5 ikimuistoista lahjaideaa parhaimmalle ystävälle

lahja ystävälle

Lahjan antaminen parhaimmalle ystävälle on enemmän kuin pelkkä velvollisuus – se on ele, jolla voi ilmaista välittämistä ja osoittaa ystävyyttä. Ystävän lahja voi olla pieni tai suuri, mutta sen merkitys kumpuaa sydämestä. Lahjan antamisessa on kyse halusta ilahduttaa ja osoittaa, että paras ystävä on tullut nähdyksi sekä muistetuksi. Olitpa menossa ystävän kanssa yhdessä elämykseen tai antamassa lahjaksi, siitä jää teille yhteinen elämänkestoinen muisto. Tässä muutamia ideoita elämyksellisistä lahjoista ystäville:

Hotellimajoitus yllättää ystävän

Kukapa ei välillä unelmoisi pienestä lomasta, jolla pääsisi hetkeksi pakoon arkea. Hotellilahjakortin valitseminen lahjaksi ystävälle voi olla avain unohtumattomaan lomaan luonnon keskellä esimerkiksi Hotelli Nuuksiossa tai vaikka rentoutumishetkeen Hotel Tammsaaressa. Majoitusta valittaessa onkin hyvä huomioida erityisesti sijainnin tarjoamat aktiviteetit, joista hyvänä esimerkkinä on kulttuurielämyksellinen majoitus Virossa.

Pitkä voimassaolo takaa mahdollisuuden hyödyntää lahjakortit lahjansaajan mukaisessa aikataulussa, joten valitse elämys vaikka vähän kauempaakin! Voit siis valita lahjan juuri sen mukaan mistä ystäväsi voisi olla kiinnostunut.

Viikonloppuloma kylpylässä sinulle ja ystävällesi

Miten olisi rauhaa ja rentoutumista täynnä oleva kylpyläloma? Kun saavutte kylpylähotelliin, astutte sisään maailmaan, jossa aika hidastuu ja huolenaiheet jäävät oven ulkopuolelle. Kylpylät tarjoavat usein laajan valikoiman rentouttavia hoitoja, kuumia altaita ja rauhoittavia tiloja, jotka kutsuvat unohtamaan kiireen ja arjen hetkeksi. Lähditpä siis etsimään rentouttavia hetkiä Viroon Viimsin 18+ kylpylään tai Saimaan rannalle kylpylälomalle Järvisydämeen, on lahja aina sijoitus sinun ja ystäväsi hyvinvointiin.

Nämä elämykset antavat tilaisuuden ladata akkuja ja palata arjen askareisiin uudella energialla. Kylpyläloma on muistutus siitä, että välillä on tärkeää pysähtyä, helliä itseään ja muistaa, että oma hyvinvointi on arvokasta. Kukapa ei ansaitsisi hieman enemmän hyvinvointia? Vai tunnetko ystävän, joka laittaa helposti muiden hyvinvoinnin itsensä edelle? Olisiko tässä mahdollisuus heijastaa hyvinvointia hieman takaisin?

Rentouttava hieronta lahjaksi ystävälle

Hieronta on yksi niistä lahjoista, joka ei voi mennä pieleen. Hieronnan tavoitteena on lisätä liikkuvuutta ja vähentää kipua, mutta useimmiten hierontaan liitetään myös erilaiset hemmottelevat tekijät. Valikoimastamme löydät monipuolisesti niin erilaiset rentouttavat hemmotteluhieronnat kuten hemmotteleva suklaahieronta tai punaviinihieronta, mutta myös käytännöllisemmät versiot hieronnasta, kuten ympäri Suomea tarjottava sarjakortti niskahierontaan sekä urheiluhieronta. Kunnon hieronnan jälkeen jaksaa taas!

Tiesitkö että parhaimman hyödyn hieronnasta saa useammalla käynnillä? Vaikka lahjansaaja kävisikin vain välillä hieronnassa, voi olla hyvä idea saada haluttuihin kohdealueisiin erilaista rasitetta erityylisten hierontojen kautta tai vaihtoehtoisesti erilaisten sarjana toteutettavien hierontojen avulla. 

Kynnet hyvin, kaikki hyvin – ystäväsi kiittää

Pienellä eleellä voi olla suurikin vaikutus, kun puhutaan kynsistä. Käsien ja kynsien huolto on usein yksi niistä arjen rituaaleista, jotka saattavat jäädä helposti taka-alalle. Manikyyri on pieni hemmotteluhetki lahjansaajalle, joka voi boostata itsevarmuutta. Kaikkien kädet kokevat kuitenkin arjessamme sään ja tekemisen myötä kovia. Perinteisesti käsien ja kynsien hoitoa onkin pidetty enemmän naisellisena lahjana, mutta soturin käsihoito hoitaa helläksi myös miehen kovia kokeneita käsiä!

Vai onko ystäväsi aina jaloillaan tai juoksemassa asioilla? Jalkojakaan ei tule unohtaa. Voikin olla, että käsien sijaan huomiota vaatii väsyneet jalat. Tällöin täydellinen jalkahoito on loisto valinta! Jalkahoidossa jalat käyvät kylvyn kautta läpi hieronnan, kovettumien poiston ja kynsihoidon, tämä voi tuoda suuresti kaivattua helpotusta kovia kokeneille jaloille, mutta myös tuoda kovasti kaivattua luksuksen tunnetta arkeen. Kuka sanoi, ettei luksus ja käytännöllisyys voisi kohdata toisiaan? 

Kauneus ja meikit – hehkuva yllätys ystävälle

Kauneudenhoidossa ja meikkien käytössä on helppo jumittua tiettyihin rutiineihin. Vaikka intohimona olisi meikkaaminen ja kauneudenhoito, jokaisella voi olla tarvetta uusille ideoille ja päivitetylle lookille, jota varten täydellinen lahja ystävälle voi olla meikkauselämys. Vai onko kenties tarve juhla- tai teemameikille? Meikkausta voi myös helpottaa lahjoittamalla kulmien ja ripsien kestovärjäyksen, joka pitää huolen siitä, että myös vaaleammat ripset pääsevät oikeuksiinsa. Näin olo on huoliteltu aamusta yöhön!

-Helen, Elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös: Miksi kylpyläloma Järvisydämessä on erinomainen ystävänpäivälahjaidea?