Järvisydän Oy

Tervetuloa kauniin Saimaan rannalla sijaitsevaan hotelli Järvisydämeen! Lumoavat järvimaisemat sekä rentouttava kylpyläosasto takaavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen. Järvisydämen ravintolat tarjoavat makuelämyksiä rennon savolaiseen tyyliin. Hotelli Järvisydän on mitä täydellisin paikka luontoseikkailuihin sekä rentouttavaan lomanviettoon!
Selaa kategorioita

Hotelli Järvisydän - elämyksellinen luontolomakohde Saimaan sydämessä

Hotelli Järvisydän on ainutlaatuinen ja lumoava luontolomakohde, joka sijaitsee Saimaan upealla rannalla, Rantasalmella. Järvisydän tarjoaan vierailijoilleen unohtumattomia elämyksiä savolaisen luonnon sekä kulttuurin parissa. Hotelli Järvisydän on tunnettu heidän tarjoamista monipuolisista elämyksistään, jotka vetoavat niin luonnonrauhaa kaipaaviin kuin aktiivista tekemistä hakeviin matkailijoihin. Ympäröivät järvimaisemat tarjoavat upeat puitteet erilaisille luontoaktiviteeteille. Rauhaa ja rentoutumista kaipaaville hotellin kylpyläosasto on ikimuistoinen elämys, joka yhdistää niin perinteet kuin nykypäivän hyvinvointitarpeetkin. Alueella on runsaasti retkeilyreittejä, jotka mahdollistavat syvemmän sukelluksen suomalaiseen luontoon. Vierailijat voivat tutustua paikallisiin perinteisiin, kuten kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen, ja oppia samalla suomalaisesta luontosuhteesta sekä kestävästä elämäntavasta.

Täydellinen lomakohde kaikille

Hotellin palvelut on suunniteltu sopimaan kaikenikäisille vierailijoille ja erilaisiin matkailutarpeisiin. Hotellissa on esteettömiä tiloja ja palveluita, jotka mahdollistavat myös liikuntarajoitteisille vieraille mukavan oleskelun. Hotelli Järvisydän onkin oiva matkakohde niin luonnonrauhaa kaipaaville kuin aktiivilomaa kaipaaville perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. Monipuolisen aktiviteettivalikoimansa ansiosta jokainen löytää takuulla mieleistänsä tekemistä. Perheille ja lapsille hotellin ympäristö tarjoaa muun muassa leikkipaikan sekä hauskoja retkiä luontoon ja Saimaan rannalle. Seikkailunhaluiset vierailijat voivat osallistua vaelluksille, melontaretkille, kalastusretkille tai vaikkapa saimaannorppien bongaukseen. Hotelli Järvisydän sijaitsee Rantasalmella, Etelä-Savon maakunnassa, keskellä Saimaan saaristoa. Alue on tunnettu upeista järvimaisemistaan ja runsaasta luonnon monimuotoisuudestaan. Hotellille on helppo saapua omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Hotelli tarjoaa myös kuljetuspalveluita lähialueen lentokentiltä.

Unohtumattomat elämykset luonnon helmassa

Hotelli Järvisydän sijaitsee Saimaan sydämessä, kauniiden järvimaisemien ympäröimänä. Alueella on runsaasti luonnonpuistoja ja retkeilyreittejä, jotka mahdollistavat syvemmän sukelluksen suomalaiseen luontoon. Hotellin ympäristö tarjoaa vierailijoilleen rauhaa sekä kauneutta luonnon keskellä. Suosituin hotellin tarjoama elämys on saimaannorppien bongaus. Uhanalainen saimaannorppa saattaa näyttäytyä vierailijoille hotellin läheisyydessä, ja oppaiden johdolla vierailijat voivat nähdä näitä suloisia otuksia turvallisesti ja vastuullisesti.

Aitoja luontoelämyksiä sekä rentoutumista Saimaan sydämessä

Hotelli Järvisydän on paikka, jossa voit nauttia aidoista suomalaisista luontoelämyksistä sekä rentoutua upeissa järvimaisemissa. Hotellin monipuoliset palvelut ja aktiviteetit tekevät vierailusta unohtumattoman kaikenikäisille, ja sen sijainti Saimaan sydämessä tarjoaa upeat puitteet luontoseikkailuille ja rauhoittumiselle. Hotelli Järvisydän tarjoaa vierailijoilleen myös viihtyisät majoitustilat sekä herkullista ruokaa savolaiseen tapaan. Tule kokemaan aito suomalainen luonto ja nauti ikimuistoinen loma Saimaan sydämessä!