Ystävänpäivälahja

Tähän olemme keränneet ystävänpäivälahjoja. Löydät meiltä mainioita elämyksiä: niin hemmottelua ja rentoutumista, kuin vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin kaipaaville lahjan saajille. Jokaiselle rakkaalle löytyy ystävänpäiväelämys! Perinteisesti ystävänpäivälahjat ovat kahden hengen hemmottelupaketteja. Monen suosikki ystävänpäivälahja on rakkaan kanssa vietetty yhteinen aika. Toiset  pariskunnat arvostavat rauhaa ja rakkautta, kun toiset hakevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 475
Elämyksiä nähty 60 / 475
Helmikuun ja ehkä koko vuoden romanttisin päivä on taas lähestymässä. Kiinnostaisiko tänä vuonna ostaa ystävänpäivälahjaksi jotain muuta kuin se perinteinen ruusukimpun ja suklaarasian yhdistelmä? Ystävänpäivään sopivia elämyslahjoja löytyy laidasta laitaan niin rauhallisten hierontojen ja kylpyläkäyntien kuin myös hurjapäisten laskuvarjohyppyjen ja superautokyyditysten muodossa.

Suosituimpien ystävänpäiväelämysten joukkoon kuuluu ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista elämyksistämme, illallinen pimeässä, josta voitte käydä nauttimassa yhdessä. Yhtä maukas, mutta erilainen ja uusi vaihtoehto illalliselle on Shitty Dinner, jossa pimeässä syömisen sijaan vetonaulana toimivat nauruhermoja kutkuttavat ammattilaisnäyttelijät, jotka myös tarjoilevat menun antimet – joskus pieni pilke silmäkulmassaan.

Katso myös muut vaihtoehtomme – yli 1300 toinen toistaan upeampaa elämystä – täydelliseen ystävänpäivälahjaan ja tutustu erityisesti rentoutuskelluntaan sekä tanssi- ja lasikursseihin – nämä elämyslahjat tekevät tästä kaikkien aikojen parhaan ystävänpäivän.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.