Matka vaimon sydämeen: elämyksellinen lahja vaimolle

lahja vaimolle

Tunnetusti naiset ovat hyviä hankkimaan lahjoja, mutta lahja naiselle ja eritoten vaimolle onkin toinen tarina. Jokainen varmasti haluaa onnistua lahjan hankinnassa, mutta ideat saattavat olla vähissä. Tässä blogissa jaamme 5 teemaa sopivan lahjan löytämiseen vaimolle. Olipa budjettisi vaimon lahjaan mikä tahansa, meiltä varmasti löydät sopivan.

Kauneus ja meikki

Ennen kuin sukellat lahjahankintoihin, ota aikaa keskustellaksesi vaimosi kanssa ja kuuntele hänen toiveitaan. Usein pienet vinkit ja huomiot voivat paljastaa, millaisista asioista hän todella nauttii. Lahjan hankinnassa on tärkeää kuunnella, millaisia asioita vaimo arvostaa.

Siitä olemme kuitenkin varmoja, että jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä ja yksi helppo lahjaidea vaimolle on esimerkiksi meikkiopastus yhdelle, juhlameikki tai esimerkiksi kokonaisvaltaisempi meikki ja kampaus – elämys. Meillä jokaisella on varmasti jossain vaiheessa tulossa tärkeitä juhlia, joihin haluamme panostaa ja näyttää hyvältä, joten nämä lahjaideat eivät varmasti mene hukkaan. 

Manikyyrit ja hoidot

Kuka nainen voisi vastustaa erilaisia kauneushoitoja? Kauneushoidot tarkoittavat omaa aikaa, tärkeää aikaa itselle ja hyvinvoinnille, jolloin työasiat varmasti unohtuvat hetkeksi. Tästä syystä erilaiset kauneushoidot, SPA-elämykset sekä hieronnat ovat kokonaisvaltaisia lahjoja ja edistävät hyvinvointia.

Jos vaimo tykkää laittaa kynnet kuntoon, niin esimerkiksi Gloryn manikyyri tai täydellinen jalkahoito ja manikyyri ovat oivallinen lahja vaimolle. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia käsien, jalkojen sekä kynsien huoltoon liittyviä lahjoja!

Hieronnat

Jos vaimosi pyytää sinua usein hieromaan niska-hartioita tai jalkapohjia, niin voit olla varma, että hierontalahjakortti on sopiva valinta hänelle. Hieronta tehostaa verenkiertoa, palauttaa jumiutuneita lihaksia ja parantaa aineenvaihduntaa. Jos klassinen hieronta on jo tuttua, niin kokeile erikoisempaa Balilaista hierontaa tai vaikkapa bambuhierontaa. Hieronta on hyvä keino rentoutua ja rauhoittaa mieli arjen kiireistä. 

Kylpyläelämykset ja SPA

Anna vaimollesi mahdollisuus rentoutua ja hemmotella itseään. Spa-paketti, joka sisältää hierontoja, kasvohoitoja ja muita hemmotteluelämyksiä, on täydellinen tapa osoittaa huolenpitoa. Ja mikä parasta, vaimon ei tarvitse kokea elämystä yksin! Varaa ihana kylpyläloma teille molemmille ja nauttikaa rentouttavista hetkistä yhdessä!

Kylpylälomista yksi suosituimmista on varmasti lahjakortti Järvisydämeen tai jos haluat yllättää vaimosi Tallinnan lomalla, laita harkintaan Tallink Aqua SPA Day -kahdelle. Kylpyläloma on loistava keino irtaantua töistä sekä kiireistä. Varaa yksi yö tai venytä miniloma pidennetyksi viikonlopuksi. Tämä lahjaidea ei varmasti jää käyttämättä!

Ravintolaelämykset

Rakkauden osoittaminen ei aina vaadi suuria eleitä, mutta joskus erityiset hetket tekevät muistoja, jotka säilyvät sydämissämme ikuisesti. Mikä voisi olla romanttisempi ja herkullisempi tapa hemmotella vaimoasi kuin järjestämällä hänelle unohtumaton ravintolaillallinen?

Jos perinteikkäät ravintolat ovat jo tuttuja, niin entä jos antaisitkin lahjaksi vaimolle jotain vielä hieman spesiaalimpaa: Magic Dinner on kolmen ruokalajin illallinen, jossa yhdistyy taikuutta. Elämyksen menu on yllätys kaikille, mutta jokaisen allergiat otetaan varauksen yhteydessä huomioon. Illan kulkua säestää ammattitaikuri, jonka taikuuden seuraaminen on varmasti viihdyttävää. Menu on rakennettu suomalaisen suuhun sopivaksi, kuten kaikissa meidän omissa konsepti-illallisissa.

Toinen erilainen ravintolaelämys voisi olla Illallinen Pimeässä. Elämys sisältää kolmen ruokalajin illallisen, mutta tarjoilu tapahtuu täysin pilkkopimeässä. Tarjoilijalla on pimeännäkölasit, mutta vieraana tilassa vallitsee kokonaisvaltainen pimeys. Kun näköaisti on poistettu pelistä, niin muut aistit parantuvat. Tämä tekee elämyksestä todellakin erikoisen!

Moni miettii, sotkeutuuko vaatetus elämyksen aikana ja allekirjoittanut on testannut elämyksen kaksi kertaa – ei sotkeudu. Omissa liikkeissään kannattaa kuitenkin olla rauhallinen, ettei vahingossa huitaise kädellä kaverin vesilasia nurin. Vaikkei tilassa näe mitään, voi silti hyvin kuvitella lautasen, aterimien paikan sekä illallismenun silmiensä eteen. Mielessä myös miettii, miltä ruoka mahtaa näyttää ja kokemuksesta voimmekin kertoa, että moni arvailu menee mönkään. 

Ravintolaillallinen ei ole pelkästään tapa hemmotella vaimoasi herkullisella ruoalla, vaan se on myös tapa viestiä hänelle, kuinka tärkeä hän on sinulle. Ravintolaelämys koetaan myös yhdessä, ja se tuo myös arkeen sopivasti luksusta.

Yhteenveto lahjoista vaimolle

Valikoimastamme löytyy yli 2000 erilaista elämyslahjaa ympäri Suomen, kaikissa hintaluokissa! Tiesithän, että kaikki lahjakorttimme ovat monikäyttöisiä – jos vaimo on syystä tai toisesta estynyt käyttämään lahjakortin valittuun elämykseen, hän voi kolmen vuoden sisällä vaihtaa elämyslahjakorttinsa toiseen elämykseen. Helppoa ja riskitöntä!

-Elämyslahjat, Emma

Tykkäsitkö tästä artikkelista? Lue myös: Mitä lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea?