Ratsastus

Jännittävien elämyslahjojen joukosta löytyy lahjoja myös hevosharrastajille. Elämykset ratsastustunneista pieniin ratsastusretkiin soveltuvat lahjaksi kaverille tai vaikka pienelle kaveriporukalle. Valittavanasi ovat esimerkiksi vierailu Vuononhevostilalle tai romanttinen ratsastusretki kahdelle. Ei muuta kun ratsaille!
Selaa kategorioita
Näytetään: 42
Nouse ylös satulaan, seuraa polkua ja astu ratsastuksen ja hevosten maailmaan! Saat ratsastaa rauhallisten laaksojen yli, seurata viehättäviä polkuja metsässä, kokeilla hiihtoratsastusta tai jopa laukata Pohjoismaiden suurimmalla hiekkarannalla. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia ratsastuselämyksiä sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi Elämyslahjojen ratsastuselämyksellä jo tänään!

Tältä sivulta löydät yli 30 elämystä hevosharrastajille. Suosituimpia ratsastuselämyksiä valikoimassamme ovat maastoratsastustunti islanninhevosilla, tandem-kärryajelu Vermon raviradalla ja ratsastus rannalla Yyterissä. Löydät taatusti sopivan heppaelämyksen valikoimastamme läheisellesi. Jos etsit lahjaa lapselle, heppamainen puuhapäivä tai ponien hoito- ja käsittelykurssi on mainio valinta nuorelle heppafanille.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.