Ystävänpäivälahja

Tähän olemme keränneet ystävänpäivälahjoja. Löydät meiltä mainioita elämyksiä: niin hemmottelua ja rentoutumista, kuin vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin kaipaaville lahjan saajille. Jokaiselle rakkaalle löytyy ystävänpäiväelämys! Perinteisesti ystävänpäivälahjat ovat kahden hengen hemmottelupaketteja. Monen suosikki ystävänpäivälahja on rakkaan kanssa vietetty yhteinen aika. Toiset  pariskunnat arvostavat rauhaa ja rakkautta, kun toiset hakevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

 

types_of_act|cat
Näytetään: 419
Elämyksiä nähty 60 / 419
Helmikuun ja ehkä koko vuoden romanttisin päivä on taas lähestymässä. Kiinnostaisiko tänä vuonna ostaa ystävänpäivälahjaksi jotain muuta kuin perinteinen ruusukimpun ja suklaarasian yhdistelmä? Ystävänpäivään sopivia elämyslahjoja löytyy laidasta laitaan niin rauhallisten hierontojen ja kylpyläkäyntien kuin myös hurjapäisten laskuvarjohyppyjen ja superautokyyditysten muodossa. Suosituimpien ystävänpäiväelämysten joukkoon kuuluu ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista elämyksistämme, Illallinen pimeässä, josta voitte käydä nauttimassa yhdessä. Yhtä maukas, mutta erilainen ja uusi vaihtoehto illalliselle on Shitty Dinner, jossa pimeässä syömisen sijaan vetonaulana toimivat nauruhermoja kutkuttavat ammattilaisnäyttelijät, jotka myös tarjoilevat menun antimet – joskus pieni pilke silmäkulmassaan. Katso myös muut vaihtoehtomme täydelliseen ystävänpäivälahjaan ja tutustu erityisesti rentoutuskelluntaan sekä tanssi ja raakasuklaakursseihin – nämä elämyslahjat tekevät tästä kaikkien aikojen parhaan ystävänpäivän.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.