Spa- ja kylpyläpaketit

Hankkiudu eroon jännityksestä rentouttavilla hieronnoilla, hemmottele kehoasi erilaisin hoitotoimenpitein tai varaa itsellesi miniloma edistääksesi arjessa jaksamista. Hemmottelu-, kylpylä- ja hotellilahjakortit ovat ainutlaatuinen lahja, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja auttaa lahjan saajaa löytämään sisäisen rauhan ja harmonian. Tämä lahjakortti on erinomainen lahjaidea mihin tahansa tilanteeseen.

Kylpyläloma on varsinkin lapsiperheiden ja pariskuntien ikisuosikki.
Meillä on tarjolla erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä kylpyläpaketteja. Kylpylään voi lähteä koko perheen voimin tai oman puolison kanssa kahdestaan. Harva on tullut ajatelleeksi, että myös kavereiden kanssa on hienoa viettää yhteistä kylpylälomaa. Meillä onkin myös ystävättärille suunniteltuja spa-paketteja.

Kauneudenhoito, spa-elämykset, hyvä ruoka ja ihanat ystävät tekevät lomasta silkkaa hemmottelua keskellä kiireistä arkea. Spa-paketti kylpylässä on ihanteellinen tapa ilahduttaa läheistä arjen kiireiden keskellä. Katso myös hyvinvointi, hieronnat, kuumakivihieronta, kauneushoidot ja jalkahoito.

Selaa kategorioita
Näytetään: 33

Kylpylälahjakortti – rentouttava lahjaidea

Kukapa ei joskus haaveilisi saavansa kylpylälahjakorttia, jotta pääsisi rentoutumaan ja unohtamaan arjen velvollisuudet vapaaksi viikonlopuksi? Anna itsellesi lahja ja antaudu kokeneiden hierojien hoivaan. Nämä hoidot hellivät sekä kehoa että mieltä. Löydät itsellesi varmasti jotain sopivaa laajasta valikoimastamme erilaisia kylpylälahjakortteja. Tällainen elämys takaa nautinnollisia hetkiä ja rentoutusta, joka puolestaan mahdollistaa rauhoittumisen ja sisäisen tasapainon löytämisen. Valitse jo tänään hotellivalikoimastamme ja hoito kylpylän palveluista – huomaat, että täydellisiä elämyslahjoja on todella olemassa!

Suo itsellesi tauko arjesta perinteisten kylpylähoitojen avulla. Muun muassa Lähi-idästä, Japanista ja Marokosta peräisin olevat kylpylähoidot antavat rentouttavan sekä autenttisen elämyksen. Ihan kuin olisit matkustanut maailmalle! Brasiliasta peräisin olevat tunnetut kuumakivihieronnat, Thai-hierontasalongeista löytyvät thaimaalaiset sekä balilaiset hieronnat mahdollistavat täydellisen rentoutumisen ilman, että joudut matkustamaan tuhansia kilometrejä. Hemmottelevat kuorinnat, ravitsevat hieronnat ja kasvohoidot saavat ihosi näyttämään terveeltä ja nuorekkaalta. Kylpylälahjakortti on täydellinen lahja lähes aina riippumatta lahjansaajan iästä. Anna itsellesi tai läheisellesi lupa vain nauttia ja rentoutua. Huomaat varmasti, että kylpylälahjakortti on erinomainen tapa kokea mitä rentoutuminen todella tarkoittaa!

Kylpylähoitoja naisille – rentoutumista ja hyvinvointia yhdessä!

Kuten hyvin tiedetään, monet naiset nauttivat erilaisista kylpylähoidoista jotka mahdollistavat heille hetken rauhoittumiselle, rentoutumiselle ja hyvinvoinnin parantamiselle. Kattavasta hemmotteluvalikoimastamme löytyy varmasti täydellinen elämyslahjaidea. Jatkuvasti kasvava hieronta- ja hyvinvointielämysten valikoima mahdollistaa monenlaisten kylpylälahjakorttipakettien kokoamisen. Lahjansaaja pääsee viettämään ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua vaikka hotellin kylpylässä. Jos etsinnässä on rentouttava lahja, valikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Hemmottelu- ja kauneuspaketeista löytyy jokaiselle sopiva elämys! Paketti tarjoaa mahdollisuuden vierailla itselle mieluisassa ja modernissa kauneushoitolassa ja rentoutua ammattilaisten hoidossa. Hoidot kohentavat mielialaa, rauhoittavat jännittynyttä kehoa ja auttavat unohtamaan kaikki arjen kiireet ja huolenaiheet. Elämyspakettien tapauksessa lahjansaaja saa itse valita, minkä paketin hoito sopii hänelle parhaiten. Elämyksiä löytyy ympäri Suomen useista eri kaupungeista jolloin elämyslahjakortin hyödyntäminen on helppoa asuinpaikasta huolimatta. Suomen lisäksi elämyksiä löytyy myös Virosta! Täydellinen syy lähteä lomalle!

Tämä elämyslahja ilahduttaa varmasti jokaista sen saajaa. Iltapäivä kylpylässä on erinomainen elämys jokaiselle rentoutumista ja omaa hetkeä kaipaavalle naiselle. Monipuoliset hoidot auttavat jaksamisessa sekä palautumisessa. Ystävällinen henkilökunta varmistaa, että hoito on laadukas ja miellyttävä. Tämä on loistava lahja syntymäpäiväksi tai äitienpäivän kunniaksi. SPA-hoidot auttavat lihasjumeissa ja kohentavat ihon kuntoa. Hoidoissa käytetyt tuotteet ovat korkealaatuisia mikä takaa nopeasti nähtävissä olevat upeat vaikutukset. Elämyksiä löytyy laaja valikoima useista sijainneista! Jos etsit hemmottelevaa lahjaa voit olla varma, että sopiva löytyy valikoimastamme!

Miesten SPA-lahjakortti – Lahjakortti ainutlaatuisiin hetkiin

Viikonlopputekemistä miehelle? SPA-lahjakortti on erinomainen vaihtoehto. Kaikki tarvitsevat ajoittain mahdollisuuden rentoutumiselle. Rauhalliset hetket ovat tärkeä osa hyvinvoinnin ylläpitämistä. Vaikka ampumaradalla tai autossa voi olla hauska viettää aikaa, on välillä parempi lahjavaihtoehto SPA-rentoutushoito. Elämyslahjat tarjoaa kattavan valikoiman rentoutushoitoja miehille, jotka varmasti tarjoavat hetken tauon arjen kiireistä ja huolista. Miesten SPA-lahjakorttien suosio kasvaa kovaa tahtia, joten se on myös erinomainen ja tykätty lahjaidea – oli kyseessä sitten syntymäpäivä tai isänpäivä. Esimerkiksi hemmottelupaketista löytyy useita eri hoitoja ympäri Suomen. SPA-lahjakortteja löytyy monenlaisia. Elämykseen voi sisältyä esimerkiksi rentouttava hieronta tai muita palveluja, kuten kasvohoitoja tai vartalokuorintoja. Hemmottelupaketti varmasti ilahduttaa lahjansaajaa ja tarjoaa hänelle vuoden rennoimman hetken. Hemmotteluhoitojen seassa löytyy myös miesten hiusten ja parran leikkaus, joka voi olla täydellinen lahja juuri hänelle! Asiantuntija valitsee sopivat hoitotuotteet ja neuvoo, mikä tyyli sopii parhaiten lahjansaajan kasvoille ja kuinka partaa tulisi leikata jotta se näyttäisi mahdollisimman hyvältä. Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia SPA-lahjakortteja, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle, jokaiseen tilanteeseen.

SPA-lahjakortti hänelle

Hemmottelu-, kylpylä- ja hotellilahjakortit ovat ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua ylellisyyden ja rentoutumisen maailmaan. Se ei ole vain tavallinen päivä kylpylässä vaan todellinen matka rentoutumisen ja kauneuden valtakuntaan. Erilaisia unohtumattomia hoitoja ympäri Suomen ja Viron.

Kylpyläloma mahdollistaa saunoista ja uima-altaista nauttimisen joka puolestaan takaa täydellisen rentoutumishetken. Osaan kylpylä- ja hotellilahjakorteista sisältyy myös pääsy erilaisiin hierontoihin sekä hoitoihin jotka ravitsevat ja hellivät kehoa. Thai-hieronta, urheilu- ja klassinen hieronta, aromahieronta…. Valinnanvaraa on paljon joten löydät varmasti aina tilanteeseen sopivan hoidon. Jos valinnanvaikeus iskee, Hemmottelupaketti on myös erinomainen vaihtoehto. Lahjansaaja saa itse valita paketin sisällöstä itselleen hyvän hoidon. Hemmottelulahjat ovat hyvä idea kaikille, jotka kokevat uupumusta ja kaipaavat hetkeä vain itselleen. Jokainen tarvitsee joskus hetken vain hengähtää ja rentoutua. Hemmottelulahjakortit ovat täydellisiä näihin tilanteisiin. Jokaisessa elämyksessä vastassa on osaavat ammattilaiset, jotka pitävät huolen palveluiden olevan korkealaatuisia. Tämä elämyslahja saa kenet tahansa hyvälle tuulelle ja tarjoaa mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnista. Riippumatta siitä, kuka lahjansaaja on, takaamme hemmottelu-, kylpylä- ja hotellilahjakorttiemme tuovan iloa ja rauhallisen hetken arjen kiireen keskelle. Hotellilahjakortit antavat myös erinomaisen syyn pienelle lomalle. Valitse vain sopiva kohde, varaa aika ja nauti lahjakortin tarjoamasta elämyksestä!

SPA-lahjakortti – tapa huolehtia kehosta ja mielestä

SPA-lahjakortti on täydellinen lahja kaikille ja jokaiseen tilaisuuteen. SPA-lahjakortteja on monenlaisia eri tilanteisiin. Oli tarpeessa sitten rentouttava hieronta, saunailta tai viikonloppu kylpylässä – meiltä löytyy kaikkea. SPA-elämykset ovat erityisen rauhoittavia yksin, mutta myös kahdestaan. Mahdollisuus huolehtia hyvinvoinnista on vain plussaa. Lihasjumit, muut kivut tai kuiva iho... SPA-hoidosta voi löytyä apu. Ihoa ravitsevat ja kosteuttavat hoidot ja lihasjännitystä lievittävä hieronta auttavat jaksamaan arjessa. Kylpylän porealtaat ja saunat ovat erinomainen tapa huolehtia terveydestä ja hyvinvoinnista. Kokeneet ammattilaiset ja miellyttävän rauhallinen ympäristö takaavat ainutlaatuisen tunnelman.

SPA-lahjakortit ovat erinomainen tapa näyttää, että välität läheisestäsi. Rentouttava ja hyvinvointia kohentava hetki yksin tai kahdestaan auttaa jaksamaan arjen kiireen keskellä. Hotelli- ja kylpylälomat ovat myös erinomainen syy pienelle lomalle. Romanttinen illallinen ja SPA-lahjakortti tuovat varmasti iloa ja mahdollisuuden nautinnolliseen lepoon. Viikonloppu kahdelle intiimissä ilmapiirissä on täydellinen lahja riippumatta siitä, onko edessä merkittävä vuosipäivä vai ei. Erityiset levon hetket eivät vaadi erityistä juhlapäivää. Hoitotoimenpiteet, ystävällinen ja osaava palvelu sekä mahdollisuus nautinnolliseen lepoon. Voit olla varma, että tällainen lahjakortti on loistava sekä itsellesi että läheisellesi.

SPA-lahjakortit – hyvä lahjaidea hääparille!

Etsitkö rentouttavaa häälahjaa uudelle parille? Hotelli- ja kylpylälahjakorttimme ovat erinomainen vaihtoehto. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia laadukkaita kylpylähoitoja ja -viikonloppulomia kahdelle sekä Suomesta että naapuristamme Virosta. Yhdessä rentoutuminen ja laatuajan viettäminen on täydellinen tapa aloittaa uusi elämä yhdessä. Ikimuistoinen ja helppo lahja kahdelle. Laatuaikaa parempaa lahjaa ei varmasti löydy, mutta tämä lahja jää varmasti pariskunnan mieleen. Häät ovat erityinen ja usein stressaava tapahtuma elämässä, joten tämä lahja on täydellinen kierrosten laskemiseen. Lahjansaajat pääsevät aloittamaan yhteisen elämänsä rennosti ja nautiskellen ammattimaisista hoidoista ja palveluista. Tuore pari pääsee irrottautumaan arjen huolista ja lepäämään kiireisen häähumun jälkeen. Lahjansaajat voivat halutessaan yhdistää tämän lahjan häämatkaansa, jos se tapahtuu Suomessa tai Virossa. Ylellinen hotelli, majoitus viihtyisässä huoneistossa ja monenlaisia palveluita, kuten romanttinen illallinen ja rentouttavat hieronnat SPA:ssa. Tästä lahjasta löytyy ainesosat erityisen romanttiseen elämykseen.

Hotelli- ja kylpylälahjakortit tarjoavat myös oivan mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ilman häiriötekijöitä. Tämä on aikaa jonka hääpari voi omistaa vain toisilleen nauttien toistensa seurasta, rauhasta ja rentoutumisesta. Rauhallinen ja esteettinen ympäristö kohottavat kehon hyvinvoinnin lisäksi mielialaa. Unohtumattomia hetkiä ja erityisiä elämyksiä joista lahjansaajat tulevat puhumaan vielä pitkään. Hemmotteluelämyksiä jokaiseen makuun. Kylpylähoidot yhdistyvät ylellisyyteen ja itsestä huolehtimiseen, joten valitsemalla hotelli- tai kylpyläelämyksen näytät läheisillesi, että he ovat sinulle tärkeitä. Riippumatta sijainnista, voit olla varma, että lahjansaajat ilahtuvat ja luovat kauniita muistoja yhdessä. Sopii makuusi sitten kaupunkiloma modernissa hotellissa tai poistuminen hälinän keskeltä luonnon läheisyydessä sijaitsevaan kylpylään – meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Tämän lahjan tarjoama mahdollisuus yhteiseen aikaan on täydellinen lahja uudelle parille!