Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tandemlaskuvarjohyppy ja kuvaus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tandemlaskuvarjohyppy ja kuvaus

Utti
1 henkilöä

385 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
385 €

Laskuvarjohypyllä vauhdikkaaseen vapaapudotukseen

Tandemhyppy on ainutkertainen elämys, jonka saaja tulee varmasti muistamaan koko loppuikänsä. Tandemit hypätään Skydive Finlandin Dropzonella Utissa ja hyppyyn lähdetään koulutetun tandemhyppymestarin kanssa. 

Hypyssä nautitaan ensin lähes minuutin kestävästä vapaapudotuksesta. Varjo avataan puolessa matkaa, noin 2 000 metrissä, minkä jälkeen edessä avautuvat Utin mahtavat maisemat järvineen ja peltoineen. Ystävät voivat seurata ikimuistoista kokemusta laskeutumisalueen läheisyydessä. Skydive Finlandin tandemhinnat sisältävät lisäksi aina hypyn kuvauksen ja videoinnin. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Laskuvarjohyppy on lahja, joka ei takuulla jää kakkoseksi synttärilahjoja vertailtaessa. Paketti koostuu seuraavista osista:

  • Laskuvarjohyppy koulutetun tandemhyppymestarin kanssa 4 000 metrin korkeudesta
  • Perusteellinen turvallisuuskoulutus ennen hyppyä
  • Skydive Finland ry:n jäsenmaksu kuluvalle vuodelle
  • Tandemhyppykaluston käyttö kurssin aikana
  • Kuvaus sekä hypyn jälkeen toimitettava video

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Laskuvarjohyppääminen sopii lähes kaikille, sillä ainoat vaatimukset ovat normaali perusterveys ja vähintään 15 vuoden ikä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat kuitenkin huoltajan suostumuksen. Lahjan saajan tulee täyttää terveydentilavakuutus ennen hyppäämistä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Utti

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

Kurssin ja hypyn keston ajan

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Palvelu järjestetään säiden salliessa.

Lisätiedot

Jos sää on liian sateinen, tuulinen tai pilvinen valitsemanasi hyppypäivänä, hyppy siirretäänjohonkin toiseen sopivaan ajankohtaan.

Jos sinulla on todettu jokin sairaus, vamma tai rajoite niin hankithan lääkäriltäsi kirjallisen luvan hyppäämiseen. Lääkärintodistus vaaditaan myös kaikilta yli 60-vuotiailta.

Hyppääjän maksimipaino on 100 kg ja maksimipituus 2 m. Näiden rajojen ylittyessä otathan meihin yhteyttä ennen varauksen tekemistä. Silmälasit eivät ole este, mutta suosittelemme kuitenkin piilolinssien käyttöä jos mahdollista.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.