Kuumailmapallolento

Kuumailmapallo on useimmille meistä jo lapsuudesta tuttu katseenvangitsija taivaalla. Monelle lentoelämyksistä tulee mieleen vauhti ja huimat tilanteet, mutta kuumailmapallolento on täysin poikkeuksellinen elämys. Kuumailmapallolennolla matkustaja on ennen kaikkea yhtä luonnon kanssa.

Kuumailmapallo liikkuu tuulen mukana, joten matkustajat pääsevät nauttimaan kauniista maisemista tyynessä säässä. Lento on myös upea pakomatka kaupungin hälystä, ja hiljaisuuden rikkoo vain ajoittainen propaanipolttimen suhina korkeutta säädettäessä. Tutut maisemat näyttävät uudet kasvot yläilmoista nähtynä. 

types_of_act|cat
Kuumailmapallolennon luulisi löytyvän jokaisen bucket-listalta! Se on yksi niistä kokemuksista, joista on unelmoitu jo vuosia ja puhuttu yhdessä ystävien kanssa. Halusitpa sitten lentää kuumailmapallolla kesällä tai talvella yksin tai yhdessä, valikoimastamme löydät paljon erilaisia paketteja, joilla pääset lentämään korkeuksiin kuumailmapallon kyydissä. Tämä rauhallinen, mutta innostava lentoelämys on hauska tapa nähdä tuttuja maisemia yläilmoista ja kokea elämys, jota ei koskaan tule unohtamaan. Kuumailmapallolento on täydellinen lahjaidea läheisen merkkipäivänä. Kuumailmapallolento on elämys, joka on jokaisen koettava kerran elämässä! Hyppää koriin ja lähde ilmapurjehdukselle upeisiin maisemiin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.