Isänpäivälahjaideat

Isänpäivä lähestyy ja lahjaideat hukassa? Tämä on varmasti tuttu tunne monelle. Keräsimme yhteen isänpäivälahjaideoita, jotka helpottavat isänpäivälahjan löytämistä. Tervetuloa tekemään isänpäivän löytöjä!

Elämyslahjojen laajasta valikoimasta löytyy lahja jokaiselle isälle. Isänpäivän lahjaideat vaihtelevat hemmottelevista hoidoista ja ruokaelämyksistä erilaisiin kursseihin ja jännittäviin lento-, vesi- ja ajoelämyksiin. Mikä parasta, suureen osaan elämyksistä voi mennä yhdessä perheen tai kavereiden kanssa. Tällöin isänpäivälahjasta syntyy yhteinen kokemus, josta puhutaan vielä pitkään isänpäivän jälkeenkin.

Katso kaikki isänpäivälahjat.

Näytetään: 738
60 / 738

Eikö tästä kategoriasta löytynyt sopivaa lahjaa isälle ja kaipaat lisää lahjaideoita isänpäiväksi? Millaisesta elämyksestä sinun isäsi pitäisi? Haluaisiko isä kokea jotain adrenaliinin täyteistä vai nauttisiko hän enemmän rauhallisesta isänpäivälahjasta? Selaa lahjaideoita kategorioittain, jotta löydät isälle sopivan elämyksen. Tutustu kaikkiin hemmottelu-, ruoka-, lento-, ajo- ja vesielämyksiin niiden omissa kategorioissa. Kategoriat löydät sivumme yläpalkista.

Kolme suosituinta elämystä isänpäivälahjaksi ovat panimovierailu ja neljän oluen tasting, tandemhyppy Virossa ja illallinen pimeässä. Myös esittelykurssi kevytlentokoneella, karting-ajo ja Shitty Dinner ovat suosittuja lahjaideoita isälle. Tutustu elämyksiimme ja löydä isälle lahjaksi upea elämys. Hemmottele isää isänpäivänä, sunnuntaina 8. marraskuuta 2020, elämyksellä, jota hän ei koskaan unohda. Isänpäivälahjaksi saatu elämys puhuttaa isää taatusti pitkään vielä elämyksen kokemisen jälkeenkin.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.