Valmistujaisia ja lahjoja: hyvää pahaa rahaa??

Minä kirjoitin itseni ylioppilaaksi, joskus vuonna nakki. Minulle oli tärkeätä, että kukaan ei näe todistustani, vaikka se ei huono ollutkaan. Vielä tänä päivänäkään kukaan paitsi siskoni ei ole nähnyt sitä. Tämä johtuu siitä, että minulla on paljojn serkkuja, enkä halua kuulla vertailua, oli ihan hyvä, mutta nyt en saa ylistystä, enkä siis miten sinä noin huonosti kirjoitit. En tarvitse sitä, kirjoitin, se riittää =)

Minä itse en lukenut lainkaan ylioppilas kokeisiin, koska en ajatellut sen olevan tärkeää. Nyt kun olen vanhempi olen tajunnut, että se on erittäin tärkeää, sillä näillä papereilla haetaan yliopistoon mm. ja nämä pisteet ovat lähtöpisteesi kun haet ja menet valintakokeisiin. Toivottavasti tämän vuoden ylioppilaat olivat siis minua fiksumpia =D

Juhlat pidimme äitini kotona. Sinne tuli melkein koko suku. Onneksi ei kaikki, koska minulla todella on suuri suku. Mutta se on kyllä kanssa ihan huippua, juurikin nähdä sukua. Paljon naurua, mutta aina alkaa hävettää ku ihmiset alkaa muistelemaan jotain noloja juttuja jota on aikoinaan tehnyt.

Äiti ja jotku sukulaiset olivat tehneet kaiken itse, RUOAT. Ihmettelinkin tätä nyky menoa myös hiukan, että tarvitaan jotain pitopalveluja??? Onko ihmisistä tosissaan tullut niin laiskoja, vai eivätkö ihmiset enään osaa leipoa???Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja, salaatteja, voileipäkakkuja, kakkua, skumppaa yms. Kaikki itsetehtyjä, paitsi SKUMPPA =D

skumppapumpppa

Juhlat olivat todella mahtavat, lähdimme ensimmäistä kertaa elämäni aikana siitä baariin siskoni kanssa niin, että äitimme oli mukana =) Se oli kyllä itseasiassa aikamoinen elämys, hah!!!!

Lahjoiksi sain rahaa, rahaa, rahaa, koruja, rahaa. Siskoni sai myös rahaa, rahaa, rahaa, koruja. Siis raha on jees, koska voit ostaa mitä haluat. Mutta raha on hyvinkin katoavaa. Minä varsinkin olen aivan himpskatin huono säästämään. Ripari lahjaksi joskus sain tosissaan matkan Espanjaan, ja se oli hyvä, koska se on elämys ja kokemus. Eikä se katoa tuhkana tuuleen. Muistot ovat edelleeen =)

eurot

Maailma on muuttunut. Lapset, ja nuoret tuntuvan haluavan padeja uusia kännyköitä, vaatimus tasot nousseet. Minä voin sanoa, että itse olisin mielummin ottanut jonkun mikä jää muistoihion varmana: jokin suuri elämys. Minkä muistaisin ikuisesti, et WOOOUUU teinpä silloin senkin kun sain lahjaksi. Sen takia esim. kännyköitä minulle on aivan turha ostaa lahjaksi, ne vain hajoavat minulla, USEIN XD

Aloin juuri kikattamaan kun huomasin Elämyslahjojen sivuilla esim. Rallycross tutustumis ajon. Olisiko kenties ollu täydellinen sen hetkiselle poikaystävälleni, mutta ei silloin ollut tälläistä!!!!!!!! =/ Koska hän valmistui myös silloin, ja hän on aina, ja on edelleen ollut aivan hurjan kiinnostunut, rallista, autoista, nopeudesta: kunnon amis =D Tollainen olisi ollut NIIN TÄYDELLINEN LAHJA hänelle!!!!! =)

ralli_386px

Miettikääpä valmistunutta. Millainen hän on ihmisenä, mistä hän pitää??? Onko hän hurja pää??? Vai pitääkö kauneudesta??? Ja jos tiedätte että valmistunut on kova tuhlaamaan niin voin kokemuksen syvällä äänellä sanoa että harmittaa viikonpäästä, kun rahat on poissa, ja mitään et saanut niillä tehtyä.Olisin itse halunnut niiin paljon jotain juurikin omanlaista, elämyksen/matkan jonka muistan loppu elämäni, koska rahat taisivat oikeasti loppua viikossa. Vaatteita ja biletystä. Ja olisin mielelläni käyttänyt ne jotenkin fiksummin. Ja siksi esim tollainen olisi ollut minulle paljon parempi, koska nyt minulle ei jäänyt oikeastaan mitään käteen, edes muistoihin mitään sen ihmeempää, ei mitään wau elämystä, mistään. Ja myös siksi mainitsin ripari lahjani, koska matka oli elämys, ensimmäinen kertani Espanjassa.

Tässä siis vain minun mielipiteeni asiasta, sekä hiukan muistoja omista valmistujaisistani. Mitäs muut ovat saaneet??? Tai mikä teidän mielestä olisi hyvä lahja valmistuneelle????

Teksti: Anri
Alkuperäinen artikkeli (julkaistu kirjoittajan luvalla): http://fashionandstylebyd.blogspot.fi/2014/05/valmistujaisia-ja-lahjoja-hyvaa-pahaa.html
Katso lisää ja osta omasi: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat-kategorioissa/ylioppilaslahjat