Elämyslahjojen KESÄKISA!

Molemmat pelkäävät Tandem-hyppyä…ja häviäjä joutuu sen hyppäämään!

Markkinointikoordinaattori Emma VS Yritysmyyjä Mira
Elämää ei voi ottaa liian vakavasti.

Olen Emma ja aloitin Elämyslahjojen Markkinointikoordinaattorina loppusyksystä 2021. Mira aloitti Elämyslahjoilla keväällä 2022 Yritysmyyntipäällikkönä. Hyvin pian huomasimme, että tässä meitä on kaksi erittäin kilpailuhenkistä ja hullua tyyppiä, samassa työpaikassa. 

Siitä se ajatus sitten lähti: otetaan Kesäkisa valikoiduista elämyksistä ja häviäjä hyppää tandem-hypyn! Hauskinta tässä on se, että meistä kumpikaan ei (todellakaan!) halua hypätä tandem-hyppyä. Jollekin toiselle nimenomaan tandem-hypyn kuuluisi olla voittajan palkinto, mutta ei ei. Ei meille! Molemmat pelkäämme korkeita paikkoja ja tuo elämys on ehdottomasti meidän kummankin mielestä Elämyslahjojen valikoiman pelottavimmista elämyksistä. Voittaja puolestaan pääsee rauhalliseen ja rentouttavaa kelluntaan.

Halusimme KESÄKISAN palkinnoiksi 2 elämystä, jotka ovat toistensa vastakohdat, ja hurjasta, yli 1400 elämyksen valikoimasta valikoitui Tandem-hyppy ja Rentoutuskellunta. Jollekin toiselle Tandem-hyppy olisi voittajan palkinto, mutta ei meille. Ei ei. Ajatuskin siitä, että pitäisi nousta pienen koneen kyytiin, nousta pilvien yläpuolelle ja hypätä alas on erittäin absurdi. Rentoutuskellunta on taas adrenaliiniryöpyn vastakohta: rentoutuskelluntaa suositellaan niille, jotka haluavat rentouttaa kehoa, mieltä ja hermostoa. KESÄKISA-blogisarjan viimeisessä osiossa pääsetkin tutustumaan näihin kahteen elämykseen lähemmin! 

Pidemmittä puheitta, Elämyslahjojen KESÄKISA alkakoon! 🤩 KESÄKISA -blogisarjassamme pääset tutustumaan lähemmin osakilpailujen elämyksiin, seuraamaan kisan etenemistä ja voit myös osallistua kolmannen, eli Paint & Party -osakilpailun lopputulokseen äänestämällä. (Kilpailu & Blogi – julkaistaan myöhemmin!) Osakilpailuja on yhteensä 5 seuraavissa lajeissa: Hohtominigolf, Ammunta käsiaseilla, Paint & Party, Huonepakopeli, ja Kirveenheitto.


Katso KESÄKISAN Intro – videomme!