieleen

Onko äitisi maailman paras äiti? No tietenkin on!

12. toukokuuta 2019 juhlistetaan jälleen äitienpäivää. Äitisi on ahkeroinut taas yhden vuoden perheenne eteen, tehden kaikkensa läheistensä hyvinvoinnin takaamiseksi, ja pian on aika näyttää äidille, kuinka paljon häntä rakastat ja arvostat. Tiedämmehän kaikki, että äitimme ansaitsevat vain parasta erityisenä merkkipäivänään, ja me haluamme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lahjan parhaalle mahdolliselle äidille. Katso siis alta viisi äitienpäivälahjaa, jotka tuovat hymyn äitisi huulille:

Perinteinen hieronta on klassinen lahja, mutta entäpä sitten suklaahieronta? Käännä hemmottelukytkin maksimiin ja tarjoa äidillesi makea hierontaelämys, jollaista ei pääse nauttimaan ihan joka päivä. Suklaa tehostaa hierontaa hemmottelemalla ihoa stimuloivalla ja uudistavalla vaikutuksella. Suklaahieronta myös aktivoi äidin verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, ja lopputuloksena arkiset kiireet on unohdettu hetkeksi täysin rennon mielen syrjäyttämänä.

Dinner in the Dark – Illallinen pimeässä tarjoaa äidille huikean ruokailuelämyksen, kun valot sammutetaan ja eteen tuodaan aterioita, joista ei ole etukäteen minkäänlaista tietoa. Haarukka suuhun vaan, ei se ruoka varmaankaan pure! Kolmen ruokalajin huippuillallinen yhdistettynä korostuneeseen makuelämykseen takaa, että äitisi nauttii illallisesta kaikilla käytössä olevilla aisteillaan.

Rentoutuskellunta tarjoaa pakokeinon arjen kiireistä viemällä äitisi täysin aistiärsykkeettömään tilaan, jossa omaa rauhaa ei häiritse kukaan. Tarjoa äidillesi oikotie onneen ja välittömään meditatiiviseen tilaan kelluntatankissa, jonka epsom-kylpysuola hoitaa samalla ihoa perinpohjaisesti. 60 minuutin kelluntatuokion jälkeen äitisi on täysin maallisten murheiden yläpuolella.

Ihana nainen -elämyspäivä antaa äidillesi mahdollisuuden päästä huomion keskipisteeseen kuvaussessiossa, jossa valokuvaajan ja meikkaaja-kampaajan muodostama tiimi juhlistavat äitiäsi ikuistamalla tämän kuvat kauneimmillaan. Ihana nainen -kuvauspaketti on mielestämme epäilemättä yksi parhaista äitienpäivälahjoista, joka jokaisen äidin tulisi kokea ainakin kerran elämässään.

Suppailu on nyt se kuumin kesäaktiviteetti, josta voi lähteä nauttimaan vaikka koko perheen voimin. Rentouttava, mutta samalla kuntoilusta käyvä seikkailu merellä tai järvellä tarjoaa miellyttävää yhdessäoloaikaa sekä uusia kokemuksia aktiiviselle äidille, joka ei halua jäädä kesällä sohvalle makoilemaan.

 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!