Tartu ohjaimiin, lennä lentokonetta

1 2 3 4 5 (61)
Helsinki
1 henkilöä

195 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lahja elämäsi superässälle

Onko lentoharrastus ollut läheisesi mielessä? Mikäli haluat tarjota hänelle elämyksen, esittelykurssi ultrakevyt lentokoneella on täydellinen valinta elämyslahjaksi.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Esittelykurssiin sisältyy lyhyt lentoteoriaopastus sekä 30 minuuttia lentoaikaa, jolloin lahjan saaja istuu ohjaajan paikalla ja pääsee ohjaamaan konetta kokeneen opettajan kanssa. Lahjaan sisältyy myös Kevytilmailu ry:n jäsenyys, sekä jokaiselle ensimmäistä kertaa lentävälle jaettava kevytlentokoneen ohjaamisen todistava diplomi.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vaan kokeilunhaluiselle henkilölle.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Koneessa lämmitys.

Kesto

Lentoaika 30 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lento voi tapahtua vain lentosääolosuhteissa. Lentoja järjestetään ympäri vuoden, myös talvikaudella.

Lisätiedot

Esittelykurssin hinta sisältää Kevytilmailu Ry:n jäsenyyden lisäksi teoriaa ja 30 minuutin lennon. Jokainen ensimmäistä kertaa lentävä saa diplomin joka todistaa, että hän on itse ohjannut kevytlentokonetta.Asiakkaiden mielipiteet (2)

Heikki

Käytin saamani lahjakortin lentämiseen. Sää oli upea ja lennonopettaja ammattilainen ja mukava! Erittäin hieno kokemus ja voin todella suositella muillekin! Taisin jäädä "koukkuun" tähän haraastukseen!

Tuulia

Lahjakortin osto ja sen lunastaminen olivat erittäin yksinkertaisia ja helppoja. Prosessi toimi selkeästi. Suosittelen! Ehdottaisin, että lahjakorttia pystyisi muokkaamaan saajalle sopivammaksi. Lahjakortti voisi olla enemmän lahjamainen, eikä viivakoodeja ym. tietoja tarvitsisi olla. Runo, jonka sai lisätä, jäi pienellä yläkulmaan lahjakortissa ja oli irtonainen. Tutustumislentopaketti oli erittäin positiivinen kokemus ja ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.