Mitä joululahjaksi naiselle (haastattelussa: mies)?

joululahjat naiselle

 

Omasta näkökulmastani on 100 kertaa helpompaa keksiä joululahjaa naiselle kuin miehelle. Hänen mielestään taas miehelle on todella helppoa ostaa joululahja, naiselle on liikaa valinnanvaraa eikä ikinä voi tietää mistä puoliso tykkää. Päätinkin tähän kirjoitukseen kysyä apua rakkaalta puolisoltani ja selvittää hänen ajatuksiaan joululahjan ostamisesta naiselle.

 

Minkälainen on mielestäsi hyvä joululahja naiselle?

 

  • Ehdottomasti semmoinen mistä hän tykkää, uskoisin että rentouttavat hemmottelut sekä hauskat elämykset ovat kovaa valuuttaa. Toisaalta myös naisilla on usein tapa juhlien alla tiputtaa pieniä vinkkejä haluamistaan joululahjoista ilman että pyytävät tiettyä lahjaa suoraan – korvat hörölle siis.

 

Minkälainen on huono joululahja naiselle?

 

  • Sellainen mitä lähtee ostamaan itselleen, eikä puolison mieltymykset edellä. Ei myöskään kannata liikaa yrittää tuupata pois mukavuusalueelta; jos toinen vihaa tanssia tai on hurjan korkeanpaikankammoinen ei joululahja ole oikea hetki lähteä koettamaan niitä.

 

Miten joululahjan hankinta vertautuu esim. synttärilahjaan tai vuosipäivän viettoon?

 

  • Synttärilahjojen ja joululahjojen välillä ei ole kauheasti eroja mielestäni – hyvä synttärilahja on myös hyvä joululahja. Vuosipäivälahja tai päivän vietto voi olla romanttisempi ja saada ideansa yhteisestä ajasta ja suhteen historiasta, kun lahja mietitään puhtaasti sen perusteella mistä toinen tykkäisi.

 

Mikä olisi elämys, josta itsekin nauttisit?

 

 

Vinkkejä joululahjan hankintaan mieheltä miehelle:

 

Ajattele puolisoa – mistä hän tykkää ja mitä hän tarvitsee.

 

Hanki yllättävä elämys, mutta joululahjassa en itse lähtisi ottamaan hurjia riskejä – jos et pysty kyselemään kautta rantain varmistaaksesi, että joku extreme-elämys käy – hanki joku minkä onnistumisesta voit olla varmempi.

 

Miten joululahja annetaan:

 

Jos on joku pieni elämys, sen voin varata jo etukäteen yllätykseksi, mutta suuremmat elämykset kuten yöpymiset tai eri kaupungissa tapahtuvat elämykset vaativat aikataulujen sovittelua ja silloin kannattaa antaa lahjakortti etukäteen.

 

Näin naisen näkökulmasta antaisin miehelle vinkiksi, että pyrkisi yllättämään puolisonsa – kyse ei ole joululahjaan käytetystä summasta vaan siitä että pystyy yllättämään toisen pitkänkin parisuhteen jälkeen. Yllätykset kertovat myös siitä, että toinen on todella pistänyt vaivaa lahjan ideoimiseen ja toteutukseen. On helppoa ostaa samoja joululahjoja eri näköisinä vuodesta toiseen, mutta riskien ottaminen ja yllätyksellisen ja elämyksellisen treffipäivän järjestäminen iskee varmasti jokaiseen naiseen.

 

Olemme koonneet yhteen parhaat joululahjaksi naiselle, josta varmasti löydät jokaiseen budjettiin ja jokaiselle persoonalle sopivan lahjan.

 

Jos saisin itse päättää, ottaisin avosylin vastaan Illallisen Pimeässä , Itsepuolustuskurssin, tai romanttisen yön kahdelle. Pallo on sinulla – onnea!

 

netta

 

Netta, elämyskirjoittaja