Isänpäivän lahjavinkit 2022

isänpäivälahja

Isänpäivä on jo aivan kulman takana. Vuonna 2022 isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 13. marraskuuta. Tällä kertaa kokosimme isänpäivälahjavinkkejä uutuuksien joukosta.

Oletko huomannut, että Elämyslahjojen valikoimasta löytyy jo yli 1600 elämystä? Ja mikä parasta, valikoimamme kasvaa koko ajan, joten saat joka isänpäiväksi uusia ja mitä mahtavampia lahjaideoita isälle.

Valitse isänpäivälahja uutuuksien joukosta

Suosituin isänpäivälahjamme kautta aikojen on ollut panimovierailu. Uusia haastajia putkahtelee valikoimaan kuitenkin koko ajan ja tällä kertaa suosittelemmekin isänpäivälahjaksi Ferrari-ajoa kiitoradalla, kaivinkone-elämystä, kokkauskurssia, risteilyä jäänmurtajalla, rallikyyditystä ja burgerilomaa. Tässä lisätietoa näistä isänpäivälahjaideoista:

Ferrari-ajo Kiikalan lentokentällä

Suositut superauto-ajoelämykset kiitoradalla ovat tehneet paluun! Isä pääsee tarttumaan legendaarisen Ferrari F430:n rattiin ja hurjastelemaan Kiikalan lentokentällä. Tämä isänpäivälahja jos joku on taatusti isän mieleen!

Kaivinkone-elämys Pajulan XL-hiekkalaatikolla

Jokaisessa isässä asuu sisällä vielä se pieni poika, joka haluaisi päästä telmimään isojen poikien hiekkalaatikolle ja nyt se on mahdollista! Isä pääsee kaivamaan oikealla kaivinkoneella maata, kokeilemaan tarkkuuskippausta ja siirtämään kivenmurikoita.

Masterclass-kokkauskurssi

Kuka tahansa oppii kokkaamaan tällä kokkauskurssilla! Kolmen tunnin ruoanlaittokurssin aikana isä pääsee valmistamaan ravintolatason ruokaa yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Haluaisiko isä lähteä kokkaamaan kalaa, ankkaa vai kasvisruokaa?

Risteily jäänmurtaja Sampolla

risteily jäänmurtajalla

Jäänmurtaja Sampon kyydissä isä pääsee nauttimaan uskomattomasta risteilystä lumen ja jään peittämällä merellä. Risteilyn aikana on myös mahdollista kokea elämyksellinen jääkellunta pelastuspuku päällä hyisellä Pohjanlahdella.

Rallikyyditys Himoksella

Ovatko Kalle Rovanperä, Ott Tänak ja Thierry Neuville isälle tuttuja sorateiltä tai televisiosta? Jos kyllä, isä nauttisi taatusti aidosta rallikokemuksesta Suomen MM-rallin maisemissa. Tältä viiden kilometrin rallipätkältä ei hyppyreitä ja nopeita mutkia puutu!

Burgeriloma rakkaan kanssa Tallinnassa

loma Tallinnassa

Tie isän sydämeen käy vatsan kautta. Maukkaat burgerit, virkistävät juomat, makoisat yöunet, maittava aamiainen ja hyvä seura – mitä muuta sitä voisi onnistuneelta hotellilomalta kaivata?

Mukavaa isänpäivän odotusta! 💙

-Essi, elämyslahjat.fi