TOP 10 joululahjaideat (valitse joululahja suosikkien joukosta)

hittilahja jouluksi

Elämysten joulu 2022 on pian täällä, ja nyt on aika esitellä viime joulun suosituimmat elämyslahjat! Povaamme näistä elämyksistä joululahjasuosikkeja myös tälle vuodelle.

Haluaisitko löytää parhaat paketit täksi jouluksi? Et voi mennä vikaan, jos valitset joululahjan näiden kymmenen elämyksen listalta, sillä nämä parhaat joululahjat ovat ilahduttaneet jo tuhansia suomalaisia.

Suosituimmat joululahjavinkit

Kääritäänkö pakettiin tällä kertaa igluyöpymistä, kylpylälomaa, rentoutuskelluntaa vai panimovierailua? Tässä tulee kymmenen suosittua joululahjaideaa:

1. Shitty Dinner

Viime joulun kaikista suosituin elämys oli paskalla palvelulla maustettu illallinen. Miksi kukaan haluaisi saada paskaa palvelua ja v*ttuilua joululahjaksi? No niinpä!? Syy elämyksen suosioon on kuitenkin selvä.

Shitty Dinner on yksi hauskimmista elämyksistä valikoimassamme. Illallisella tarjoillaan kolmen ruokalajin yllätysmenu ja ilmassa lentelee mitä pahempia solvauksia – mitä paskempaa palvelua, sen parempi. Pieni varoituksen sana on paikallaan: tätä illallista ei suositella mielensäpahoittajille tai tosikoille.

2. Yö lasi-iglussa Napapiirillä kahdelle

Upea elämys uudelle vuodelle! Mieleenpainuva majoituskokemus pohjoisen tähtitaivaan ja revontulten alla lasi-iglussa tulisi jokaisen kokea edes kerran elämässä. Tämä joululahja tarjoaa saajalleen ihanan irtioton, ylellisen levähdystauon ja rentouttavaa omaa aikaa.

3. Panimovierailu

Panimovierailu on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Tutustuminen artesaanioluiden maailmaan ja pienpanimon toimintaan sopii joululahjaksi jokaiselle mallasjuoman ystävälle. Valitse panimovierailu joululahjaksi esimerkiksi parhaalle ystävälle, isälle, velipojalle tai poikakaverille.

4. Ammunta käsiaseilla

Kukapa ei tahtoisi joululahjaksi pientä jännitystä ja onnistumisen riemua! Tämä joululahja laittaa liipasinsormen ja tähtäyskyvyn todelliseen testiin. Ammuntaelämyksestä nauttii taatusti kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö.

5. Loma Järvisydämessä

Tämän sydämellisempää joululahjaa et löydä! Yksi Suomen upeimmista lomakohteista toivottaa läheisesi tervetulleeksi rentoutumaan. Järvikylpylä ja koko lomakylä kaikkine erikoisuuksineen on vertaansa vailla, eikä samanlaista tunnelmaa löydä muualta.

6. Parihaaste panssarivaunulla

Haasta kumppanisi tai läheinen pariskunta hauskaan parihaasteeseen panssarivaunulla! Pariskunta pääsee kisailemaan aidolla rynnäkköpanssarivaunulla. Toinen toimii kuskina ja toinen yrittää ampua vauhdista harjoitusmaaleihin. Kierroksen jälkeen roolit vaihtuvat, ja suoritukset arvostellaan. Kumpi voittaa haasteen?

7. Esittelykurssi kevytlentokoneella

Ilmojen halki käy Heimo Huiman tai Leena Lennokkaan tie! Tämä joululahja sisältää 30 minuutin lentoelämyksen kaksipaikkaisella pienkoneella. Ohjaamossa ei tarvitse selviytyä yksin, sillä lahjan saajan viereen istahtaa kokenut lento-opettaja.

8. Rentoutuskellunta

Lähes jokainen kaipaa joululahjaksi pientä hemmottelua ja rentoutusta! Rentoutuskellunnassa läheisesi pääsee irrottautumaan arjesta täysin aistiärsykkeettömässä ympäristössä ja nauttimaan häiriöttömästä levosta ja rauhasta.

9. Virtuaaliseikkailu

Sukellus meren syvyyksiin, lento kuuhun, matka maailman ääriin tai taistelu örkkejä vastaan – kaiken tämän joululahjan saaja pääsee kokemaan virtuaalitodellisuudessa. Ja mikä parasta, lahjan saaja pääsee nauttimaan elämyksestä yhdessä parin kaverin tai läheisen kanssa.  

10. Arrive & Drive -karting-ajo

Kenen taidot riittävät palkintopallin korkeimmalle korokkeelle? Joululahjan saaja pääsee osallistumaan hauskaan karting-kisaan tiettävästi koko maailman ainoalla maanalaisella sisäkartingradalla. Karting-ajo soveltuu joululahjaksi kaikille yli 13-vuotiaille kuskeille.

-Essi, elämyslahjat.fi