Yhteistä laatuaikaa appivanhemmille [5 lahjaideaa appivanhemmille]

lahja appivanhemmille

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa appivanhempia, kuin erityinen lahja? Täydellisen lahja löytäminen voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty. Tähän blogiin olemme keränneet huomaavaisia lahjaideoita appivanhemmille; auttaaksemme valinnan vaikeuden kanssa. Laatuaika ja unohtumattomat muistot ovat korvaamaton lahja, joka varmasti ilahduttaa vielä pitkään!

Hemmotteluhetkiä appivanhemmille

Hektisen arjen keskellä voi olla haastavaa löytää aikaa rentoutumiselle ja yhteiselle ajalle. Lahjakortti Sipoonjoen perinnesaunaan kahdelle mahdollistaa rentouttavan hetken kiireisimmillekin ihmisille ja kolmen vuoden voimassaolon ansiosta appivanhempasi pääsevät varmasti nauttimaan lahjasta juuri heille sopivalla hetkellä. 

Työskentelevätkö appivanhempasi paljon istuen? Klassinen hieronta on täydellinen tapa pitää huolta kehosta ja rentouttaa mieli. Elämyslahjoilta löytyy esimerkiksi 45 minuutin klassinen hieronta kahdelle. Lahjakortilla appivanhempasi pääsevät rentoutumisen lisäksi viettämään laatuaikaa yhdessä.

Myös rentoutuskellunta kahdelle sekä suolahuone omaan käyttöön kahdelle ovat suosittuja rentoutuselämyksiä, joissa anoppivanhemmat pääsevät pitämään huolta kehosta ja mielestä sekä viettämään rentouttavaa laatuaikaa yhdessä.

Romanttinen pako arjesta

Lomaelämykset ovat täydellinen tapa tarjota appivanhemmille hetken tauko arjen kiireistä. Elämysloma Järvisydämessä vie appivanhempasi Saimaan rannalla sijaitsevaan kylpylähotelliin kokemaan Suomen kauniin luonnon rauhoittavan tunnelman. Appivanhempasi pääsevät nauttimaan ympäröivän luonnon lisäksi suositun järvikylpylän antimista!

Jos appivanhempasi suosivat enemmän kaupunkilomaa, voi romantiikkapaketti kahdelle Tallink SPA:ssa olla osuvampi valinta. Tallink SPA on neljän tähden hotelli Tallinnan keskustassa, joten se on upea valinta kaupunkiloman kohteeksi. Kylpylän rajaton käyttö, hieronnat molemmille sekä kolmen ruokalajin ateria takaavat rentouttavan loman appivanhemmillesi!

Uusia kokemuksia yhdessä

Uuden oppiminen on aina kivaa ja jännittävää. Lähetä appivanhempasi kokeilemaan uusia aktiviteetteja. Samalla saatat auttaa uuden yhteisen intohimon löytämisessä! Hot jooga on viime vuosina noussut suureen suosioon ja on liikuntamuotona rauhallinen, mutta tehokas. Auta appivanhempia ottamaan askel kohti uutta yhteistä harrastusta tutustuminen hot joogaan kahdelle -lahjakortilla.

Mikäli hot jooga ei tunnu appivanhemmillesi sopivalta lahjalta, saattaisi yhteisen lasiesineen puhallus kurssi olla sopivampi. Yhteisen laatuajan lisäksi mukaan kurssilta lähtee ikioma yhdessä tehty tunnearvoa täynnä oleva lasiesine. Toinen taiteilijasieluille sopiva elämys on suosittu Paint & Party. Tarjoa appivanhemmillesi mahdollisuus löytää oma sisäinen taiteilijansa uniikin yhteisen aktiviteetin kautta!

Adrenaliinipitoinen elämys appivanhemmille

Ovatko appivanhempasi uskaliaita uuden kokeilijoita? Elämyslahjoilta löytyy yhteistä tekemistä hurjimmillekin hurjapäille! Miten olisi kirveenheittoa tai käsiaseilla ammuntaa? Tai anna appivanhemmillesi mahdollisuus testata tiimityöskentelyään panssariauton kanssa. Tunnin aikana appivanhempasi pääsevät ajamaan panssarivaunulla ja ampumaan värikuula-aseella harjoitusmaaleihin vaunun ollessa liikkeessä. Tämä on erinomainen tapa kehittää yhteistyötä ja luoda unohtumattomia muistoja!

Unohtumattomia muistoja voi luoda monella muullakin tavalla. Moni ihminen on joskus haaveillut kuumailmapallon kyytiin pääsemisestä. Voit muistaa appivanhempiasi kuumailmapallolennolla, jolla pääsee nauttimaan maisemista yläilmoista. Se voi olla hyvin romanttinen ja ikimuistoinen kokemus, josta appivanhemmat puhuvat varmasti vielä pitkään. 

Makumatkoja ja uusia nautintoja

Ravintolalahjakortti on aina varma lahjavalinta. Ruoka tuo ihmisiä yhteen ja on sen lisäksi se erinomainen tapa antaa appivanhemmillesi tilaisuus viettää aikaa yhdessä ja nauttia toistensa seurasta. Kulinaristin paketista appivanhempasi saavat valita itselleen mieluisan ravintolan ja kokea uusia makuelämyksiä. 

Vaihtoehtoisesti voit antaa appivanhempiesi ravintola illalle yllättävän ja humoristisen käänteen Shitty Dinner -lahjakortilla. Kolmen ruokalajin illallinen takaa miellyttävän makuelämyksen, mutta tarjoilijat tarjoavat hävyttömän luokatonta palvelua. Shitty Dinner on erinomainen tapa antaa appivanhemmillesi ikimuistoinen illallinen täynnä naurua ja hyvää ruokaa.

Mikäli teemaillallinen houkuttelisi appivanhempiasi, mutta Shitty Dinner ei tunnu oikealta vaihtoehdolta juuri heille, on Kieltolaki-illallisristeily loistava valinta. Appivanhempasi nousevat tällä illallisristeilyllä kieltolakiajan salakuljettajien kyytiin. Elämys sisältää maukkaan kolmen ruokalajin illallisen ja kieltolakiajan tarinoita. 

Parempaa lahjaa ei ole kuin yhteinen aika ja muistot

Yhdessä koettuja seikkailuja parempaa lahjaa ei ole. Lähetä appivanhempasi viettämään laatuaikaa yhdessä ja tarjoa tauko arjen kiireisiin. Tämä lahja ei varmasti jää pölyyntymään nurkkaan, vaan sitä vaalitaan huolella muistoissa ja siitä puhutaan vielä pitkään. Elämyslahja on täydellinen tapa kertoa appivanhemmille, kuinka paljon he merkitsevät. 

Elämyslahja on turvallinen, varma ja ainutlaatuinen lahja. Sen kolmen vuoden voimassaoloaika ja monipuolisuus tarjoavat lahjan antajalle ja saajalle mielenrauhaa. Joten ei muuta kuin hankkimaan lahjaa appivanhemmillesi helposti ja nopeasti!

Lue myös: Mitä lahjaksi appiukolle? ja Mitä lahjaksi anopille?