Järvisydän Oy

Järvisydän sijaitsee Rantasalmella, lähellä Varkautta ja Savonlinnaa. Järvisydän tarjoaa elämyksiä rentoutumiseen ja arjesta irtiottoon. Paikalle on helppo tulla omalla autolla, mutta myös vaikka veneellä. Suojaisaan vierasvenesatamaan tulijalla on paljon ja monipuolisesti eri palvelula käytettävissä kuten esim. Frisbee-golf rata, järvikylpylä lisämaksusta, ravintola, sauna, luontopolut ym.

Järvikylän kylpylä ja spa on täydellinen paikka rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettämiseen upeassa miljöössä. Kylpylä on hyvin luonnonlähinen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä. Kylpylässä käytetään mm. Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylässä järjestetään hyvinvointitunteja, joista suosituimpia ovat mm. hatha jooga ja hot jooga. Järvikylän kylpylästä löytyy myös saunamaailma. Saunoista nauttiville löytyy mm. savusaunoja, puulämmitteisiä saunoja sekä höyrysaunoja. Järvikylän höyryluolassa voi löylytellä kerralla jopa 70 henkilöä.

Järvisydän tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. Vuokrattavana on kesäaikaan mm. Fatbike pyöriä, kanootteja, SUP-lautoja ja vesijettejä. Talviaikaan voi lähteä seikkailemaan esim. moottorikelkalla Saimaan upeisiin maisemiin. Aktiviteetteihin kuuluu myös erilaiset retket. Järvisydän retkiä on mm. veneretket, norpparetket, SUP-retket ja talviaikaan retkiluistelut ja huskysafarit.

Alueelta löytyy oma ravintola, joka tarjoaa aitoja makuja suoraan Saimaalta. Savolaisen makumaailman parhaita paloja tarjoillaan mm. lankuilta, päreiltä, saviastioista ja tiriseviltä rautapannuilta. Elämyksellistä tunnelmaa ravintolassa nostattaa kynttilät, musiikki ja avotuli takat. Ravintolan kautta voi tilata aamiaisen suoraan omaan huoneeseen. Ravintolan kautta voi myös varata myös yksityistilaisuuksia varten eri tiloja. Isoihin kokoustiloihin mahtuu jopa 20-120 henkilöä.

Järvisydän on täydellinen ja monipuolinen paikka viettää aikaa yksin, ystävien kanssa tai vaikkapa koko perheen kanssa. Järvisydän on myös loistava paikka järjestää virkistyspäiviä tai tyhy- ja tykypäiviä yrityksille.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.