Unohda lelut, anna lapselle elämyslahja

elämykset lapsille ja koko perheelle

Kyllästyttääkö tavarakaaos? Tuntuuko siltä, että joka nurkka on täynnä leluja? Elämyslahjojen valikoimasta löydät lukuisia aineettomia lahjaideoita lapsille ja lapsiperheille. Kokosin muutamia lapsille soveltuvia elämyslahjoja tähän artikkeliin. Juniorit pääsevät nauttimaan hauskoista elämyksistä yksin tai yhdessä koko perheen kanssa.

Hauska elämys säilyy lapsen mielessä pitkään ja uudet kokemukset lisäävät onnellisuutta. Uutuuslelut taas saattavat viehättää pari viikkoa ja sitten unohtua kaapin perukoille. Elämyslahja rohkaisee lasta kokeilemaan uusia asioita ja voi auttaa jopa uuden harrastuksen löytämisessä. Mikä tärkeintä, yhteisten elämyksien äärellä koko perhe viettää laatuaikaa yhdessä ja nauttii aidosta läsnäolosta.

Satuseikkailu

Parhaat muistot syntyvät yhteisestä tekemisestä! Satuseikkailuissa tarinat heräävät eloon lapsiperheen omassa kodissa. Puuhapuun Satuseikkailun parissa viihtyy koko perhe ja se vie mukanaan niin pienet kuin isommatkin seikkailijat. Aikuiset valmistelevat seikkailun ja toimivat tarinankertojina. Lapset taas saavat toimia tarinan päähenkilöinä.

Seikkailu etenee tarinakirjaa lukien ja tarinan edetessä lapset suorittavat erilaisia tehtäviä. Satuseikkailussa tarvittavat välineet löytyvät jokaisen kodin perustarpeista ja kotiin toimitettavasta seikkailupakkauksesta. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy kaksi hassun hauskaa satuseikkailua: Hohtopossu ja himmee hohto sekä Rontti Roskaaja saa opetuksen. Voiko mikään olla ihanampaa kuin seikkailu, jossa lapset itse saavat toimia sadun sankareina?

Tuulitunnelilento

Tuulitunnelilento sopii kaikille vauhtiveijareille aina 5-vuotiaasta ylöspäin. Tuulitunnelilentäminen on helppo ja täysin turvallinen lentokokemus, eikä aiempaa kokemusta lentämisestä tarvita. Ensikertalaisten apuna tunnelissa toimii kokenut ammattilaisohjaaja, joka huolehtii elämyksen turvallisuudesta ja oikeaoppisesta lentosuorituksesta.

Karting-ajo lapselle

Haaveileeko lapsi formulatähteydestä? Karting ei ole vain aikuisia varten, vaan myös perheen junioreilla on mahdollisuus nauttia kartingin huumasta ja tutustua moottoriurheilun saloihin. Lapsille löytyy omat karting-autot ja ajovuorot. Lapsille tarkoitettujen karting-autojen maksiminopeus on 30 km/h. Pikkukuskin pituusraja on 125-155 cm. Varsinaista ikärajaa lajille ei ole, mutta suositeltu aloitusikä on noin 6-7 vuotta.

Kotieläinpihan perhevierailu

Sympaattisen kotieläinpihan pihapiiristä löytyy paljon koettavaa ja nähtävää erityisesti perheen pienimmille. Omatoimisen vierailun aikana pääsee nauttimaan hellyttävien eläinystävien seurasta ja aidosta maalaistunnelmasta. Ympäri vuoden palvelevalta kotieläinpihalta löytyy aaseja, vuohia, kaneja, lampaita ja kanoja. Mikä parasta, eläinystäviä saa rapsuttaa ja syöttää!

Perheloma

Lasten mielestä loman odottaminen on jännittävää ja hauskaa! Perhelomalle voi lähteä minne tahansa ja lomaan on helppo yhdistää erilaisia aktiviteetteja, kuten vierailua vesipuistoon, eläintarhaan, trampoliinipuistoon, museoon tai huvipuistoon. Elämyslahjojen valikoimasta löydät valmiita perhelomapaketteja seuraavista kohteista:

  • Ilolan matkailumaatila, Valkeakoski
  • Rokuan kylpylä, Utajärvi
  • Rocca al Mare, Tallinna
  • Hotel Tammsaare, Pärnu.

Toivottavasti löysit näiden vinkkien joukosta sopivan elämyslahjan lapselle tai hauskaa tekemistä koko perheelle! Lisää elämyslahjoja lapsille ja koko perheelle löydät verkkokaupastamme.

Kirjoittaja: Essi