Jannikan haastattelu

Tällä kertaa haastattelimme Jannikaa, joka on markkinoinnin harjoittelijana Elämyslahjoilla. Jannika on 21-vuotias nainen Siuntiosta, joka opiskelee kolmatta vuotta Laurea-ammattikorkeakoulussa. Jannika on Elämyslahjoilla harjoittelussa viisi kuukautta, jonka jälkeen opiskelut jatkuvat opinnäytetyön parissa. Harrastuksiin kuuluu golf ja koirien ulkoiluttaminen.

img-20170710-wa0018

Koetko olevasi enemmän nautiskelija vai seikkailija?

 

Koen olevani molempia. Välillä haluan lähteä testaamaan hurjia ja uusia asioita. Olen kuitenkin huomannut etten ole samanlainen hurjapää kun olin nuorempana. On kuitenkin myös päiviä kun haluaa nauttia vain elämän pienistäkin asioista.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

 

Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheeni, poikaystäväni sekä ystävieni kanssa. Perheeseemme kuuluu myös kaksi pientä koiraa, joiden kanssa tulee ulkoiltua muutama kerta päivässä. Olen pelannut golfia pienestä pitäen, joten varsinkin kesäisin tulee vietettyä paljon aikaa golfkentillä. Hyvä seura, kivaa tekemistä ja herkullista ruokaa ovat asioita joista nautin eniten vapaa-ajalla.

 

Missä näkisit itsesi 5 vuoden päästä?

 

Toivottavasti olen valmistunut ammattikorkeakoulusta ja työskentelen markkinoinnin parissa. Luultavasti asun jossain pääkaupunkiseudulla poikaystäväni sekä suloisen koiran kanssa. Toivon että 5 vuoden päästä asiat ovat hyvin ja nautin elämästä.

 

Onko sinulla joku huono ominaisuus, josta haluaisit päästä eroon?

 

Minun tulisi päästä eroon kärsimättömyydestä. Välillä menetän hermoni liian helposti, jos asiat eivät tapahdu juuri sillä hetkellä haluamallani tavalla.

 

Mikä on sinun tämän kesän odotetuin juttu?

 

Odotan tältä kesältä monia asioita. Toivon pääseväni koittamaan kaikkia siistejä elämyksiä, joissa voi kokeilla vähän omia rajoja. Sen lisäksi odotan kuumia kesäpäiviä, kivoja golftapahtumia, ystäväni häitä sekä tietysti polttareita!

 

Mitä et ikinä pystyisi tekemään?

 

En haluaisi mennä mihinkään todella ahtaisiin ja pelottaviin paikkoihin, varsinkaan jos siellä olisi jotain käärmeitä tai ötököitä. Enkä haluaisi ikinä syödä mitään ällöttävää kuten toukkia. Elämyksistä en pystyisi ikinä kokeilemaan benjihyppyä, sillä pää alaspäin roikkuminen hirvittää.

 

Mikä on ollut opiskelemisessa kaikkein kivointa ja ikävintä?

 

Opiskelun kautta on saanut paljon uusia ystäviä sekä päässyt mukaan erilaisiin projekteihin. Kivointa on kun on itse päässyt ideoimaan ja toteuttamaan asioita. Projekteissa myös oppii paljon omista ja muiden työskentelytavoista. Ikävintä on ollut kun tehtäviä on kerääntynyt ja on ollut vaikeaa palauttaa niitä ajallaan. Välillä on myös mennyt hermot huonosti ohjeistettujen tehtävien kanssa.

 

Mitä elämystä haluaisit kokeilla seuraavaksi?

 

Kuumailmapallolentoa ehdottomasti! Siinä olisi sopivasti jännitystä ja samalla pääsisi katselemaan upeita maisemia. Haluaisin päästä myös testaamaan Wine in the Dark elämystä. Olen viinien ystävä ja haluaisin ehdottomasti oppia niistä lisää. Silmät sidottuna viinien maistelu kuulostaa todella houkuttelevalta.