Ihana Elämys

Ihana Elämys on Helsingissä toimiva valokuvaukseen ja visuaalisen brändisuunnitteluun keskittynyt yritys. Ihana Elämys järjestää studiolla Helsingin Kalasatamassa valokuvauspäiviä, joissa saa antautua ammattitaitoisen tiimin hemmoteltavaksi ja kuvattavaksi. Valittavissa on kokonaisvaltainen Ihana Nainen -elämyspaketti tai pienimuotoisempi Ihana Profiilikuvaus. Ihana Nainen on elämyspäivä, jonka keskipisteenä olet ansaitusti sinä. Tule hemmoteltavaksi ja kuvattavaksi juuri sellaisena kuin olet: herkkänä tai hempeänä, rosoisena tai räväkkänä, hilpeänä tai ihanana tasaisen harmaana itsenäsi. Tule luinesi, lihoinesi ja nahkoinesi, tule uurteinesi ja arpinesi – olivatpa ne henkisiä tai fyysisiä. Me odotamme sinua. Ihana Nainen on kuvauspäivä, jossa sinä saat päättää kaikesta – tai sitten vain olla ja rentoutua. Voimme kuvata tämänhetkisen sinut tai sen mitä haluaisit olla, parhaan version itsestäsi tai unelmiesi teikäläisen. Tässä kuvauspäivässä voit antaa mielikuvituksesi laukata ilman rajoja tai olla vain. Ihanaa Naista ei määritä menneisyys tai nimitä nykyisyys, eivät ohjaa oletukset tai leimaa luulot. Ihana Nainen -kuvauksissa sinua ei määräile eikä estä mikään eikä kukaan. Ihana Nainen -elämys on hetki omaa aikaa. Se on tilaisuutesi huomata, millainen upea ja arvokas, ainutlaatuinen Ihana Nainen kiireisen, nuutuneen tai naiseutensa unohtaneen arkiminäsi alta paljastuu. Fiilistelemme kanssasi ja ikuistamme kukoistuksesi kuviin. Lempeä ilmapiirimme ja ammattitaitoinen tiimimme kannustavat sinua olemaan rohkeasti ihana, ja halutessasi myös ottamaan kutkuttavan askeleen oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Ihana Nainen -tiimimme tekee tätä työtä koko sydämellään, jotta sinäkin saisit nähdä itsesi rakastettavan ihanana, myös valokuvissa. Milloin viimeksi olet tuntenut itsesi ihanaksi? Milloin viimeksi olet nähnyt itsestäsi kuvia, joita rakastat?
Selaa kategorioita

Ihana Elämys järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä suosituin on Ihana Nainen -elämyspäivä. Tämä on lahja, joka jokaisen naisen pitäisi saada kokea ainakin kerran elämässään. Ihana Nainen -elämys on naisten hemmottelu-, hyvinvointi- ja voimaantumispäivä, johon sisältyy meikkaus, kampaus, stailaus sekä kahden erilaisen tyylin valokuvaus. Hienon, kohottavan elämyksen lisäksi päivästä jää myös konkreettiset muistot kauniiden valokuvien muodossa.

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Näihin päiviin kerätään 3–6 naista, joiden elämykset toteutetaan lomittain. Jokaiselle osallistujalle varataan oma aikansa ja elämyksestä huolehtii valokuvaajan ja meikkaaja-kampaajan muodostama tiimi. Ihana Nainen -elämys on 3 tunnin mittainen kuvauspaketti, johon sisältyy ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus sekä tiimin yhdessä tekemä stailaus kahta eri tyyliä varten. Lisäksi elämys sisältää tyylien kuvauksen ammattivalokuvaajan kanssa. Studiolla on tarjolla pientä purtavaa ja tietenkin studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä.