Miksi kylpyläloma Järvisydämessä on erinomainen ystävänpäivälahjaidea?

kylpyläloma järvisydämessä

Ystävänpäivä lähestyy, ja meillä on sinulle ystävänpäivän paras lahjaidea, nimittäin kylpyläloma Järvisydämessä! Nimikin sen jo kertoo, että kylpyläloma JärviSYDÄMESSÄ sopii ystävänpäivään kuin nenä päähän.

Tämä täysin ainutlaatuinen kylpylä sopii niin rakastavaisten kuin myös ystävysten lomakohteeksi, joten muistatko sinä tänä ystävänpäivänä kumppaniasi vai parasta ystävääsi? Kukapa ei haluaisi päästä rentoutumaan Saimaan rannalle Suomen upeimpaan kylpylään yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa!

Miksi kylpyläloma Järvisydämessä sitten on erinomainen ystävänpäivälahjaidea? Minäpä kerron sinulle. Ensinnäkin ei ole olemassa parempaa tapaa viettää laatuaikaa yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa, kuin rentouttavalla kylpylälomalla ja vielä näin upeissa puitteissa.

Järvisydämellinen kylpylä vailla vertaa

Järvisydän on täysin ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen kylpylä Suomessa, sillä se on louhittu kallion sisään. Kylpylän rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä, ja rakentamisessa on hyödynnetty esimerkiksi 500 vuotta vanhoja uppotukkeja ja luonnonkiveä. Ulkoaltaista löytyy tietysti Saimaan järvivettä. Kylpylän lämmitys hoituu ekologisesti järvi- ja maalämmöllä sekä aurinkoenergialla.

Kylpyläosastolta löytyy kuusi erilaista saunaa ja viisi allasta. Myös perheen pienimmät ovat huomioitu ja heille löytyy oma allas ja erilaisia vesiaktiviteetteja. Kylpylän yhteydessä palvelee myös Day Spa -hoitola ja allasbaari, josta voi ostaa virkistäviä juomia tai pientä purtavaa pulikoinnin lomassa.

Myös pariskuntia on ajateltu ja romanttista iltaa voi viettää kynttilöin valaistussa iltakylpylässä. Eksklusiivinen iltakylpylä on tarkoitettu vain aikuisille.

Suomen paras elämyskylpylä

Savolainen saunamaailma saa hikoilemaan

Kuuden saunan valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, suosittelen testaamaan kaikkia saunoja! Perinteistä saunaa muistuttava Uppotukkisauna on saunoista kaikista suurin. Maisemasaunan ikkunoista pääsee ihailemaan Saimaan upeaa järvimaisemaa. Hamamissa, höyry- ja infrapunasaunassa pääsee nauttimaan miedommasta lämmöstä. Kivisauna taas on kovempien löylyjen ystävän valinta.

Järvisydämen monipuoliset aktiviteetit ja harrastusmahdollisuudet

Kylpylän lisäksi harrastusmahdollisuuksia löytyy alueelta valtavasti vuodenajasta riippumatta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi eFatBike-pyöräily, jooga, suppailu, kalastus, lumikenkäily, hiihto tai luontoretkeily? Myös Valamo Winetasting ja norpparetki on koettava! Tekemistä ja nähtävää riittää vaikka useammaksikin päiväksi.

yhteistä aikaa ystävän kanssa

Majoitusvaihtoehtoja on monia

Halusitpa majoittua sitten elämyshotellissa, kotasviitissä, House Boatissa tai maisemasviitissä, niin se onnistuu! Maisema- ja kotasviittien suurista maisemaikkunoista voi ihailla vuodenaikojen vaihtelua ja parhaassa tapauksessa jopa revontulia. Maisema- ja kotasviiteistä löytyy oma takka, joten tunnelmallinen ilta on taattu. Majoitustarjonnan sisustukset henkivät samaa tuttua teemaa: sisustuksessa on käytetty paljon puuta, kiveä, rautaa ja taljoja.

Tie sydämeen käy kestikievarin kautta

Järvisydämen ravintolatarjonta on tunnettu suussasulavista herkuistaan, jotka valmistetaan aina kotimaisista raaka-aineista paikan päällä. Ravintolat, kuten myös koko Järvisydämen alue, huokuvat keskiaikateemaa. Ravintola Piikatytössä tunnelman takaavat kynttilät ja takkatulen loimu.

Ravintola Piikatytössä pääsee nauttimaan muun muassa Piian pitopöytälounasta ja Kievarin tulimenuillallista. Lotjabaarissa voi nautiskella salaatteja, burgereita tai pizzaa. Sawon Loitsussa pääsee nauttimaan perinteistä kolmen ruokalajin kotaillallista.

Uuteen päivään on mukava herätä maittavan aamiaisen äärelle. Sesonkien mukaan elävä aamiainen sisältää perinteisiä aamiaisklassikoita aina pekonista munakokkeliin, mutta myös mahdollisuuden paistaa itse vohveleita. Runsas aamiaisbuffet ei jätä ketään nälkäiseksi!

Yllätä ystävä tai kumppani ystävänpäivänä

Eikö kuulostakin aika upealta lomakohteelta? Joten mitä vielä odotat, yllätä ystävä tai kumppani tänä ystävänpäivänä kylpylälomalahjakortilla ja pääsette nauttimaan tästä ainutlaatuisesta lomakohteesta yhdessä!

-Essi, elämyslahjat.fi

Lue myös kokemuksia Järvisydämestä: Elämykseltä kaiken sain – lahja, joka jää mieleen.