Vauhtihullun paketti

1 2 3 4 5 (15)
Eri paikoissa
1 henkilöä

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hurjapään paras lahja

Ystäväsi on hurjapää, mutta et ole varma haluaisiko hän mieluummin Speedweekend-koeajon vai Tuulitunnelilennon? Ei hätää, tarjoa hänelle mahdollisuus valita itse! Vauhtihullun paketti sisältää monta unohtumatonta elämystä, joista lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Paketti on suunniteltu erityisesti niitä tilanteita varten, jolloin epäröit sopivan lahjan valinnassa ja pelkäät kenties valitsevasi väärin.

Mitä elämyspakettiin sisältyy?

Lahjapakettiin sisältyy vauhdikkaita elämyksiä, joiden joukosta lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon ja lunastaa lahjakortin haluamanaan ajankohtana.

Kenelle elämyspaketti soveltuu?

Vauhtihullun paketti on suunniteltu adrenaliininnälkäisille. Paketti on mainio lahjaidea jokaiseen tarpeeseen - kullanmurun muistamiseen, ystävälle syntymäpäivälahjaksi tai juhlistamaan läheisen merkkipäivää. Lahjansaaja löytää varmasti mieluisan elämyksen vaihtoehtojen joukosta.

Elämyspaketin sisältö

Näytetään: 15
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tänä aikana lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua Elämyslahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.