Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rallycross-tutustumisajo

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rallycross-tutustumisajo

Akaa
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Rallikokeilu on mahtava lahja vauhdista pitävälle

Monen pikkupojan ja pikkutytön unelmana on jokin päivä ajaa rallia - nyt jokaisella on siihen mahdollisuus! Tämän elämyslahjan saaja pääsee Akaan vauhtipuiston radalle kurvimaan rallycross-varusteisilla Ford Sierroilla. Ohjeiden läpikäymisen ja ajojärjestyksen arpomisen jälkeen vedetään haalarit niskaan, kypärä päähän, vyö kireälle, ja mahtava kokemus voi alkaa!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • ohjeistus ralliautoilun kiehtovaan maailmaan
  • ajossa tarvittavat varusteet
  • rallicross-kokeilu 
  • halutessasi voit ostaa lisää ajoaikaa

Tutustumisajo kestää 8 minuuttia ja se ajetaan 4 hengen ryhmissä. Tämä tarkoittaa noin 10–15 kierrosta, omasta vauhdista riippuen. Rallin ajaminen on intensiivistä puuhaa, joten kuski ehtii saada tässä ajassa hien pintaan ja hyvän tuntuman ajamiseen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Rallycross-kokeilu on mainio lahja vaikkapa sille ikuiselle pikku pojalle. Lahjan saajalla ei tarvitse olla autourheilutaustaa tai lisenssiä. Radan varteen voi ottaa mukaan haluamansa määrän kannatusjoukkoja, jolloin kokemuksesta tulee jaettu. Sopii mainiosti esimerkiksi polttari- tai synttäriyllätykseksi tai vaikkapa eläkkeelle jäämisen kunniaksi.

Huom! Kuhunkin ajokertaan otetaan mukaan 20 ensin ilmoittautunutta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Akaa

Vaatteet

Varustuksena osallistuja tarvitsee vain rohkean mielen ja rennon vaatetuksen. Tarvittavat turvavarusteet ja opastus annetaan tiimin toimesta.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Kamerat mukaan! Radan varteen saat ottaa mukaan haluamasi määrän kannustusjoukkoja

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Mikäli polte yltyy ensikokeilun jälkeen kovaksi, voit ostaa paikan päällä lisää ajoaikaa 60 €/10 min tai täyden osallistumisoikeuden aika-ajoihin ja finaaleihin 110 €. Omavastuu ajossa 600 €, suostumus allekirjoitetaan paikan päällä.

 

 Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (4)

Tapio Peura

Erittäin tyytyväinen.

Jiri

Tapahtuma oli mukava ja rennosti järjestetty. Kaikki odotukset täyttyivät :)

Juuso Vepsäläinen

Varaus sujui erittäin hyvin.

Stefan M.-H.

Hieno elämys! Ei olisi voinut parempi päivä kuin ralliauton huima kiihtyvyys, lentävää soraa ja pakoputken murinaa kypärän kautta korville. Oikein hyvä idea kaikille jolle sopisi kokeilla auton rajat ja kyvyt soratiellä ja jolle kiinnostaa bensan tuoksu ja kumin haju. Suosittelen lämpimästi ☺☺☺! T:Stefan.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.