Ystävänpäivän lahjavinkit ja muistilista 2022

ystävänpäivälahja 2022

Ystävät ovat elämän suola – ilahduta ystävää tai kumppania ystävänpäivänä 2022! Ystävänpäivä on ystävyyden, rakkauden ja romantiikan juhlapäivä, jolloin saa hehkuttaa ystävyyttä ja rakkautta vaikka koko maailmalle. Ystävänpäivänä ne ällöromanttisetkin eleet ovat ihan sallittuja. 😉

Laadin pienen muistilistan ystävänpäivää silmällä pitäen. Jos luet tätä ajoissa, sinulla on vielä hyvin aikaa valmistautua ystävänpäivään. Mutta jos luet tätä vasta ystävänpäivänä, ei syytä huoleen, ehdit kyllä vielä hoitaa kaiken oleellisen.  

Ystävänpäivää kannattaa suunnitella etukäteen, sillä tiedäthän sanonnan, hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Keitä ystävistäsi haluat muistaa tänä ystävänpäivänä? Mitä hankkia ystävänpäivälahjaksi poikaystävälle tai vaimolle?

Ystävänpäivän muistilista 2022

Tämä lyhyt viiden kohdan lista auttaa sinua muistamaan oleellisimmat ystävänpäivään liittyvät asiat.

1. Ystävänpäivälahjat: Ystävä tai kumppani ilahtuu taatusti pienestä muistamisesta ystävänpäivänä. Valitse sopiva elämys ystävänpäivälahjaksi Elämyslahjojen verkkokaupasta tai myyntipisteeltä. Sähköpostiin toimitettavan eLahjan voit tilata myös viime tipassa.

2. Ystävänpäiväkortit: Askartele kortti itse tai osta valmiina. Ystävänpäivä on yksi vuoden suosituimmista postikorttisesongeista. Muista postittaa ystävänpäiväkortit viimeistään tiistaina 8.2., jotta ne ehtivät perille ystävänpäiväksi.

3. Ystävänpäivän suunnitelmat: Ystävänpäivää juhlitaan tänä vuonna maanantaina ja silloin olisi mukava tehdä jotain arjesta poikkeavaa. Lähtekää ystäväporukalla luistelemaan tai vie tyttöystäväsi elokuviin. Myös herkkuaamiainen sänkyyn, lounastreffit ystävän kanssa tai kynttiläillallinen kotona ovat loistavia vaihtoehtoja ystävänpäivään. Mikäli suuntaatte ulos syömään, muista tehdä pöytävaraus ajoissa.

4. Viestit ja puhelut ystäville: Yllätä ystäväsi puhelulla ystävänpäivänä tai lähetä ystävänpäivätoivotus viestillä ja kerro, että ajattelit häntä. Muista myös sydän emoji!

5. Älä unohda karvakamuja: Halaa hauvaa, vie pitkälle kävelylle tai hemmottele herkuilla! Myös lemmikit ansaitsevat hemmottelua ystävänpäivänä, sillä ovathan ne ihmisen parhaimpia ystäviä.

Ystävänpäivälahjaideat 2022

Ystävänpäivälahjan hankkiminen voi aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa ja harmaita hiuksia. Tässä muutama loistava lahjavinkki ystävänpäivään:

  • kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämessä – Saimaan rannalla rentoudutte ystäväsi tai kumppanisi kanssa uusissa maisemasviiteissä nauttien loistokkaan kylpylän palveluista
  • rentoutuskellunta – ystävänpäivälahjaidea rentoutusta kaipaavalle ystävälle tai kumppanille
  • kuumailmapallolento – jännitystä kaipaavalle paras ystävänpäivälahja on kuumailmapallolento kaupungin yli
  • drinkkikurssi – makumatka tasokkaiden drinkkien maukkaaseen maailmaan
  • Sinua vain rakastan -valokuvaus – kuvauksen aikana taltioidaan upea hetki, joka voi olla esimerkiksi oodi ystävyydelle tai vaikkapa kosinta
  • kuumakivihieronta – hetki omaa aikaa ja rentoutumista, mikäs sen mukavampaa
  • parihaaste panssarivaunulla – tässä elämyksessä pääsette ottamaan mittaa toisistanne suuren maailman tyyliin
  • hurvittelua trampoliinipuistossa – hauskanpitoa ja liikuntaa samassa paketissa.   

Elämyslahjojen koko tiimi toivottaa oikein mukavaa ystävänpäivää 2022! ❤️

Kirjoittaja: Essi