Ystävänpäivälahja poikaystävälle

Paras ystävänpäivälahja poikaystävälle? No sehän on tietenkin elämys! Nyt voit antaa hänelle ikimuistoisen lahjan koettavaksi yksin tai yhdessä. Jotta sinä löytäisit viimein etsimäsi, olemme koonneet niin jännittävät, rentouttavat kuin myös maukkaat ystävänpäivälahjaideat yhteen paikkaan.

Selaa valikoimaa ja mieti, millainen lahja poikaystävällesi sopisi. Karting-ajelussa laitetaan ajotaidot koetukselle, panimovierailulla makustellaan laatumallasta ja loma kylpylähotellissa tarjoaa nautintoja teille molemmille. Katso alta kaikki ystävänpäivälahjavinkkimme poikaystävälle. Tutustu myös lahjoihin miehelle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 638
Elämyksiä nähty 60 / 638

Mitä ostaa poikaystävälle ystävänpäivälahjaksi?

Vuoden romanttisin päivä lähestyy, on aika viedä poikaystävältäsi jalat alta! Usein sopivan ystävänpäivälahjan löytäminen poikaystävälle voi vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä. Ehkä olette deittailleet vasta kuukauden ja et halua liioitella lahjan kanssa tai olette olleet yhdessä jo kolme vuotta ja haluat antaa hänelle erityisen lahjan. Etsitpä sitten jotain superromanttista tai jotain perinteisempää, löytyy valikoimastamme varmasti ystävänpäivälahja mikä saa hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja saa hänet hymyilemään.

Kellot, bokserit ja solmiot ovat jo niin kuluneita lahjoja, että on aika keksiä jotain muuta. Vuonna 2024 trendikkäin ystävänpäivälahja on aineeton elämyslahja. Romanttisimpia elämyslahjoja ovat erilaiset hieronnat, romantiikkapaketit ja ravintolaillalliset. Vietä sydänkäpysesi kanssa laatuaikaa ja valitse poikaystävällesi elämys, jonka voitte yhdessä kokea. Poikaystäväsi yllättyisi taatusti myös Lamborghini-ajoelämyksestä tai rallikyydityksestä. Yllätä kumppanisi helmikuun 14. päivänä mieleenpainuvalla ystävänpäivälahjalla!

Alkuperäinen ystävänpäivälahja poikaystävälle – katso ehdotuksemme

Ystävänpäivä on ihana juhlapäivä, jolloin on hyvä muistaa läheisiä. Jos etsit lahjaa poikaystävällesi, elämyslahja on varma valinta. Elämyslahja on ainutlaatuinen ja muistorikas lahja, joka jää taatusti mieleen. Tässä muutamia alkuperäisiä ja mieleenpainuvia ehdotuksia:

1. Lentosimulaattorilento

Lentosimulaattorilento on hauska ja jännittävä kokemus, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille. Lentosimulaattorissa poikaystäväsi pääsee kokemaan lentäjänä olon, vaikka ei olisikaan koskaan lentänyt oikeaa lentokonetta.

2. Käsityökurssi

Jos poikaystäväsi on kiinnostunut kädentaidoista, käsityökurssi on erinomainen lahja hänelle. Kurssilla hän pääsee oppimaan uusia taitoja ja tekemään itselleen jotain ainutlaatuista. Tutustu ainakin lasinpuhalluskursseihin.

3. Ajoneuvosimulaattoripeli

Ajoneuvosimulaattoripeli on hauska ja haastava peli, joka sopii peleistä ja ajoneuvoista kiinnostuneille miehille. Pelissä poikaystäväsi pääsee kokemaan ajon jännitystä ja adrenaliinin huumaa, vaikka ei omistaisikaan ajokorttia.

4. Minigolf

Minigolf on hauska ja rento aktiviteetti, joka sopii hyvin pariskunnille. Minigolfissa pääsette nauttimaan toistenne seurasta ja kilpailusta.

Mielenkiintoisia ideoita ystävänpäivälahjaksi poikaystävälle

Ystävänpäivä on tilaisuus järjestää poikaystävällesi yllätys, joka puhuttelee suoraan hänen sydäntään. Älä anna tämän päivän 14.2. olla vain kalenterimerkintä – tee siitä seikkailu, joka on muistoja täynnä. Näillä mielenkiintoisilla ideoilla teet tästä ystävänpäivästä juuri sen, mitä se ansaitsee olla: ainutlaatuinen, rakkauden täyteinen seikkailu. Tässä muutamia ideoita:

1. Parihoito

Jos poikaystäväsi on stressaantunut, parihoito on hyvä tapa auttaa häntä rentoutumaan ja palautumaan – ja mikä parasta, yhdessä sinun kanssasi. Hoitomuotona voi toimia esimerkiksi hieronta tai rentoutuskellunta.

2. Lomamatka

Mikä olisikaan parempi lahja kuin lomamatka? Loma on erinomainen tapa viettää aikaa yhdessä ja kokea uusia asioita. Jos haluatte rentoutua lähellä, miten olisi vaikkapa Hotel & Spa Resort Järvisydän, Revontuli Resort tai Houseboat Lohjan Helmi? Jos haluatte karistaa Suomen pölyt kannoiltanne, suunnatkaa etelänaapuriimme Viroon romantiikka-, kaupunki- tai kylpylälomalle.

3. Kuumailmapallolento

Jos haluat panostaa ystävänpäivälahjaan oikein kunnolla, miten olisi kuumailmapallolento? Kuumailmapallolento kohottaa ystävänpäivän tunnelman täysin uusiin korkeuksiin. Poikaystäväsi saa nauttia upeista maisemista ja ainutlaatuisesta hiljaisuudesta, mikä tekee tästä elämyksestä unohtumattoman.

Miten valita sopiva ystävänpäivälahja poikaystävälle?

Ystävänpäivälahjan valinnassa kannattaa ottaa huomioon poikaystäväsi kiinnostuksenkohteet ja harrastukset. Jos poikaystäväsi on kiinnostunut urheilusta, hänelle sopii esimerkiksi lahjakortti sporttiseen elämykseen kuten melontaan tai ninjarataseikkailuun. Jos poikaystäväsi on kiinnostunut kulttuurista, hänen makuunsa sopii esimerkiksi maalausilta taidegalleriassa tai viikonlopun kulttuurielämys Vanhassa Porvoossa.

Elämyslahjat.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman elämyksellisiä ystävänpäivälahjoja poikaystävälle. Valikoimasta löytyy lahjoja jokaiseen makuun ja budjettiin (katso myös edullinen ystävänpäivälahja). Elämyslahjat ovat ainutlaatuisia ja muistorikkaita lahjoja, jotka jäävät mieleen. Elämyslahjalla osoitat poikaystävällesi, että välität hänestä ja haluat tarjota hänelle jotain ainutlaatuista!