Näin muistat ystävää tai läheistä ystävänpäivänä – 4 vinkkiä ystävänpäivään 2023

ystävänpäivälahja

Sanotaan, että ystävät ovat elämän suola! Muista ystävää tai läheistä ystävänpäivänä 14.2. – lähetä ystävälle lämmin halaus tai anna läheisellesi kallisarvoista aikaasi ystävänpäivän kunniaksi. Kokosimme tähän vinkkejä, joilla voit piristää ystäväsi päivää ja osoittaa hänelle, että välität.

1. Lähetä ystävänpäiväkortti

Ystävänpäivä on toiseksi suosituin korttisesonki heti joulun jälkeen, joten muista sinäkin ystävää tai läheistä perinteisellä ystävänpäiväkortilla. Askartele ystävänpäiväkortti itse tai osta valmiina kaupasta. Muista postittaa ystävänpäiväkortit viimeistään 7.2.2023, jotta ne saapuvat perille ajoissa.

Tai ehkäpä kirjoitat ystävälle ystävänpäiväkortin sijasta vanhanaikaisen kirjeen. Milloin sinä olet viimeksi saanut käsinkirjoitetun kirjeen postissa? Veikkaanpa, että siitä voi olla pitkä aika. Jos kortti tai kirje ei ole vaihtoehto, puhelinsoitto tai viestikin on parempi kuin ei muistamista ollenkaan.  

ystävänpäivän muistaminen

2. Hanki ystävänpäivälahja

Kukat ja suklaa ovat vuodesta toiseen se kaikista suosituin ystävänpäivälahja, mutta me olemme täällä muuttamassa lahjojen antamisen kulttuuria. Haluathan varmistaa, että ystävänpäivälahja, jonka hankit, jää ystäväsi tai läheisesi mieleen. Ystävänpäiväkortin kanssa samaan kirjekuoreen voit helposti sujauttaa elämyslahjakortin.

Pienenä ystävänpäivän muistamisena toimii loistavasti esimerkiksi äänikirjasovellus, rentoutuskellunta, kehonkoostumusmittaus, suolahoito, ratsastus, kylpyläkäynti tai ravintolalahjakortti. Tutustu yli 1600 elämyslahjavaihtoehtoon verkkokaupassamme: elamyslahjat.fi.

3. Yhteistä aikaa ystävän kanssa

Paras lahja, jonka voit ystävänpäivälahjaksi antaa, on yhteinen aika. Anna kallisarvoista aikaasi ystävällesi ja lähtekää ystävänpäivän kunniaksi nauttimaan yhteisestä tekemisestä. Tässä lista elämyksistä, joita voitte lähteä ystävän kanssa yhdessä testaamaan:

 • tutustuminen hot joogaan kahdelle
 • kiipeilykokeilu kahdelle
 • trampoliinipuistovierailu
 • hohtogolf kahdelle
 • tankotanssin alkeiskurssi kahdelle
 • huonepakopeli
 • karting kahdelle
 • kirveenheitto 1-4:lle
 • panimovierailu kahdelle
 • Paint & Party.

4. Tee hyvää ystävänpäivän kunniaksi

Jos sinulla ei syystä tai toisesta ole ystäviä, joita muistaa, mutta haluaisit silti muistaa jotakuta, tai haluat muuten vain kantaa oman kortesi kekoon hyväntekeväisyyden tähden, meillä on sinulle muutama idea.

Kuten joulunakin, ystävänpäivän tienoilla järjestetään erilaisia kampanjoita yksinäisyyden torjumiseksi. Voit ottaa osaa korttikampanjaan ja lähettää ystävänpäiväkortteja yksinäisille tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Ystävänpäivän 2023 tärkeät päivämäärät:

 • postita ystävänpäiväkortit viimeistään tiistaina 7.2.
 • lähetä ystävänpäivän paketit viimeistään perjantaina 10.2.

Hyvää ystävänpäivää 2023!

-Essi, elämyslahjat.fi

Haluaisitko tutustua tarkemmin ystävänpäivän merkitykseen? Lue myös Ystävänpäivä: mitä se oikeastaan merkitsee?