Spa- ja kylpyläpaketit

Kylpyläloma on varsinkin lapsiperheiden ja pariskuntien ikisuosikki. Meillä on tarjolla erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä kylpyläpaketteja. Kylpylään voi lähteä koko perheen voimin tai oman puolison kanssa kahdestaan. Harva on tullut ajatelleeksi, että myös kavereiden kanssa on hienoa viettää yhteistä kylpylälomaa. Meillä onkin myös ystävättärille suunniteltuja spa-paketteja.

Kauneudenhoito, spa-elämykset, hyvä ruoka ja ihanat ystävät tekevät lomasta silkkaa hemmottelua keskellä kiireistä arkea. Spa-paketti kylpylässä on ihanteellinen tapa ilahduttaa läheistä arjen kiireiden keskellä. Katso myös hyvinvointi, hieronnat, kuumakivihieronta, kauneushoidot ja jalkahoito.

Selaa kategorioita
On olemassa tietty klisee, että täytyy matkustaa kaukaiselle maalle (eli Balille tai Malediiveille), jotta voi kokea kylpylässä mielen ja kehon nuorentumisen. Todellisuus? Suomessa on luultavasti ajomatkan päässä kylpylä, joka tekee työn yhtä hyvin (tai vähintäänkin Viron puolella yhden laivamatkan päässä). Tässä vinkki: merkitse viikonloppu kalenteriisi ja hemmottele itseäsi ja läheistäsi rauhallisella viikonloppumatkalla kylpylään. Kun vietät vapaapäivää, voit myös antaa itsellesi arjen luksusta kylpylähotellissa, jossa on all inclusive spa-palvelut. Selaa ja löydä rentouttavan viikonloppumatkan ainekset Elämyslahjojen valikoimasta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.