Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuskellunta Float Kalliossa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuskellunta Float Kalliossa

Helsinki
1 henkilöä

67 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
67 €

Irrottautuminen arjesta aistiärsykkeettömässä ympäristössä

Kelluntatankin tyynnyttävä vaikutus tuo syvän rentoutumisen tilan. Kyseessä on luonnollinen vastareaktio arjen kiireelle ja sitä käytetään muun muassa meditoimiseen, luovuuden parantamiseen sekä kivunhallintaan. 

Kyseessä on kannellinen allas, jonka pohjalla on voimakkaasti kelluttavaa suolavettä. Vesi ja ilma ovat kehonlämpöisiä, minkä ansiosta tankissa rentoutuminen tuntuu kuin ilmassa leijumiselta. Päältä suljettava tankki on täysin aistiärsykkeetön ympäristö, jonne asettauduttaessa keho ja hiljalleen myös mieli rauhoittuvat yhdessä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää yhden kelluntasession Helsingin Float Kalliossa. Aikaa kelluntahuoneessa on 90 minuuttia, josta 60 minuuttia vietetään kelluntatankissa. Tämän lisäksi kävijä pääsee halutessaan nauttimaan kellunnan jälkeisestä hehkusta Float Kallion loungessa, missä on tarjolla Kaffa Roasteryn kahvia ja Nord-T:n teetä, virvoketta sekä pientä naposteltavaa.

Float Kallio tarjoaa vieraidensa käyttöön pyyhkeet, Lushin pesuaineet ja Mia Höydön kosmetiikkaa, hiustenkuivaimet sekä harjat, joten mukaan ei välttämättä tarvitse ottaa muuta kuin rennon asenteen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Rentoutuskellunta sopii kaikille, sillä jokainen tarvitsee joskus häiriötöntä lepoa ja rauhaa. Kellunta on jotain, mitä kaipaamme hektisten arkipäiviemme väliin. Float Kallio on tila, jossa voi rauhoittua ja irrottautua. Kokemuksen jälkeen akut ovat taas täynnä uutta energiaa ja mieli levollinen sekä avoin uusille inspiraatioille. 

Float Kalliossa on kaksi kelluntahuonetta, jotka voi varata samaan aikaan, joten lahja sopii hyvin myös pariskunnalle. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Ohjeen mukaisesti

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Suosittelemme 2 viikkoa hiusten värjäyksen ja kellunnan välillä. Tatuoinnin tulee olla täysin parantunut ennen kuin tulet kellumaan. Suosittelemme kellumista ilman piilolinssejä.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Merete

Lähdin ensimmäisen kerran kokeilemaan rentoutuskelluntaa hieman skeptisenä miettien "kuinka tuollainen tankissa kelluminen muka voi rentouttaa?" Mutta kuinkas siinä lopulta kävikään.. Float Kallion tiloihin astuessani tuntui kuin olisin astunut ihan eri maailmaan. Niin seesteistä ja kiireetöntä, aivan kuin kaikki kiireet ja murheet olisi nostettu pois harteilta. Sai kerrankin pysähtyä.
Aikaa omassa kelluntahuoneessa on 90 min ja saat toimia aivan omassa rauhassa, omaan tahtiin, kenenkään hoputtamatta - ottaa omaa aikaa niin paljon kun tarvitset.


Tankissa rauhoittuminen oli aluksi hankalaa minulle ja ensimmäiset minuutit menivätkin pyöriessä ja hyvää asentoa etsiessä, mutta se on yleistä monilla. Alun pyöriskelyn jälkeen havahduin yhtäkkiä sovittuun merkkiääneen - menikö se tunti jo? Olo kellunnan jälkeen oli erikoinen, niin rauhallinen ja rentoutunut. En olisi uskonut, että pääsykoekiireiden keskellä minusta olisi saanut niin rentoutunutta. Ensimmäinen ajatukseni oli kellunnan jälkeen oli, että tänne on pakko palata uudestaan. Ja niin palasinkin, päivää ennen pääsykokeita, enkä olisi voinut tehdä parempaa päätöstä!

 

Miksi juuri tämä elämys?


  • Omaa aikaa ja rauhoittumista
  • Sopii kaikille stressin lievitykseen
  • Kaikki otettu huomioon, mitään ei tarvitse ottaa mukaan


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Float Kallio

Mieletön kokemus, henkilökunta, tilat ja puitteet. Aivan täydellistä ja ainutlaatuista! Ainutkertaiseksi ei kuitenkaan jää, sillä aion mennä uudelleen!

 

Palvelu oli ystävällistä ja itse kokemus oli uusi myönteinen elämys, jota voi suositella muille. Saatan käydä uudestaankin, kun liikun siellä päin Suomea. Asiakas oli selvästi tärkeä tälle yritykselle. Kiitos.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.