“Elämä jatkuu”: Epidemian vaikutus merkkipäiviin ja lahjan ostoon

Peruutettujen tapahtumien, suljettujen ostoskeskusten ja kotona pysymisen aikakaudella sosiaalisesta kanssakäymisestä tulee haastavaa. Tärkeintä on, että ainakin suurin osa meistä noudattaa suosituksia pysymällä kotona ja työskentelemällä etäyhteydessä.

Tarve olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ei kuitenkaan vähene. Ihmissuhteiden ylläpitäminen on edelleen tärkeää, ja teknologian ansiosta meidän ei tarvitse rajoittaa sitä.

Yksi epidemian myötä vaikeutuvista asioista on syntymäpäivien, vuosipäivien tai muiden juhlapäivien järjestäminen, ja niihin lahjojen ostaminen. Läheisten kanssa voi kuitenkin kokoontua merkkipäivänä myös etäyhteyden avulla, ja nauttia samalla vaikka lasilliset kuohuvaa. Mutta miten ostaa lahja, kun ostoskeskuksia ja muita fyysisiä liiketiloja tulee välttää?

Meillä Elämyslahjoilla on ratkaisu tähän. Verkkokauppamme on edelleen avoinna ympäri vuorokauden. Ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ajan, joten aikaa elämyksen lunastamiseen on runsaasti. Valitsitpa sitten laskuvarjohypyn, viinikurssin tai vaikkapa hemmottelevan jalkahoidon, voit tilata sen joko postitse tai sähköisessä muodossa (eLahja), jolloin sen voi itse tulostaa tai lähettää suoraan lahjansaajalle sähköpostitse.

Lahjakortin voi lähettää postitse myös suoraan lahjansaajalle, sen sijaan että sen antaisi henkilökohtaisesti. Ainakin toistaiseksi postipalvelut toimivat normaalisti. Jos kuitenkin haluaa valita ratkaisun, joka ei vaadi minkäänlaista vuorovaikutusta, sähköinen toimitus (eLahja) on paras vaihtoehto. Muistathan myös, että lahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Epidemia on suuri haaste lahjakaupoille, niin kivijalkamyymälöille kuin nettikaupoillekin. Nyt on kuitenkin hyvä pitää kiinni tärkeistä vuosipäivistä tai rakkaidemme syntymäpäivistä. Nyt ne on vain vietettävä eri tavalla kuin viime vuonna.

Mitä vastuullisemmin epidemiaa lähestymme, sen nopeammin pystymme palaamaan normaaliin. Varsinkin, kun voimme sillä välin tehdä melkein kaiken myös Internetin kautta, mukaan lukien ostamaan merkkipäivien lahjat rakkaillemme.

Kirjoittaja: Tia, elämyslahjat.fi