Unohda lelut, anna lapselle elämyslahja

elämyslahjat lapsille ja koko perheelle

Kyllästyttääkö tavarakaaos? Tuntuuko siltä, että joka nurkka on täynnä leluja? Elämyslahjojen valikoimasta löydät lukuisia aineettomia lahjaideoita lapsille ja lapsiperheille. Kokosin muutamia lapsille soveltuvia elämyslahjoja tähän artikkeliin. Juniorit pääsevät nauttimaan hauskoista elämyksistä yksin tai yhdessä koko perheen kanssa.

Hauska elämys säilyy lapsen mielessä pitkään ja uudet kokemukset lisäävät onnellisuutta. Uutuuslelut taas saattavat viehättää pari viikkoa ja sitten unohtua kaapin perukoille. Elämyslahja rohkaisee lasta kokeilemaan uusia asioita ja voi auttaa jopa uuden harrastuksen löytämisessä. Mikä tärkeintä, yhteisten elämyksien äärellä koko perhe viettää laatuaikaa yhdessä ja nauttii aidosta läsnäolosta.

Mitä ostaa lahjaksi lapselle lelujen sijaan?

Lasten ilo on aarre, ja lahjojen valitseminen heille voi olla yhtä jännittävää kuin itse lahjan saaminen. Lelut ovat perinteinen valinta, mutta mitä jos haluaisimme tarjota lapselle jotain, joka ei vain vie tilaa kaapin hyllyltä, vaan luo unohtumattomia hetkiä ja oppimiskokemuksia?

Lelujen sijaan voimme tarjota lapsille lahjoja, jotka laajentavat heidän maailmaansa ja antavat unohtumattomia kokemuksia. Se voi olla seikkailu luonnossa, ihanien eläinystävien rapsutteluja tai jopa urheilullinen elämys. Näillä lahjoilla voimme olla varmoja, että tuomme hymyn lapsen kasvoille ja samalla rikastutamme heidän elämäänsä. Unohda tavanomaiset lelut ja valitse lahja, joka jää lapsen mieleen pitkäksi aikaa!

Parhaat lahjat lapsille Elämyslahjojen valikoimasta

Elämyslahjojen valikoima tarjoaa lapsille mahdollisuuden astua tavallisuudesta poikkeaviin maailmoihin. Olipa kyseessä innostava museo- tai teemapuistovierailu, vauhdikas karting-ajo, taianomainen tuulitunnelilento, perheloma täynnä seikkailuja, eläinaktiviteetti tai erityisesti junioreille suunniteltu monipuolinen elämyspaketti, nämä lahjat avaavat oven unohtumattomiin kokemuksiin ja hymyihin. Tutustutaanpa tarkemmin, mitä nämä elämykset pitävät sisällään:

Museo- tai teemapuistovierailu

Parhaat muistot syntyvät yhteisestä tekemisestä! Erilaisissa museoissa ja teemapuistossa viihtyy koko perhe ja ne vievät mukanaan niin pienet kuin isommatkin seikkailijat ja tutkimusmatkailijat. Esimerkiksi matkailukeskus Visulahti, vesipuisto Serena ja puuhapuisto Veijari sekä erilaiset trampoliini- ja seikkailupuistot tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille. Vierailu Merimuseoon tai Ilmailumuseoon taas tarjoaa mahdollisuuden hieman rauhallisempaan tekemiseen.

Ilmailumuseokäyntiin on helppo yhdistää myös hauska lentosimulaattorielämys. Simulaattorilentäjää voi vaihtaa välillä, mutta on tärkeää ottaa huomioon, että perheen pienimmillä ja alle 170 cm pitkillä henkilöillä saattaa olla haasteita polkimille yltämisessä tai ohjaamopaneelin näkemisessä. Tarvittaessa ohjaaja voi kuitenkin auttaa.

Karting-ajo lapselle

Haaveileeko lapsi formulatähteydestä? Karting ei ole vain aikuisia varten, vaan myös perheen junioreilla on mahdollisuus nauttia kartingin huumasta ja tutustua moottoriurheilun saloihin. Lapsille löytyy omat karting-autot ja ajovuorot. Lapsille tarkoitettujen karting-autojen maksiminopeus on 30 km/h. Pikkukuskin pituusraja on 125-155 cm. Varsinaista ikärajaa lajille ei ole, mutta suositeltu aloitusikä on noin 6-7 vuotta.

Eläinaktiviteetit

Erilaiset karvakamut ovat lasten suosikkeja! Miten olisi vaikkapa vierailu kotieläinpihalle, eläintenhoitotunti, norpparetki, ponien hoito- ja käsittelykurssi, vierailu hevos- ja rekikoiratilalla, ponielämysajo tai husky-piknik yhdessä perheen kanssa? Eläinaktiviteetit tarjoavat paljon koettavaa ja nähtävää erityisesti perheen pienimmille. Elämysten aikana lapsi pääse nauttimaan hellyttävien eläinystävien katselusta tai niiden parissa puuhastelusta. Mikä parasta, osassa elämyksistä eläinystäviä saa myös rapsuttaa ja syöttää!

Tuulitunnelilento

Tuulitunnelilento sopii kaikille vauhtiveijareille aina 5-vuotiaasta ylöspäin. Tuulitunnelilentäminen on helppo ja täysin turvallinen lentokokemus, eikä aiempaa kokemusta lentämisestä tarvita. Ensikertalaisten apuna tunnelissa toimii kokenut ammattilaisohjaaja, joka huolehtii elämyksen turvallisuudesta ja oikeaoppisesta lentosuorituksesta.

Perheloma

Lasten mielestä loman odottaminen on jännittävää ja hauskaa! Perhelomalle voi lähteä minne tahansa ja lomaan on helppo yhdistää erilaisia aktiviteetteja, kuten vierailua vesipuistoon, eläintarhaan, trampoliinipuistoon, museoon tai huvipuistoon. Elämyslahjojen valikoimasta löydät valmiita perhelomapaketteja seuraavista kohteista:

Elämyspaketti junioreille

Jos et osaa päättää, minkä elämyksen valitsisit lapselle, älä huoli! Kokosimme lapsille soveltuvat elämyslahjat yhteen pakettiin, joka miellyttää taatusti jokaista lasta. Junnujen omaan elämyspakettiin on koottu lapsille soveltuvia elämyslahjoja, joista lapsi saa itse valita mieluisimman.

Toivottavasti löysit näiden vinkkien joukosta sopivan elämyslahjan lapselle tai hauskaa tekemistä koko perheelle! Lisää elämyslahjoja lapsille ja koko perheelle löydät verkkokaupastamme.

-Essi, Elämyslahjat.fi

Kaipaatko lisää lahjaideoita lapsille? Lue myös: Yhteisiä elämyksiä perheelle – koko perheen yhteinen seikkailu.