Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ammunta käsiaseilla kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ammunta käsiaseilla kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Pum pum! Kuka osuu ensimmäisenä napakymppiin?

Onko sihti suorassa? No kohtahan se nähdään!

Joidenkin mielestä ampuminen on parasta, mitä voi tehdä housut jalassa. Nyt sitä pääsee kokeilemaan muuallakin kuin armeijan leivissä, vieläpä turvallisissa puitteissa ja asiantuntijan opastuksella. Kattavan alkukoulutuksen jälkeen päästään ampumaan maalitauluun ja tutustumaan jännittävään harrastukseen, joka sopii niin miehille kuin naisillekin. Tästä elämyksestä nauttiakseen ei tarvitse olla asehullu, vaan elämys sopii kaikille aikuisille – varsinkin niille, jotka haluavat päästää paineita ulos!

Mitä elämyslahja sisältää?

Kahden hengen ampumaelämys sisältää kaiken, mitä ensikertalaiset tarvitsevat ammuntaharrastuksen kokeilemiseen. Tapahtuma on täysin turvallinen ja valvottu, joten osallistujat voivat keskittyä vain nauttimaan tähtäämisen jännityksestä ja onnistumisen ilosta. Elämykseen sisältyy kaikkiaan seuraavat edut:

  • Alkukoulutus
  • Turvallisuusvalvonta radalla
  • Ratamaksu
  • Asevuokra, patruunat ja taulu

Kenelle elämyslahja sopii?

Käsiaseammunta on viehättävä harrastus, johon tämä rata tarjoaa turvalliset ja viihtyisät puitteet. Tutustumiskäynti on tarkoitettu radalle ensimmäistä kertaa tuleville henkilöille, joilla ei ole omaa asetta käytössään.

Tiesitkö?
Ammunta (rinnakkaisnimenä ampumaurheilu tai joskus myös ampuminen) on yleisnimitys joukolle kilpaurheilulajeja, joissa on tarkoitus lajikohtaisten sääntöjen puitteissa aseella ampumalla osua ennalta määriteltyyn maaliin tai maaleihin. Paremmuuden voi ratkaista osumien tarkkuus, lukumäärä, niihin käytetty aika tai näiden eri yhdistelmät.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

50 minuuttia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Täysi-ikäisyysvaatimus (yli 15-vuotias huoltajan seurassa).Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (7)

Ammunta kahdelle

Ammunta kahdelle Osuva Range & Trainingissä oli todella hieno elämys. Tilaisuus onnistui pyynnöstäni englannin kielellä, koska kaverini ei osannut suomen kieltä. Olimme molemmat tyytyväisiä. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias. Arvosana 10/10.

NR

Mahtava kokemus. Viimeisellä rundilla aseen sai 5e hintaan päivittää isompaan malliin. Ensin ajattelin että ampumisaika kuulostaa hirveän lyhyeltä turvallisuusopastuksen jälkeen, mutta hyvin riitti aika. Suosittelen ehdottomasti.

Tiina Santajoki

HSC:llä ampuminen oli aivan mahtavaa! Aivan loistavat ohjaajat! Kiitos heille!

Marja Jalkanen

Kaikki sujui mallikkaasti :)

 

Ostimme ammuntalahjakortin mieheni isälle 70-vuotislahjaksi, sillä hänellä on pitkä kokemus ampumisesta metsästysaseilla. Kovasti oli lahja mieluisa ja kiitosta tuli mm. hyvästä opastuksesta radalla sekä ystävällisestä palvelusta.

1 2
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.