Lahjat sijainnin mukaan - tutustu tarjontaan

Elämyslahjoilla on tarjolla elämyksiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa tällä hetkellä eniten löytyy lahjavinkkejä pääkaupunkiseudulta kuten lahjat Helsinki, mutta myös muista suurista kaupungeista löytyy paljon vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi lahjavinkit Varsinais-Suomesta kuten lahjat Turku, ja lahjavinkit Pirkanmaalta kuten lahjat Tampere.

Verkkokaupasta elämyksiä löytyy jo yli 1300 erilaista elämyslahjaa, ja olemme keränneet joukkoon jokaiselle jotakin, aina rauhallisista elämyksistä extreme-elämyksiin. Löydät varmasti sopivan elämyksen läheisellesi! Katso myös elämykset ulkomailla.

Selaa kategorioita
Näytetään: 1246
Elämyksiä nähty 60 / 1246
Etsitpä sitten tekemistä omalta kotipaikkakunnalta tai tulevasta lomakohteesta, tarjoamme laajan valikoiman elämyksiä Suomessa ja ulkomailla. Selaa elämyksiä sijainnin mukaan järjestetyistä kategorioista ja löydä elämyksiä haluamaltasi paikkakunnalta. Eniten elämyksiä löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta, mutta valikoimamme kasvaa koko ajan. Uudenmaan elämysvalikoimasta löytyy yli 600 erilaista elämystä, aina Ferrari-ajelusta virtuaaliseikkailuun.

Turun seudun elämysten valikoimasta löytyy muun muassa kauneushoitoja, suppailua, banaaniveneajelua, vesijettivuokrausta ja huonepakopelejä. Tampereella suosituimpia elämyksiä ovat Flowparkkaus, husky-piknik, virtuaalitodellisuus, päivämeikki ja intialainen päähieronta. Jyväskylässä valikoimastamme löytyy esimerkiksi suppailua, kaapeliwakeboardausta, kauneushoitoja ja maistuvia ruokaelämyksiä. Lapin seudulta löytyy esimerkiksi arktinen jousiammunta- ja ulkolaserpeli, icekarting, husky- ja porosafari sekä yöpyminen iglussa.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.