TOP5 – Joulun ostetuimmat elämykset!

Joulu lähestyy huimalla vauhdilla ja enää on reilu viikko jouluaattoon. ElämysLahjat pyrkii laajaan valikoimaan, josta jokainen voi löytää mieluisensa joululahjan. Valikoimastamme on kuitenkin noussut muutamia lahjoja ylitse muiden. Jos vielä pohdit, mitä antaisit joululahjaksi, tässä artikkelissa paljastamme mitä muut ovat ostaneet joululahjaksi…

1. Illallinen pimeässä kahdelle
Tämä on ollut joulun ehdoton hittituote. Jos kaipaatte hieman lisämaustetta perinteiseen ravintolaillalliseen, sitä tarjoaa illallinen pimeässä. Ruoka-annoksien ulkonäöllä ei ole tässä elämyksessä suurta merkitystä, vaan pystytte keskittymän enemmän makuaistimukseen. Voitte nauttia illallisesta täysin uudella tavalla. Illallinen pimeässä on ollut vuoden 2013 hittiuutuus, ja sitä järjestetään Helsingissä ja Tampereella.

illallinen_386

2. Lahjakortti 75 €
Lahjakortti on helppo valinta joululahjaksi. Pitääpä lahjakortin saaja sitten vauhdikkaammista elämyksistä tai rauhallisemmista nautinnoista on tämä varma valinta. Sinun ei tarvitse tarkalleen tietää, millaisista lahjoista lahjansaaja pitää, sillä sen voi käyttää mihin elämykseen tahansa. Rahallisen arvon lahjakortti on voimassa 12 kuukautta, kuten kaikki muutkin ElämysLahjojen lahjakortit.

lahjakortti_386

3. Ammunta käsiaseilla kahdelle
Tämän elämyksen avulla pääsette kokeilemaan, miltä tuntuu ampua oikealla aseella. Ammunta tapahtuu turvallisissa puitteissa asiantuntijan opastuksella. Tämä elämyslahja sopii kaikille ammunnasta kiinnostuneille. Kyseisellä tutustumiskäynnillä on hyvä mahdollisuus tutustua ammuntaharrastukseen, vaikka ei omistaisi omaa asetta. Parhaimmasta tapauksessa tämän joululahjan innoittamana aloitatte ystäväsi kanssa uuden ja jännittävän harrastuksen. Ammunta järjestetään Helsingissä.

Shooting_386

4. Avoin rallikokeilu
Rallikokeilu on vauhdin täyteinen joululahja. Se sisältää jopa kolmen tunnin mittaisen ajokokeilun Hyvinkään vauhtipuistossa. Tämän joululahjaidean avulla voit kurvailla SM-tason radalla legendaarisilla Ford Sierroilla. Jos etsit jotain perinteisistä joululahjoista poikkeavaa, tässä voi olla ratkaisu.

ralli_386px

5. Speedweekend-koeajo
Pääset ajamaan kevyillä Crosscart-autoilla. Älä kuitenkaan anna pienen ulkonäön hämätä, sillä nämä autot kiihtyvät nollasta sataan nopeimmillaan 3,5 sekunnissa. Tämä joululahja sopii vauhdista pitäville hurjapäille. Speedweekend-koeajo järjestetään Hyvinkään moottoriradalla.

speedweekend_386

Jos tästä artikkelista ei löytynyt sopivaa elämyslahjaa, kokeile TOP 30 joululahjat -kategoriaamme!

Teksti: Tommi Salenius, ElämysLahjat.fi