Isänpäivälahja joka budjetille [edullinen lahja isälle]

isänpäivälahjavinkit

Nämä isänpäivälahjat saavat isäsi hymyilemään, vaikka lahjabudjettisi olisikin pieni! Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia, ja sunnuntai 13. marraskuuta on täällä ennen kuin huomaatkaan. Jos etsit edullisia isänpäivälahjoja, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Löydät tästä artikkelista runsaasti isänpäivälahjaideoita, jotka ovat yllättävän edullisia.

Edulliset isänpäivälahjavinkit

On tavallista, että vanhemmat sanovat joka vuosi, etteivät he tarvitse mitään äitien- tai isänpäivälahjaksi. Todennäköisesti haluat silti löytää vanhemmillesi pienen muistamisen kiitokseksi kaikesta, mitä he ovat eteesi tehneet.

Tänä vuonna sinun ei tarvitse vinguttaa pankkitiliä tyhjäksi osoittaaksesi isällesi, että ajattelet häntä ja arvostat kaikkea, mitä hän sinun vuoksesi tekee. Nämä isänpäivälahjat eivät tyhjennä tiliäsi. Edulliset isänpäivälahjavinkkimme tulevat tässä:

 1. Karting-ajo, alk. 14 € – hauska ajoelämys karting-radalla tuo isän elämään vauhtia, kihelmöivää kilpailuhenkeä ja hauskuutta.  
 2. Hohtogolf, alk. 14,50 € – lähde isän kanssa yhdessä nauttimaan elämyksellisestä ja hauskasta minigolfkokemuksesta.
 3. Vapaavalintainen opastettu kävelykierros Helsingissä, alk. 15 € – kävelykierroksella isä pääsee tutustumaan vaikkapa jännittäviin rikostarinoihin tai pääkaupungin historiaan.
 4. Äänikirjasovellus, alk. 16,99 € – tuhansien tarinoiden kiehtova maailma odottaa isää.
 5. Ravintolalahjakortti, alk. 20 € – maistuvat hetket ravintolassa ovat aina varma valinta isänpäivälahjaksi.
 6. Elämyspaketti, alk. 29,99 € – kun et osaa päättää, mikä elämys olisi isälle sopiva, valitse monipuolinen elämyspaketti.
 7. Urheiluhieronta, alk. 35 € – hemmottelua isän mielelle ja lihaksille.
 8. Masterclass-kokkauskurssi, alk. 40 € – kolmen tunnin kokkikurssilla isä pääsee oppimaan uusia taitoja ja jakamaan intohimonsa muiden ruoanlaitosta kiinnostuneiden kanssa.
 9. Lasinpuhallus, alk. 42 € – lasinpuhalluskurssilla isä pääsee tutustumaan lasinpuhallukseen ja mikä parasta, puhaltamaan oman, uniikin lasiesineen.
 10. Kirveenheitto, alk. 49 € – lahjaidea kilpailunhenkiselle ja kokeilunhaluiselle isälle.
 11. Kahvitasting, alk. 50 € – jos isän kahvihammasta kolottaa, tiedät mitä tehdä.
 12. Ammuntaelämys, alk. 55 € – jos isä kaipaa uutta harrastusta tai pientä jännitystä elämään, ammuntaelämys on loistava valinta isänpäivälahjaksi.
 13. Päivässä golfariksi -kurssi, alk. 59 € – golf-harrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa, helppoa ja edullista.
 14. Elämyksiä parturissa, alk. 60 € – hemmottelua isän hiuksille ja päänahalle.

P.S. Lahjabudjettia saat vielä pienemmäksi, jos hankit isänpäivälahjan yhdessä sisarusten kesken.

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Miksi elämykset ovat parhaita lahjoja isälle?