2017 ystävänpäivän suosituimmat lahjat

Moni kysyy meiltä, mitkä ovat ystävänpäivän suosituimpia lahjoja. Alla hieman listaa suosituimmista ystävänpäivän lahjoista, joiden lomassa vietetään laatuaikaa ja juhlistetaan ystävänpäivää läheisten kanssa.

1. Huonepakopelit

Huonepakopelit ovat mielettömän hauska tapa viettää aikaa ystävänpäivänä! Huonepakopelien idea on yksinkertainen, toteutus ei: suljettu huone, josta teidän tulee selvittää tienne ulos 60 minuutissa arvoituksia ratkaisemalla. Huoneet on kehitetty aina tietyn teeman ympärille, joka upottaa teidät sisäänsä tunnin ajaksi. Uutuutena on hyytävät K-18 kauhuhuoneet, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi!

2. Rentouttavat Tallinnan minilomat

tallinna kylpyläloma

Yhden yön miniloma oman rakkaan tai parhaan ystävän kanssa on ihana tapa viettää laatuaikaa. Tallinnan minilomat ovat suosittuja; matka kestää vain pari tuntia Helsingistä ja tunnelmallinen Vanha kaupunki tarjoaa irtioton hyvine ravintoloineen ja kylpylöineen. Kannattaa valita edullinen romantiikkapaketti, joka sisältää hotellin, ruoat, kylpylän ja hieronnan. Näin tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia.

3. Lento kevytlentokoneella

Lento kevytlentokoneella ja kuumailmapallolento ovat suosittuja ystävänpäivälahjoja. Taivaallinen kokemus on monen bucket listalla, ja tärkeän ihmisen kanssa koettuna elämys on entistä erityisempi.

4. Raakasuklaa- ja Raakakakku Workshop

raaka-workshop

Työpajat ja erilaiset kurssit ovat hauskaa tekemistä yhdessä. Raaka- ja superfoodit ovat pinnalla ja rennoissa työpajoissa oppii valmistamaan terveellisiä herkkuja hauskalla tavalla.

5. Ammunta käsiaseilla

img_0492-2

Ammunta on kiinnostava ja intensiivinen kokemus, jossa pääsee haastamaan itseään. Elämyksessä tutustutaan erilaisiin aseisiin ja opitaan tähtäämään oikeaoppisesti turvallisissa puitteissa.

6. Hemmottelevat hoidot

shutterstock_197978303

Hemmottelevat hoidot ovat suosittu tapa viettää laatuaikaa yhdessä. Erilaisten hierontojen tai kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lomassa on helppo irtautua arjesta hyvän ystävän tai oman kullan kanssa. Kuumakivihieronta ja klassinen hieronta kahdelle on suosituin hemmotteluelämys ystävänpäivänä.

7. Illallinen pimeässä

ditd_5

Illallinen pimeässä on suosituin lahja, myös ystävänpäivänä. Erilainen ravintolakokemus on kiinnostava erilainen kokemus, joka jää mieleen. Uutuutena olemme lanseeraaneet Wine in the Dark, eli Viinikoulutusta pimeässä, mikä on herättänyt suurta kiinnostusta näin ystävänpäivän alla.

8. Dinner in the Sky

dits3

Kansainvälinen konsepti saapuu taas kesällä Helsinkiin ja moni antaakin elämyksen lahjaksi ystävänpäivänä, jotta kesälle on jotakin spesiaalia, jota yhdessä odottaa. Illallisen lisäksi taivaalla tarjoillaan lounasta sekä sampanjaa.

Mikä on se tapa, jolla Te juhlitte ystävänpäivää tänä vuonna? Oli se mikä tahansa, viettäkää aikaa yhdessä, naurakaa, välittäkää, olkaa läsnä ja kiittäkää. Oikein lämmintä ystävänpäivää!

Katso kaikki ystävänpäivälahjat >

Psst. vielä ei ole myöhäistä, saat elämyslahjakortin sähköpostiisi nimittäin jopa minuutissa 🙂