Mitä lahjaksi anopille?

lahja anopille

Lahjan valinta anopille voi aluksi tuntua haasteelliselta, mutta se tarjoaa myös tilaisuuden osoittaa kiitollisuutta ja arvostusta. Lahja voi olla yhdessä tekemistä, jolloin voit teoillasi korostaa kiinnostusta puolisosi sukua kohtaan. Jos tarkemmista anopin mielenkiinnon kohteista ei ole tietoa, on yhdessä tekeminen myös hyvä lähtökohta paremmin tutustumiseen.

Lahjan ideana voi olla vaikkapa laatuaika puolisosi ja anopin kanssa tai jopa pieni loma anopille ja hänen puolisolleen. Jos lahjan ideasta ei olekaan ihan varma voi lahjaksi valikoida myös avoimen elämyslahjakortin, jolloin anoppi saa itse tehdä päätöksen. Halusimmepa sitä tai emme – hyvät suhteet puolison sukulaisiin edistävät myös parisuhdetta. Tässä onkin viisi erilaista vinkkiä anoppia varten!

Kauneudenhoitoa anopin käsille ja kynsille

Miten olisi lahjaksi hellivää kauneudenhoitoa käsille ja kynsille? Anoppi voisi hoitaa ja vahvistaa käsiään sekä kynsiään kestolakkauksella. Jos anopillasi on tapana kertoa halkeilevista ja helposti katkeilevista kynsistään, paras ratkaisu on tällöin geelirakennekynnet. Talvella helppo ja käytännöllinen lahja on ehdottomasti käsihoito. Tässä yhdistyy käytännöllisyys, mutta lahjassa on myös hemmottelun puolta. Tämä onkin erinomainen lahja ihmiselle, joka tekee paljon käsillään. 

Lähetä anoppi kylpylälomalle esimerkiksi Tallinnaan

Voisiko pieni kylpyläloma siirtää arjen huolet hetkeksi pois anopin mielestä? Kylpylät tarjoavat runsaan valikoiman erilaisia hemmottelevia hoitoja ja palveluita, joiden äärellä on vaikea olla rentoutumatta. Jos anoppisi käy välillä Tallinnassa, voisi Ring Spa olla erinomainen valinta kylpyläelämykseksi. Tämä kahden hengen kylpyläelämys tarjoaa jokaiseen makuun erilaisia saunoja, nimittäin kylpylässä on yhteensä 10 erilaista saunaa!

Jos anopin makuun soveltuu paremmin erilaiset kauneushoidot on valikoimassamme myös Tallinnassa sijaitseva Viimsi Span kauneuspaketti, jossa perinteisen kylpyläelämyksen lisäksi voi nauttia kolmesta kauneushoidosta, jotka lahjansaaja voi valita useammasta eri vaihtoehdosta. Vaihtoehtoisesti Tallinnasta löytyy myös neljän tähden Tallink Spa & Conference hotellin kylpylä, joka erinomaisella sijainnilla ja laadulla pääsee parhaiten lahjojen joukkoon. Nyt on aika päästää anoppisi stressistä!

Hieronnan luksusta tai hieman käytännönläheisempi lahja anopille

Hieronta on oiva lahja, joka vähentää erilaisia kiputiloja ja päästää kunnolla rentoutumaan, hemmottelun elementtiä unohtamatta! Niin mieltä kuin ihoakin ravitseva punaviinihieronta on hauska mutta hyödyllinen lahja. Jos haluat vaihtoehtoisesti antaa lahjaksi jotain uniikimpaa ja luksusta, on valikoimassamme myös kaviaarihoito, joka sisältää niin kauneushoidon kuin hieronnankin.

Jos taas haluat lahjan olevan käytännöllisempi tai varmuutta erikoishoitojen mieltymyksistä ei ole, on tällöin varmin vaihtoehto tietenkin klassinen hieronta. Hieronta usein onkin yksi niistä lahjaideoista, jolla ei voi mennä metsään!

Lähetä anoppi luonnon keskelle tai lyhyelle kaupunkilomalle

Onko anoppisi aina ensimmäisenä lumen laskeuduttua lähdössä ladulle ja onko luonto muutenkin lähellä hänen sydäntään ympäri vuoden? Kuhmossa sijaitseva Hotelli Kalevala on jokaisen luontoa rakastavan unelmien sijainti, jossa erilaiset aktiviteetit tempaavat varmasti mukaansa. Palveluista löytyy niin omatoimiset kuin ohjatutkin liikuntamuodot ja muut aktiviteetit. Paikan erikoisuudet ovatkin mm. karhunkatselu ja koskiuinti! 

Toinen luontoa rakastavan unelmakohde on ehdottomasti Hotelli Nuuksio. Jos luonnossa tekeminen ja rauhoittuminen ei kuitenkaan ole se anoppisi mieleen, vaan häntä vetää puoleensa kaupungin syke, voisi lahjakortti Tallinnaan von Stackelberg hotelliin olla se sopiva lahja. Siellä historialliset kohteet ja laaja ravintoloiden valikoima varmasti tarjoavat elämyksiä jokaisen mieleen!

Valokuvauksella helposti ikuistetut hetket

Onko anopillasi kasa kuvia muista ihmisistä, mutta vain pari itsestään? Vai onko anoppisi taiteellinen sielu, joka voisi ilahtua luovuutta hehkuvasta lahjasta? Tällainen luovuutta hehkuva lahja on tietysti valokuvaus! Jokaiseen tilanteeseen sopiva kuvauselämys on ehdottomasti miljöökuvaus. Tällöin anoppisi voi suunnitella yhdessä valokuvaajan kanssa juuri hänen näköisensä valokuvaushetken. Tai tee lahjasta täydellinen yllätys ja suunnittele valokuvaus ajankohtineen valokuvaajan kanssa etukäteen anoppia varten!

Jos näistä ideoista mikään ei ollut sopiva, muista että valikoimastamme löytyy yli 2000 elämystä, joista räätälöidä juuri oikeanlainen lahja jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle ihmiselle. Meillä on myös lukuisia elämyspaketteja, joista lahjansaaja voi valita juuri sen yhden mieluisimman vaihtoehdon. Voit myös antaa avoimen lahjakortin haluamallasi summalla!

Lahjakortit ovat voimassa kolme vuotta ja ne voi myös vaihtaa toiseen samanhintaiseen elämykseen, joten älä turhaan stressaa, lahjansaaja tulee varmasti olemaan tyytyväinen!

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös: Miksi elämyslahja? – Suomalaiset vastaavat.