Ookko nää Oulusta? – Tutustu Oulun unohtumattomiin elämyksiin

elämyslahjat Oulu

Kuuleeko Oulu? Elämyslahjoja löytyy jo yli 2 000 ympäri Suomen, ja mikä parasta, valikoimamme kasvaa koko ajan! Tänään tutustumme Oulun elämyksiin. Jatka lukemista, niin näet, mitä upeita elämyksiä Pohjolan piilaaksolla ja Toripoliisin vartioimalla kaupungilla on tarjottavanaan.

Mitä tehdä Oulussa?

Oulu on tunnettu monista asioista, ja se on yksi Suomen suurimmista kaupungeista Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Oulussa on paljon tarjottavaa niille, jotka etsivät unohtumattomia elämyksiä ja aktiviteetteja sekä itselleen että rakkailleen. Olipa kyseessä sitten lahja ystävällesi tai perheellesi tai hemmotteluhetki itsellesi, Oulun seudulla on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla. Tutustu alla esiteltyihin elämyksiin löytääksesi täydellisen elämyksen Oulun seudulta juuri sinulle tai lahjan saajalle!

Luontoelämyksiä Oulussa – kalastusta, melontaa ja lumikenkäilyä

Jos luonto ja ulkoilmaelämä ovat sydämenasioita, Oulu lähiympäristöineen tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoharrastuksiin. Oulujoki virtaa kaupungin halki, ja lähialueilla on upeita luontokohteita, kuten Pilpasuon alue ja Liminganlahden lintualue sekä lukuisia luontopolkuja ja puistoja. Pilpasuolle voi lähteä vaikkapa opastetulle lumikenkäilyretkelle. Aivan lähettyvillä sijaitsee myös esimerkiksi Rokuan kansallispuisto.

Vesistöt, niin meri, joet, järvet ja kosket, tarjoavat upeita elämyksiä Oulun seudulla niin kesällä kuin talvellakin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kajakkimelonta Oulujokisuistoon? Kesäkaudella kalastuksen ystävät voivat nauttia koko päivän kalastusretkestä Oulujärvellä, ja talvikalastuksesta voi lähteä nauttimaan merelle esimerkiksi pilkkiretken muodossa tai vaikkapa ismete-kalastamaan suurhaukea.

Ihanaa hemmottelua ja hyvinvointia Oulussa

äänimaljahieronta Oulussa

Anna itsellesi tai läheisillesi ansaittu hemmotteluhetki Oulussa. Kokeile intialaista päähierontaa tai äänimaljahierontaa. Älä unohda myöskään jättimenestyksen saavuttanutta rentoutuskelluntaa! Äänimaljarentoutus taas tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhoittavan kokemuksen, joka auttaa rentouttamaan mieltä ja kehoa syvästi. Myös erilaisia stailaus- ja meikkauselämyksiä löytyy lukuisia!

Majoituselämykset Oulussa ja lähellä – mökkimajoitusta ja luksuskokemuksia

Haluatko paeta kaupungin vilinää? Majoitu mukavasti Nallikarin Lomakylässä ja nauti rauhallisesta ja rentouttavasta lomasta meren äärellä! Nallikarin Lomakylässä on mahdollisuus majoittua Poiju Villassa, yhden makuuhuoneen lomamökissä tai perinteisessä Studio Lomamökissä. Nallikarin kuuluisa ranta sijaitsee aivan kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan on noin viiden kilometrin matka, jonka voi taittaa vaikkapa kävellen tai pyörällä maisemareittiä pitkin.

Suomen eteläisin tunturi sijaitsee parin tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Mikäli mielii luksusmajoitusta, Iso-Syötteellä voi majoittua vaikkapa Kotkanpesän sviitissä, Karhunpesän sviitissä tai Feeniks-sviitissä. Myös Kemi sijaitsee aivan Oulun lähellä ja suosittelemme tutustumaan myös esimerkiksi Seaside Glass Villa -yöpymiskokemukseen Kemissä.

Seikkailuja ja hauskanpitoa – aktiviteetteja Oulussa

Paint & Party Oulussa

Etsitkö jännitystä ja adrenaliinia? Oulussa voit kokea erilaisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat hauskanpitoa ja seikkailua kaikenikäisille. Vietä toiminnantäyteinen päivä pelibunkkerissa ja osallistu peliin upealla Megazone-areenalla, pidä hauskaa Paint & Party -maalaustapahtumassa, kokeile kiipeilyä tai ratkaise arvoituksia huonepakopelissä. Aktiviteetit Oulussa varmistavat, että päivä on täynnä unohtumattomia hetkiä ja naurua!

Herkullisia ruokaelämyksiä – tutustu Oulun ravintolatarjontaan

Oulun ravintolatarjonta hurmaa makunystyräsi herkullisilla vaihtoehdoillaan. Nauti gourmet-illallisesta hienostuneessa ravintolassa, kuten ravintola Hagia Sofiassa tai ravintola Hugossa, tai maista herkullisia burgereita rennossa ja viihtyisässä Naughty BRGR:issa. Oulu tarjoaa unohtumattomia ruokaelämyksiä kaikille ruoan ystäville. Muista maistaa myös oululaisia erikoisuuksia, kuten rössypottua!

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Oulun seudulla on tarjolla elämyslahjojen ja aktiviteettien suhteen. Muista tutkia lisää vaihtoehtoja ja valita juuri sinulle tai lahjan saajalle sopiva elämyslahja tai aktiviteetti, joka jää mieleen ikuisesti!

-Essi, Elämyslahjat.fi

Lue myös: Elämys Turku – Elämyksiä täl puol ja tois puol jokke ja TOP 10 elämykset Suomessa.