ElämysBloggaajat: ideoita isänpäivään

Keltaiset_Martina_Henkka

 

Ruoka- ja lifestylebloggaajat Martina ja Henkka Keltaisesta Keittiöstä jakavat ideoitaan isänpäiväksi. Lue eteenpäin…

Isänpäivä kolkuttelee jo ovella. Ensi viikon sunnuntaina hemmotellaan sitä omaa maailman parasta isukkia, kannetaan aamiainen sänkyyn, annetaan itsetehty kortti, touhutaan jotain kivaa yhdessä tai ainakin lähetetään viesti kaukana asuvalle isälle. Keräsin tähän muutaman leipomisidean isänpäivään, ja koska lahjavinkkejä ei ole koskaan liikaa, on niitäkin luvassa postauksen loppupuolella.

keltainen_sncikers

Mutta ensin niihin leivonnaisiin. Minä olen leiponut omalle isälleni ainakin browniesia sekä toffee-suolapähkinäpaloja. Suolapähkinän ja suklaan ystävälle maistuu varmasti myös ihanan överi Snickerskakku. Ja kun nyt kerran päästiin suklaapatukoiden makuun, niin myös Twix-leivonnaiset ovat hyvä vaihtoehto isänpäivän herkuksi.

Keltainene_twix_IMG_58401

Tai maistuisiko isällesi minttuinen Domino-kakku? Jos mintun maku ei miellytä, mutta Domino-keksit kyllä, on kakkua helppo varioida vaihtamalla mintunmakuiset keksit tavallisiin tai vaikkapa mansikkaisiin Domino-kekseihin. Yleensä isät pitävät myös lakusta ja salmiakista, joten mustat lakumuffinssit ovat varmasti isän mieleen. Espanjaan ja/tai munkkeihin mieltyneelle isälle oikea valinta ovat churrot paksun suklaakastikkeen kera.

keltainen_maapähkinävoi_IMG_75481

Maapähkinävoikeksit on helppo sujauttaa sellofaaniin. Sido paketti kauniilla nauhalla kiinni ja maukas isänpäivälahja on valmis. Minä leivoin maapähkinävoikeksejä veljelleni, mutta isätkin pitävät niistä aivan varmasti. Kunhan et leivo pähkinäisiä herkkuja pähkinäallergikkoisälle. Se voisi olla hieman ilkeää..

Ja sitten niihin varsinaisiin lahjoihin. Isät ovat siitä hankalia tapauksia, että heillä tuntuu usein olevan jo kaikkea ja lahjan keksiminen voi siksi olla vaikeaa. Jos miesten kosmetiikka ja villasukat tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, niin mikset antaisi aineetonta lahjaa? Minä kirjoitin eräänä isänpäivänä omalle isukilleni ylös parhaat lapsuusmuistoni isän kanssa. On ollut lentokoneiden bongausta ja muuta kivaa. Mitkä ovat olleet sinun parhaita hetkiä oman isäsi kanssa? Isästäsi olisi varmasti mukava muistella niitä kanssasi.

Varteenotettava vaihtoehto on myös elämyksen antaminen. Miltä kuulostaisi vaikkapa saaristoristeily merellä, rallikyyditys tai kuumakivihieronta? Iso liuta elämysvaihtoehtoja isälle löytyy Elämyslahjojen nettisivuilta. Valitse sieltä juuri sinun isällesi sopiva elämys. Jos et ole varma mistä isäsi pitäisi eniten, osta avoin elämyslahjakortti tai vaikkapa Vauhtihullun paketti, jossa isä saa valita mieluisimman elämyksen 15 vauhdikkaan elämyksen joukosta.

Teksti: Martina ja Henkka
Artikkelin alkuperäinen osoite (julkaistu kirjoittajien luvalla)http://www.rantapallo.fi/keltaisessakeittiossa/2013/11/01/ideoita-isanpaivaan/
Lahjaideoita isälle: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat-kategorioissa/lahja-iskalle-lahjaideat-isille-isalle