Ravintola Hugo

Ravintola Hugo tarjoilee hyvää ruokaa Oulussa. Ravintola Hugossa nautit erinomaisesta viinistä, ystävyydestä ja hyvästä ruuasta. Ravintola Hugo on viinien kruunaama rento ja rouhea viinibaari ja ravintola. Ravintolan keittiössä paikalliset raaka-aineet taipuvat yhdessä maailman makujen kanssa erinomaisiksi makunautinnoiksi. Ravintola Hugo on sinun olohuoneesi, ystäviesi tapaamispaikka tai viikonloppusi kohokohta.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Ravintola Hugo palvelee Oulussa osoitteessa Rantakatu 4, vain kivenheiton päässä meren rannasta. Ravintolan suurista ikkunoista avautuu maisema Rantakadun vanhoihin aittoihin ja vilkkaalle torille. Ravintola Hugon juuret yltävät rakennuksen ja nimen kautta aina 1800-luvun Ouluun. Vuonna 1882 roihunneen Oulun palon jälkeen tunnettu oululainen arkkitehti Hugo Alexander Neuman suunnitteli kaupunkiin uusia rakennuksia: muun muassa tämän rakennuksen, jossa ravintola Hugo palvelee tänä päivänä.

Ravintola Hugon keittiö loihtii herkkuja niin lihasta, kalasta kuin kasviksistakin. Tarjolla on erinomaista ruokaa kauden raaka-aineista, jotka hankitaan läheltä järkevästi ja vastuullisesti. Pysyvien menujen sijaan ravintola Hugo kokeilee, yllättää ja ihastuttaa. Ravintola Hugon hyvän ruuan salaisuuksiin kuuluvat kuumana tirisevä pannu, puuhiiligrillin hehku, itse säilötyt aromit ja ainekset, loraus laadukasta viiniä, persiljan vihreä tuoksu sekä tietysti rakkaus ruokaan. Ravintola Hugon valikoimista löytyy myös erilaisia take away -kokonaisuuksia, joista voi nautiskella kotona. Kolmen ruokalajin, lämmin ja tarjoiluvalmis menu sisältää alkukeiton, pääruuan lihasta tai kalasta ja jälkiruuan, mieluisia juomia unohtamatta.

Ravintola Hugon hyllyssä on laaja ja laadukas viinivalikoima. Viinityyppien monipuolinen kirjo tulee eri puolilta maailmaa. Listalta löytyy kaiken kaikkiaan satakunta viiniä. Viinivalikoimasta löytyy niin raikkaita klassikoita, pienempien tuottajien erikoisuuksia kuin kauden hurmaavimpia vierailijoita. Ravintola Hugossa pääset nautiskelemaan eloisaa valkoista, täyteläistä punaista tai vaikkapa hersyvää roseeta. Runsas ja monivivahteinen viinitarjonta vie sinut makumatkalle eri puolille maailmaa, aina tarinoiden juurille ja viiniköynnösten täyttämille vihreille rinteille asti. Elämyslahjojen valikoimasta löydät ravintola Hugon lahjakortit. Tervetuloa nauttimaan makuelämyksistä!