Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Lennä lentokoneella

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lennä lentokoneella

Helsinki
1 henkilöä

195 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
195 €

Lahja taivaiden tulevalle superässälle

Meistä kaikista ei ole ehkä täyspäiväisiksi piloteiksi, mutta se ei estä lentohaaveiden toteuttamista pienkoneen ohjaimissa. Ja mikä jottei, voisiko tästä vielä syttyä kipinä uuteen harrastukseen ilmailun parissa?

Helsingissä järjestettävä lentoesittelykurssi kaksipaikkaisella ultrakevyellä lentokoneella tarjoaa taivaallista menoa kaikille oman elämänsä Heimo Huimille. Lentoja järjestetään kaikkina päivinä vuoden ympäri sääolosuhteet huomioiden: elämyksen pääsee siis kokemaan halutessaan niin pilkkihaalareissa kuin tennissukkasandaaleissakin.

Katso ylhäältä tubetähti Soikun videofiilikset lentokoneen ohjaamosta!

Mitä elämyslahja sisältää?

Esittelykurssiin sisältyy lyhyt, mutta kattava lentoteoriaopastus sekä 30 minuuttia lentoaikaa, jolloin lahjan saaja tarttuu ohjaimiin kokeneen kouluttajan opastamana. Lahjaan sisältyy myös Kevytilmailu ry:n jäsenyys sekä jokaiselle ensimmäistä kertaa lentävälle jaettava kevytlentokoneen ohjaamisen todistava diplomi. Todistuksen myötä kerskuntaoikeudet on siis taattu tulevaisuudessakin!

Huomaa, että koneen nostaminen taivaalle ja turvallinen paluu maankamaralle vaativat pikakurssia enemmän opintoja, joten nämä vaiheet suorittaa ohjaamossa matkustava kouluttaja. Osallistuja pääsee ohjausvastuuseen heti, kun kone on turvallisesti yläilmoissa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vain kokeilunhaluiselle ja vauhtia kaipaavalle henkilölle. Tämä toimii mahtavana lahjana merkkipäivänä tai polttareissa!

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Koneessa lämmitys.

Kesto

Lentoaika 30 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lento voi tapahtua vain lentosääolosuhteissa. Lentoja järjestetään ympäri vuoden, myös talvikaudella.

Lisätiedot

Esittelykurssin hinta sisältää Kevytilmailu Ry:n jäsenyyden lisäksi teoriaa ja 30 minuutin lennon. Jokainen ensimmäistä kertaa lentävä saa diplomin, joka todistaa, että henkilö on itse ohjannut kevytlentokonetta.
Malmin lentokentän vuokrasopimuksen johdosta lentoja voidaan järjestää vuoden 2019 loppuun, tämän jälkeen lentojen lähtöpaikka tulee mitä todennäköisimmin vaihtumaan. Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Heikki

Käytin saamani lahjakortin lentämiseen. Sää oli upea ja lennonopettaja ammattilainen ja mukava! Erittäin hieno kokemus ja voin todella suositella muillekin! Taisin jäädä "koukkuun" tähän haraastukseen!

Tuulia

Lahjakortin osto ja sen lunastaminen olivat erittäin yksinkertaisia ja helppoja. Prosessi toimi selkeästi. Suosittelen! Ehdottaisin, että lahjakorttia pystyisi muokkaamaan saajalle sopivammaksi. Lahjakortti voisi olla enemmän lahjamainen, eikä viivakoodeja ym. tietoja tarvitsisi olla. Runo, jonka sai lisätä, jäi pienellä yläkulmaan lahjakortissa ja oli irtonainen. Tutustumislentopaketti oli erittäin positiivinen kokemus ja ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.