Lahjat lapsille

Meiltä löytyy monia huikeita elämyksiä perheen nuorimmille. Yllätä lapsi tai nuori seikkailulla, josta hän on tähän asti vain uneksinut. Aktiivisesta tekemisestä pitävälle sopii esimerkiksi Trampoliinipuisto tai vaikkapa Karting-ajo. Elämykset jäävät nuoren mieleen ja jättävät ihanat muistot.

Viihtyykö päivänsankari eläinten parissa? Siinä tapauksessa Heppamainen puuhapäivä tai Kotieläinpihan perhepaketti ovat oivia vaihtoehtoja. Lahjaideoiden joukosta löydät rippilahjan serkkupojalle tai syntymäpäivälahjan omalle lapselle. Ikärajat näkyvät elämyslahjojen lisätiedoissa.

Selaa kategorioita
Näytetään: 83
Elämyksiä nähty 60 / 83
Vuodessa on paljon tilaisuuksia, jotka edellyttävät lahjojen antamista lapsille: syntymäpäivä, nimipäivä, joulu, saavutukset koulussa ja monet muut juhlan aiheet. Haluat varmasti antaa lapsille mitä upeimpia lahjoja tilainteissa kuin tilanteissa. Upea elämysvalikoimamme auttaa sinua viemään lapset pois televisioiden tai tietokoneiden äärestä. Elämyslahja rohkaisee lasta kokeilemaan uusia asioita tai auttaa jopa löytämään uuden harrastuksen. Jotta onnistuisit lahjan valinnassa lapselle, olemme koonneet kymmenen hauskinta lahjaideaa lapsille.

Top 10 hauskaa lahjaideaa lapsille:
1. Heppamainen puuhapäivä
2. Kotieläinpihan perhepaketti
3. Rush Finland - hurvittelua trampoliinipuistossa
4. Karting-ajo lapselle
5. Flying Cinema Tour Of Helsinki - Virtuaalielokuvaelämys
6. Liikuntahuvittelu
7. Seikkailua kantoradoilla lapselle
8. Virtuaalisafari villieläinten matkassa
9. Hiiden aarre - metsäseikkailu lapsille
10. Kids+Family Escape
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.