Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ferrari-ajopaketti Alastarolla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ferrari-ajopaketti Alastarolla

Alastaron Moottorirata
1 henkilöä

249,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
249,99 €

Koe Ferrarin voimat moottoriradalla

Ferrari, sinä ja moottorirata – nyt se on mahdolllista. Koe Ferrarin valtavat tehot Alastaron moottoriradalla. Kyseessä on ainutlaatuinen ajosessio, joka varmasti jää mieleesi. Elämyslahjat toteuttaa nyt yhden niistä unelmista, joista moni on tähän asti vain haaveillut. Tartu Ferrari F430:n rattiin, tunne 483 hevosvoiman jyrähtävät voimat selkäpiissäsi ja lähde radalle.

Ferrari F430:n ominaisuuksia:

  • Huippunopeus: 315 km/h
  • Kiihtyvyys 0–100 km/h: 3,6 sekuntia
  • Moottori: 4,3 litran V8
  • Moottorin teho: 483 hevosvoimaa
  • Maksimivääntö: 465 newtonmetriä

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja tapaa ajo-ohjaajan Alastaron moottoriradalla, käyden läpi Ferrarin ominaisuudet ja turvallisuusohjeet. Tämän jälkeen onnekas kuski pääsee ajamaan autolla kaksi kierrosta Alastaron moottoriradalla. Lopuksi päästään kokemaan vielä ajo kiihdytysradalla, jossa adrenaliiniryöpytys on varma asia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Ajoelämys moottoriradalla sopii kaikille täysi-ikäisille moottoriurheilusta kiinnostuneille läheisille. Ajelu Ferrarin ratissa on erinomainen lahja pyöreiden syntymäpäivien tai muun suuren merkkipäivän kunniaksi.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Alastaron Moottorirata

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

2 kierrosta + kiihdytysrata.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ajot järjestetään tiettyinä aikoina lämpimän kauden aikana. Erittäin huonolla säällä ajot peruuntuvat.

Lisätiedot

Ajot järjestetään tiettyinä ennalta määriteltyinä päivinä kesäkaudella. Pidä silmällä varauskalenteria osoitteessa www.superdrive.fi ja tee varaus hyvissä ajoin, niin varmistat pääsysi kesän kuumimpaan ajotapahtumaan.

Ohjaaja puhuu englantia, mutta neuvonta tapahtuu myös suomeksi. Ajamiseen vaaditaan voimassaoleva B-luokan ajokortti. Ajoelämykseen vaaditaan voimassaoleva ajokortti, joka on ollut vähintään 2 vuotta voimassa.
Elämystä ei toteuteta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena olevan henkilön kanssa. Liikennesääntöjä ja ajo-ohjaajan neuvoja on noudatettava.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.