Parhaat lahjaideat joka tilanteeseen – valitse näistä ja onnistut taatusti

lahjaideoita joka tilanteeseen

Oletko täysin jumissa lahjapulmien koukeroissa? Älä huoli – meillä on paljon ainutlaatuisia lahjaideoita, jotka soveltuvat joka tilanteeseen. Kokosimme tähän artikkeliin parhaita lahjaideoita, jotka ovat ilahduttaneet jo tuhansia suomalaisia ja pitäneet pintansa suosittujen elämysten kärkipaikoilla vuodesta toiseen.

Mitä lahjaksi hänelle, jolla on kaikkea?

Ihmisillä vaikuttaisi olevan jo kaikkea tarpeellista tai sitten he vain ovat uskomattoman nirsoja. Tai ehkä ongelma on siinä, että etsit lahjaideoita, jotka ovat yhtä erityisiä kuin hekin, joten kaikki vaikuttaa tylsältä siihen verrattuna. Oli haaste mikä tahansa, olet oikeassa paikassa!

Meillä kaikilla on elämässämme sellaisia henkilöitä, joille on vaikea keksiä lahjaa. Hyvä uutinen on se, että voit yllättää läheisesi yllättävän pienelläkin panostuksella: valitsemalla lahjan tässä artikkelissa listatuista lahjaideoista. Helppoa, eikö totta!

Lahjojen hankkimisesta ei kannata tehdä liian vaikeaa. Meillä kaikilla tulee elämässä eteen tilanteita, kun on mahdotonta keksiä, mitä ostaa lahjaksi läheiselle tai puolitutulle. Kokosimme tämän universaalin lahjaoppaan näitä lahjapulmia helpottaaksemme.

Viime hetken lahjaideoita – lahja parissa minuutissa

Eikä syytä huoleen, vaikka olisit jo ohittanut toimitusajat ja olisit ostamassa lahjaa ihan viimeisellä minuutilla. eLahja lähetetään sähköpostiin joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle heti maksun jälkeen. Joten lahjan hankkimiseen kokonaisuudessaan kuluu vain pari hassua minuuttia!

10 parasta lahjaideaa joka tilanteesen

Kun et tiedä mitä antaa lahjaksi, tsekkaa ainakin nämä 10 lahjaideaa, jotka soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen:

1. Avoin lahjakortti

Jos haluaisit antaa lahjaksi elämyksen, mutta et ole täysin varma mistä lahjan saaja pitäisi eniten, valitse avoin lahjakortti! Avoin lahjakortti avaa yli 1600 elämyksen valikoiman, joista lahjan saaja saa valita mieluisimman. Tämän helpompaa ja nopeampaa lahjavaihtoehtoa et löydä!

Osta lahjakortti helposti ja nopeasti täältä: avoin lahjakortti.

2. Igluyöpyminen

Jos etsinnässä on lahja poikaystävälle, vaimolle, tuoreelle hääparille tai vaikkapa tuttavapariskunnalle, tässä on romanttinen lahjaidea! Erilaiset iglumajoitukset ovat yksi ikimuistoisimmista majoituselämyksistä Suomessa.

Igluissa pääsee majoittumaan ympäri vuoden, joten lahjan saaja pääsee valintansa mukaan kokemaan talven taian, kevään kukinnot, kesän yöttömän yön tai syksyn ruskan upeassa lasi-iglussa. Parhaassa tapauksessa iglun suurista ikkunoista voi ihailla revontulia omassa sängyssä makoillen!  

Tutustu tarkemmin erilaisiin iglumajoituksiin: viikonloppu lasi-iglussa kahdelle Levillä, yöpyminen Magical Pond -luontoiglussa kahdelle Kuusamossa, romanttinen igluyö kahdelle Levillä ja yöpyminen lasi-iglussa kahdelle Vuokatissa.

3. Esittelykurssi kevytlentokoneella

Haluaisiko lahjan saaja päästä tarttumaan pienkoneen puikkoihin ja ohjaamaan itse kevytlentokonetta? Tässä elämyksessä se on mahdollista. Meistä kaikista ei ehkä ole täysipäiväisiksi piloteiksi, mutta se ei ole este lentohaaveiden toteuttamiselle!

Elämykseen sisältyy puolen tunnin lento pienkoneella. Lahjan saaja ei kuitenkaan ole ohjausvastuussa yksin, sillä viereen istahtaa kokenut lento-opettaja, joka suorittaa koneen turvallisen nousun ja laskun sekä opastaa koneen ohjaamisessa yläilmoissa.  

Tutustu tarkemmin tähän lahjaideaan: esittelykurssi kevytlentokoneella.

4. Shitty Dinner

Shitty Dinneriltä ei huumoria puutu! Unohda perinteinen ravintolaillallinen ja anna tällä kertaa lahjaksi hieman erilainen illalliselämys. Kolmen ruokalajin menun ympärille on rakennettu hauska teatterishow, jossa tarjoilijat vaikuttavat täysin kädettömiltä ja palvelu reistaa pahasti.

Illallisen päätähtinä toimii huippukokkien lisäksi ammattinäyttelijöitä, mikä takaa sen, että show on onnistunut. Pieni varoitus on paikallaan: emme suosittele tätä elämystä mielensäpahoittajille, tiukkapipoisille tai tosikoille.

Tutustu tarkemmin tähän elämykseen: Shitty Dinner.

5. Kylpyläloma kahdelle Hotel & Spa Resort Järvisydämessä

kylpyläloma Järvisydämessä

Upea kallion sisään louhittu Järvikylpylä ja koko lomakylä kaikkine erikoisuuksineen on vertaansa vailla, eikä samanlaista tunnelmaa löydy muualta Suomesta. Tämä upea lomakohde on jokaisen koettava edes kerran elämässään!

Kylpylälomaan sisältyy majoitus kahden hengen maisemasviitissä, jossa voi nauttia makoisista yöunista, takkatulen loisteesta ja katsella tähtitaivasta isoista maisemaikkunoista. Elämykseen sisältyy myös buffet-aamiainen sekä sisäänpääsy Järvikylpylään tai kauden vuokravälineet kahden tunnin ajaksi.

Katso video Danielin ja Lotan päivä Hotel & Spa Resort Järvisydämessä ja tutustu tarkemmin tähän elämykseen: kylpyläloma kahdelle Hotel & Spa Resort Järvisydämessä.

6. Parihaaste panssarivaunulla

Moottorin jylinää, telaketjujen kolinaa ja dieselin katkua – ison maailman meininkiä! Sotaelokuvien hitaasti etenevä tuhonkylväjä muuttuu tässä elämyksessä ketteräksi kulkupeliksi, jonka hallitseminen on helppoa ilman aiempaa kokemusta panssarivaunun käsittelystä.

Parihaaste soveltuu kaikille kaksikoille tai pariskunnille, jotka haluavat päästä ottamaan mittaa toisistaan. Leikkimielinen kisa käydään niin, että toinen toimii kuskina ja toinen yrittää osua harjoitusmaaleihin airsoft-konekiväärillä. Kierroksen jälkeen vaihdetaan rooleja ja suoritukset arvioidaan.

Tutustu tarkemmin tähän lahjaideaan: parihaaste panssarivaunulla.

7. Suomen korkein benjihyppy

Tässäpä lahjaidea hänelle, joka sanoo olevansa valmis ihan mihin tahansa! Suomen korkeimman benjihypyn aikana lahjan saaja pääsee nauttimaan todellisesta adrenaliiniryöpytyksestä ja vatsanpohjan kutittelusta. Rohkeimmallakin tyypillä nousee kylmä hiki pintaan.  

Hypyn aikana voidaan saavuttaa jopa 120 km/h nopeus. Ensimmäinen pomppu ylöspäin voi olla nopeudeltaan jopa 80 km/h. Pysyykö lahjan saajalla edes silmät auki tässä hurjassa menossa?

Tutustu tarkemmin tähän elämykseen: Suomen korkein benjihyppy.

8. Panimovierailu kahdelle

Panimokierroksen aikana lahjan saaja pääsee kurkistamaan pienpanimon tuotantotilojen puolelle, tutustumaan syvällisesti oluen valmistusvaiheisiin ja maistelemaan artesaanituotoksia pienessä panimobaarissa. Kippis ja kulaus!

Tutustu tarkemmin tähän lahjaideaan: panimovierailu kahdelle.

9. Ajoelämys Ferrarilla

ajoelämys superautolla

Miltä mahtaa tuntua 400 hevosvoiman jyrähdys selkäpiissä, kun Ferrari käynnistetään? Entäpä sitten se, kun kaasu lyödään pohjaan ja auto kiihtyy neljässä sekunnissa 100 kilometrin tuntinopeuteen? Lähes jokainen meistä on unelmoinut joskus pääsevänsä virtaviivaisen superauton ratin taakse tai edes kyytiin.

Suosittuja ajotapahtumia järjestetään Alastaron moottoriradalla ja Kiikalan lentokentällä. Eikä haittaa, vaikka lahjan saajalla ei olisi ajokorttia, sillä superautoilla järjestetään myös kyydityksiä, joissa kokenut ammattilainen toimii kuljettajana.

Tutustu tarkemmin ajoelämyksiin Ferrarilla: Ferrari-ajopaketti Alastarolla, Ferrari-ajo Kiikalan lentokentällä, Ferrari-kyyditys Alastarolla, Ferrari VIP-ajopaketti Alastarolla ja Ferrari VIP-ajoelämys Kiikalan lentokentällä.

10. Ammuntaelämys

Ammuntaelämykset ovat suosittua ajanvietettä, sillä kukapa ei nauttisi pienestä jännityksestä. Sanotaan, että ampuminen on parasta, mitä voi housut jalassa tehdä – ehkäpä annat lahjan saajan kertoa, onko asia todella näin!

Tutustu tarkemmin ammuntaelämyksiin: ammunta käsiaseilla Helsingissä, pistooliammunta Vantaalla ja pistooliammunta Tampereella ja Walk in -ammunta Lappeenrannassa.

-Essi, elämyslahjat.fi