Hyvinvointielämyksiä uudelle vuodelle

uutta energiaa uuteen vuoteen

Uudella energialla uuteen vuoteen! Tiedät ehkä sanonnan ”uusi vuosi, uusi minä”. Tammikuussa on usein tapana panostaa omaan hyvinvointiin, viettää tipatonta ja aloittaa uuden vuoden lupausten lunastaminen.

Kokosimme tähän artikkeliin hyvinvointielämyksiä uudelle vuodelle. Nämä elämykset lisäävät hyvinvointiasi ja tukevat sinua tammikuun tavoitteissasi. Saatat myös löytää elämysten joukosta jopa uuden harrastuksen.

1. Rullahieronta

Kokeile uutta hierontamuotoa uuden vuoden kunniaksi! Rullahierontalaitteen rullat pyörivät ja rullaavat stimuloiden lihaksia, ihoa ja verenkiertoa sekä edistäen lymfanesteen liikkumista. Hieronnan vaikutusta tehostaa infrapunalamppu. Rullahieronta edistää terveyttä ja hyvää oloa lukuisilla tavoilla: se esimerkiksi kiinteyttää ihoa, parantaa aineenvaihduntaa sekä vähentää selluliittia ja turvotusta.

2. Rentoutuskellunta

Jos kaipaat rentoutusta ja irrottautumista arjesta, lähde kellumaan! Kelluntatankissa pääset syvän rentoutumisen tilaan, jossa huolet, murheet ja kiireet unohtuvat taatusti. Rentoutuskellunnan jälkeen akut ovat taas ladattu täyteen uutta energiaa ja mieli on levollinen sekä avoinna uudelle inspiraatiolle.

3. InBody770-kehonkoostumusmittaus

Oletko aloittamassa liikuntaharrastusta tai painonpudotusta? Tai haluaisitko tietää miten lihakset ovat kasvaneet kuntosaliharjoittelun myötä? Kehonkoostumusmittauksessa saat kattavan kuvan omasta kehostasi niin lihasten, rasvan ja nesteen osalta raajakohtaisesti.

4. Tutustuminen hot joogaan kahdelle

tutustuminen hot joogaan

Nappaa kaveri mukaan kainaloon ja lähtekää yhdessä hikoilemaan joogatunnille! Hot joogan hyödyistä ja iloista voi nauttia iästä, koosta ja liikuntataustasta riippumatta. Elämyksen aikana pääsette yhdessä ystäväsi kanssa nauttimaan kokonaisvaltaisesta harjoituksesta niin keholle, mielelle kuin myös sydämelle.

5. Sinun Vuotesi -motivaatiovalmennus

Haluaisitko toteuttaa unelmiasi, hyödyntää täyttä potentiaaliasi, tehdä oivalluksia elämästäsi tai kokeilla uusia juttuja? Jos vastasit kyllä, tämä motivaatiovalmennus on juuri se, mitä tarvitset. Valmennus tarjoaa sinulle motivaatiota ja uskallusta uusien juttujen kokeilemiseen. Motivaatiovalmennuksen jälkeen sinulla on tarkka suunnitelma siitä, miten pääset parhaiten toteuttamaan omaa potentiaaliasi.

6. Energia-, reiki- tai chakra-hoito

Erilaisten energiahoitojen kirjo on laaja! Hoidot soveltuvat kenelle tahansa kokonaisvaltaista hyvinvointia arvostavalle tai alavireestä kärsivälle. Hoidoissa voidaan käyttää apuna esimerkiksi jalokiviterapiaa, hengitysharjoituksia tai eteerisiä öljyjä.

7. Ninjarataseikkailu

Juoksua, roikkumista, kiipeilyä ja itsensä ylittämistä – voisiko ninjarataseikkailu olla sinun juttusi? Lähde kokeilemaan treenaamista ninjan lailla Suomen ensimmäiseen ninjarataharjoittelun paratiisiin Espooseen. Ninjarataseikkailu on hyvin kokonaisvaltainen treenielämys, joka soveltuu uusi haasteita kaipaavalle liikunnalliselle persoonalle.

Minkä hyvinvointielämyksen sinä valitset? Jos mikään näistä ei sytyttänyt, tässä vielä muutama vaihtoehto:  

  • Fibion arkiaktiivisuusmittaus ja -analyysi
  • suolahuonehoito
  • Lymfaboots-kompressioterapia
  • kylpyläloma
  • Sinun juttusi -valmennus
  • urheiluhieronta
  • Life Journaling -kurssi.
hyvinvointielämyksiä uudelle vuodelle

Energistä ja hyvinvoivaa uutta vuotta!

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Rentouttava irtiotto arjesta kelluen.