Inkan haastattelu

Elämyslahjojen tiimi on tiivis ja lämminhenkinen. Tiimissä on tällä hetkellä myös kolme vauhdikasta ja seikkailuhenkistä markkinoinnin harjoittelijaa. Tänään haastatteluvuorossa on Inka, 22-vuotias tradenomiopiskelija. Hän opiskelee kolmatta vuotta Haaga-Helian Ammattikorkeakoulussa Porvoon Campuksella. Inka on äskettäin muuttanut Helsinkiin, mutta on kotoisin Kouvolasta. Työharjoittelua on nyt takana jo 3 kuukauden verran.

 

img_4268

 

Koetko olevasi enemmän nautiskelija vai seikkailija?

 

Itse olen enemmän nautiskelija. Seikkailut ja hurjat jutut ovat kivoja silloin tällöin, mutta viihdyn paremmin omalla mukavuusalueellani rauhallisessa tekemisessä. Huimapäisimmissä tempauksissa tyydyn mielummin katselemaan vierestä kun muut hurjastelevat.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

 

Parasta on ihan vain olla ja rentoutua. Vietän aikaa läheisten ja ystävien kanssa, herkuttelen, katselen sarjoja ja leffoja ja lenkkeilen.. Kivoja perusjuttuja!

 

Onko sinulla jokin ominaisuus, josta haluaisit päästä eroon?

 

Stressaan pienistäkin asioista usein liikaa. Haluaisin oppia elämään enemmän hetkessä ja olemaan murehtimatta liian paljon turhasta.

 

Mikä on / oli sinun tämän kesän odotetuin juttu?

 

Odotin kovasti Ruisrock-festareita, jotka olivatkin viime viikonloppuna! Niissä on ‘’sitä oikeaa kesäfiilistä’’; aurinkoa, hyvää musiikkia, ruokaa ja ystäviä. Mukavuudenhaluisena valitsin kuitenkin telttailun sijasta hotellimajoituksen.

 

Mitä et pystyisi ikinä tekemään?

 

Hieman korkeanpaikankammoisena en kyllä pystyisi hyppäämään laskuvarjohyppyä vaikka siitä maksettaisiin. Pelkkä ajatus vapaapudotuksesta kilometrien korkeudesta kammottaa. Ei minun juttu ollenkaan, adrenaliiniryöpyt mielummin maantasalla, kiitos! 😀 

 

Mikä on ollut opiskelemisessa kaikkein kivointa ja ikävintä?

 

On ollut hienoa huomata itse, miten opiskellessa on kehittynyt ja oppinut paljon uutta ja erilaista. Näitä taitoja on myös päässyt toteuttamaan erilaisissa käytännön tilanteissa. Opiskelu on myös aiheuttanut toisinaan paljon stressiä, jonka avulla tulee kuitenkin annettua kaikkensa.

 

Missä näkisit itsesi 5 vuoden päästä?

 

5 vuoden päästä toivoisin olevani kivassa oman alani työssä, jossa viihdyn hyvin ja pääsisin toteuttamaan ja kehittämään itseäni. Eläisin arkea josta nautin, läheiset ihmiset ympärilläni. Toivoisin myös, että olisin siihen mennessä päässyt jo matkustelemaan pidemmäksi aikaa jonnekin kauas.

 

Mitä elämystä haluaisit kokeilla seuraavaksi?

 

Olen haaveillut jo pitkään pääseväni kokemaan elämysten klassikon, eli kuumailmapallolennon. Olisi upeaa päästä kokemaan se pian. Lentäminen lämpimässä kesäillassa auringon laskiessa kuulostaa melkein liiankin hyvältä!