Naistenpäivälahja elämäsi naiselle

lahja naiselle

Kuka on sinun elämäsi nainen? Muista elämäsi tärkeimpää naista naistenpäivänä!

Naisten omaa juhlapäivää vietetään 8.3.

Joka vuosi 8. maaliskuuta on tapana juhlistaa naisia, ja osoittaa heille rakkautta ja arvostusta. Useimmiten mies kunnioittaa naistenpäivänä äitiään, puolisoaan, tytärtään, naispuolisia työkavereita ja muita lähipiirin naisia naistenpäivälahjoilla tai kukkakimpuilla.

Vuonna 2023 naistenpäivä osuu keskiviikolle, joten tuosta tuiki tavallisesta keskiviikosta voi tehdä naiselle erityisen. Kukkia voit ostaa naiselle aina (myös ilman erityistä syytä), joten miksi et hankkisi tällä kertaa naistenpäivälahjaksi elämyksen?

Hemmottelu toimii aina – varma valinta naistenpäivälahjaksi

Naiset rakastavat hemmottelua, joten se on varma valinta myös naistenpäivälahjaksi! Ja mikäli et ole pitkään aikaan antanut naiselle omaa aikaa, irrottautumista arjesta tai silkkaa rentoutumista, nyt on korkea aika. Suosittelemme naistenpäivälahjaksi esimerkiksi kuumakivihierontaa tai rentoutuskelluntaa.

kuumakivihieronta naistenpäivälahjaksi

Kuumakivihieronnan aikana naisen mieli lepää, ja hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja stressi on tiessään. Kuumakivihieronta noudattaa perinteisen hieronnan periaatteita, mutta siinä käytetään apuna miellyttävän lämpöisiä kiviä, jotka luovuttavat lempeää lämpöä syvälle lihaksiin. Kuumakivihieronta on erinomainen rentoutustauko pitkän työpäivän jälkeen tai otollinen startti esimerkiksi viikonlopulle.

Rentoutuskellunnassa nainen pääsee irrottautumaan arjesta aistiärsykkeettömässä ympäristössä. Kelluntatankin tyynnyttävä vaikutus vie naisen syvän rentoutumisen tilaan, ja hän pääsee nauttimaan häiriöttömästä levosta ja rauhasta. Naisen keho ja hiljalleen myös mieli rauhoittuvat yhdessä. Rentoutuskellunnan jälkeen akut ovat täynnä uutta energiaa ja mieli levollinen sekä avoin uudelle inspiraatiolle.

Jokainen nainen on ihana ja erityinen – naistenpäivälahja erityiselle naiselle

Ihana Nainen -elämyspäivä sopii naistenpäivään kuin nenä päähän. Tämä elämyspäivä pitäisi jokaisen naisen saada kokea ainakin kerran elämässään. Kyseessä on kolme tuntia kestävä naisen hemmottelu-, hyvinvointi- ja voimaantumispäivä, johon sisältyy meikkaus, kampaus, stailaus ja kahden erilaisen tyylin valokuvaus.

Elämyspäivästä jää myös konkreettisia muistoja kauniiden valokuvien muodossa ja niitä voi ihastella vielä vuosienkin päästä. Tässäpä on voimaannuttava sekä mieltä ja itsevarmuutta kohottava naistenpäivälahjaidea!

Anna naiselle mahdollisuus kokeilla jotain uutta

naistenpäivälahjaksi hot joogaa

Kaipaako nainen uutta harrastusta elämäänsä tai haluaisiko hän päästä kokeilemaan jotain uutta tekemistä? Voisiko naisen uusi harrastus olla esimerkiksi ratsastus, golf tai hot jooga? Tai jos tanssi on enemmän naisen suosiossa, niin miten olisi twerk-tanssitunti, salsatunti, tankotanssi tai shufflaus? Jos taas ruoka ja juoma ovat enemmän naisen mieleen, suosittelemme panimovierailua, drinkkikurssia, kahvimaistelua tai kokkauskurssia.

Mahtipaketti naiselle pelastaa naistenpäivän – jokaiselle naiselle jotakin

Jos mikään aiemmista naistenpäivälahjaideoista ei sytyttänyt, anna naiselle vapaus valita itse ja anna hänelle naisten oma elämyspaketti. Mahtipakettiin on koottu 50 erilaista elämyslahjaa (kaikkea hemmottelun ja vauhdikkaiden elämysten välillä), joista nainen pääsee valitsemaan yhden mieluisan.

Hyvää naistenpäivää 2023! 🌹

-Essi, elämyslahjat.fi