Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Isänpäivälahjavinkit

Alta löydät isänpäivälahjavinkkimme. Ajatuksella valittu isänpäivälahja antaa isälle mahdollisuuden kokea jotain uutta ja innostavaa. Ostaessa isänpäivälahjaa on kiva antaa isälle jotain tavallisesta poikkeavaa...

Meillä Elämyslahjoilla on monia tavallisesta poikkeavia isänpäivälahjavinkkejä sinulle! Esimerkiksi perinteisen illallisen sijaan voit ostaa isälle lahjaksi vaikka illallisen pimeässä. Voit hankkia lahjaksi myös jotain räväkämpää, kuten Lamborghini-ajelun, sukelluskokeilun tai tandemhypyn. Hemmottelevista hieronnoista voit harkita isänpäivälahjaksi vaikka kuumakivihierontaa tai rentoutuskelluntaa. Jokainen isä pitää erilaisista elämyksistä ja meillä on kattava valikoima isänpäivälahjavinkkejä laidasta laitaan! --- Sinun tarvitsee vain valita omalle isällesi sopiva elämys.

Katso kaikki isänpäivälahjat.

Selaa kategorioita
Näytetään: 832
Elämyksiä nähty 60 / 832

Parhaat vinkit isänpäivään 2023

Olemme koonneet yhteen top 5 isänpäivälahjavinkit, jotta isänpäivästä 2023 tulee ikimuistoinen!

Top 5 isänpäivälahjavinkit:

1. Valitse sopiva elämys lahjaksi isälle valikoimastamme. Selaa elämyksiä tästä kategoriasta tai muista isänpäivälahja-kategorioistamme. Saat käsityksen millaisia elämyksiä valikoimastamme löytyy, jotta osaat valita sopivan lahjan isällesi.

2. Kun olet löytänyt sopivan lahjan isälle, mikset hankkisi samaa elämystä myös itsellesi, jotta voisit mennä isän mukaan. Elämykset ovat parhaita jaettuna ja mikä olisikaan hauskempaa, kuin jakaa kokemus rakkaan isän kanssa ja viettää aikaa yhdessä elämyksen parissa. Osa elämyksistämme on jo valmiiksi suunnattu kahdelle henkilölle. Selaa lahjaideoita kahdelle.

3. Kun ostat elämyksen verkkokaupastamme, voit liittää lahjakorttiin jonkin mukavan tekstin. Tämä on loistava tilaisuus kertoa isälle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle ja kiittää häntä kaikesta mitä hän on vuosien aikana tehnyt. Loistava tapa tehdä isänpäivälahjasta vielä vähän erityisempi ja mieleenpainuvampi.

4. Kun olet ostanut elämyksen, voit varata elämyksen etukäteen, jotta kaikki on valmista isää ja elämystä varten. Teet isälle homman helpoksi, joten hänen ei tarvitse kuin lähteä nauttimaan elämyksestä.

5. Kun annat elämyslahjakortin isälle tänä isänpäivänä, piilota lahjakortti suureen laatikkoon ja paketoi laatikko. Isällä ei ole aavistustakaan mitä laatikon sisällä voisi olla ja hän yllättyy hauskalla tavalla. Isä on taatusti onnellinen, kun pääsee kokemaan elämyksen yhdessä sinun kanssasi!